KAKUN EP ULKONA NYT: VINTAGENAINEN

Rap-tulokas KAKKU julkaisi tänään EP:nsä Vintagenainen. Kokonaisuuden on tuottanut suomiräpin legenda, Huge L, joka on työskennellyt myös Ruger Hauerin ja Asan kanssa. Kolmen singlen EP flirttailee rap-estetiikan kanssa ja leikkii “käytetyn” teemalla taitavien lyriikoiden saattelemana. Artisti kommentoi kappaleita seuraavasti:

”Alussa etsitään omaa ääntä suhteen jälkeen, jossa kertoja on tuntenut tulleensa käytetyksi laastarina kumppanin haavojen paikkaamiseen. Vintagevaatteet-biisi on käytettyjen vaatteiden ylistyslaulu ajassa, joka ihannoi kallista – uusinta uutta. Kappaleessa kuullaan itse soitettua klarinettia ja vivahteikas äänimaisema, jossa käytetystä tehdään freesi ätmös kuulijan viihtyä. Viimeinen nainen on perinteisempää flexailua, jossa kissatappelua käydään jonkun toisen ”jo käyttämästä” miehestä.

Kaiken kaikkiaan kokonaisuus flirttailee suomiräpin estetiikan kanssa tuoden siihen uusia näkökulmia ja matkan, joka soljuu alusta loppuun punaisen langan kuljettamana, äänimaisemien viedessä basson jytkeestä kirppismaailmoihin ja lopuksi eteerisiin kaikuihin kissankynnet esillä.”


Vuonna 2021 signattu artisti julkaisi viime vuonna debyyttisinglensä Mimmi DJ, jossa vierailijana kuultiin Heikki Kuula. Sen jälkeen KAKKU on julkaissut kolme singleä: Movetron, Pahat pojat helvettiin ja Ulkopuolinen. Lisäksi artisti on nähty mm. Ylen suositussa Mist sä tuut -tv-sarjassa, joka käsittelee suomalaisia rap-ilmiöitä.

KAKKU somessa:
Instagram

Lisätiedot ja haastattelut:
Meri Timgren
meri.timgren@umusic.com
puh. +358 50 5455770

Keikkamyynti:
Team Agency 
booking@team.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

F JA 30 MUUTA TUNNETTUA KASVOA OTTAVAT KANTAA SUOMIRÄPIN SEKSISMIIN

Taas mennään -musiikkivideolla joukko tunnettuja henkilöitä ilmaisee kantansa suomiräpissä ilmentyvää seksismiä vastaan – Katso vakuuttava musiikkivideo täältä! Emma-palkittu artisti F julkaisi tänään…

HENE JÄÄSALO JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ

Universal Musicille levyttävä Hene Jääsalo on julkaissut tänään toisen soolosinglensä Päiväuni. Biisi kertoo uupumuksen maustamasta arjesta ja on artistin itsensä…

NELINKERTAISTA PLATINAA ALBUMILLAAN STRIIMANNUT KUUMAA ON JULKAISSUT UUDEN SINGLEN

Tuore single Satama on tyyliltään yhtyeelle tyypillinen: suuri, tunnistettava melodia ja tarttuva teksti – ripauksella jotain uutta. Solisti Johannes Brotherus…