KAKUN EP ULKONA NYT: VINTAGENAINEN

Rap-tulokas KAKKU julkaisi tänään EP:nsä Vintagenainen. Kokonaisuuden on tuottanut suomiräpin legenda, Huge L, joka on työskennellyt myös Ruger Hauerin ja Asan kanssa. Kolmen singlen EP flirttailee rap-estetiikan kanssa ja leikkii “käytetyn” teemalla taitavien lyriikoiden saattelemana. Artisti kommentoi kappaleita seuraavasti:

”Alussa etsitään omaa ääntä suhteen jälkeen, jossa kertoja on tuntenut tulleensa käytetyksi laastarina kumppanin haavojen paikkaamiseen. Vintagevaatteet-biisi on käytettyjen vaatteiden ylistyslaulu ajassa, joka ihannoi kallista – uusinta uutta. Kappaleessa kuullaan itse soitettua klarinettia ja vivahteikas äänimaisema, jossa käytetystä tehdään freesi ätmös kuulijan viihtyä. Viimeinen nainen on perinteisempää flexailua, jossa kissatappelua käydään jonkun toisen ”jo käyttämästä” miehestä.

Kaiken kaikkiaan kokonaisuus flirttailee suomiräpin estetiikan kanssa tuoden siihen uusia näkökulmia ja matkan, joka soljuu alusta loppuun punaisen langan kuljettamana, äänimaisemien viedessä basson jytkeestä kirppismaailmoihin ja lopuksi eteerisiin kaikuihin kissankynnet esillä.”


Vuonna 2021 signattu artisti julkaisi viime vuonna debyyttisinglensä Mimmi DJ, jossa vierailijana kuultiin Heikki Kuula. Sen jälkeen KAKKU on julkaissut kolme singleä: Movetron, Pahat pojat helvettiin ja Ulkopuolinen. Lisäksi artisti on nähty mm. Ylen suositussa Mist sä tuut -tv-sarjassa, joka käsittelee suomalaisia rap-ilmiöitä.

KAKKU somessa:
Instagram

Lisätiedot ja haastattelut:
Meri Timgren
meri.timgren@umusic.com
puh. +358 50 5455770

Keikkamyynti:
Team Agency 
booking@team.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

BÄMÄ JA PILVI HÄMÄLÄINEN YHDISTIVÄT VOIMANSA

Lopputuloksena kesähitiltä kuulostava Anna rakas (raju hetki) -single, joka tuo Nisa Sorayan klassikon tähän päivään Viime vuonna läpimurron tehnyt BÄMÄ-yhtye…

KOTITEOLLISUUS SUSIRAJALLA

Kotiteollisuuden uusi single Susirajalla on ulkona, albumi saadaan syyskuun lopussa Suomirockin kovimpaan kärkeen kuuluva Kotiteollisuus on julkaissut uuden, ärhäkkään singlen Susirajalla.…

JUHANA HAUKKALALTA TREFFI-ILMOITUS KAPPALEEN MUODOSSA

Juhana Haukkalan uusi single on tanssittava juhannuskappale – Kuuntele viihdyttävä Norppa kivellä täältä! Viime keväänä Universalille kiinnitetty pohjanmaalaisartisti Juhana Haukkala julkaisi tänään tarttuvan…