LEGENDAARINEN THE ROLLING STONES JULKAISI UUDEN ALBUMIN HACKNEY DIAMONDS

The Rolling Stones (Mick Jagger, Keith Richards ja Ronnie Wood) ei hidasta vauhtiaan. Maailmaa edelleen ahkerasti kiertävä yhtye on tänään julkaissut uuden, rokkaavan ja energisen albuminsa Hackney Diamonds. Albumi on bändin ensimmäinen, täysin uutta materiaalia sisältävä kokonaisuus sitten vuonna 2005 julkaistun A Bigger Bang -studioalbumin. 

Erinomaisia arvioita saaneelta albumilta on etukäteen julkaistu singlet Angry ja Sweet Sound of Heaven. Näyttelijä Sydney Sweeneyn tähdittämää Angry-musiikkivideota on katsottu tähän mennessä jo 18 miljoonaa kertaa. Sweet Sound of Heaven -singlelle yhtye pyysi mukaan Lady Gagan ja Stevie Wonderin. Uuden levyn vierailijakaartiin kuuluvat myös Paul McCartney, Elton John ja yhtyeen alkuperäinen basisti Bill Wyman. Albumilla kuullaan myös vuonna 2021 kuolleen rumpalin, rakastetun Charlie Wattsin soittoa. 

Hackney Diamonds -albumilla yhtye teki ensimmäistä kertaa yhteistyötä Grammy-palkitun tuottajan Andrew Wattin kanssa. Watt on aiemmin työskennellyt mm. Post Malonen, Ozzy Osbournen, Iggy Popin ja Elton Johnin kanssa. Uutta albumia äänitettiin studioissa ympäri maailman: Los Angelesissa, Lontoossa, Nassaussa ja New Yorkissa.

The Rolling Stones on pysynyt kiireisenä viime vuodet loppuunmyydyillä ja ennätyksiä rikkoneilla maailmankiertueilla. Suomessa The Rolling Stones nähtiin viimeksi vuonna 2007, kun yhtye nousi Olympiastadionin lavalle osana A Bigger Bang -kiertuettaan.

The Rolling Stones somessa:
Instagram / TikTok / Facebook

Lisätiedot:
Universal Music / Anniina Baumann
anniina.baumann@umusic.com

The Rolling Stonesin uusimmat
pressikuvat voi ladata tästä.

Photo credit: Mark Seliger

Takaisin uutisiin

Uutisia

PEARL JAMIN KAHDESTOISTA STUDIOALBUMI ON NYT JULKAISTU

Rock-yhtye Pearl Jam tekee näyttävän paluun uudella albumillaan Dark Matter  “Seattle giants’ twelfth album hits like a triple espresso” – Mojo…

MAAILMAN MENESTYNEIN ARTISTI TAYLOR SWIFT JULKAISI UUDEN ALBUMIN

Vuoden merkittävin albumijulkaisu The Tortured Poets Department valloittaa musiikkimaailman tänään Supertähti Taylor Swift on juuri julkaissut uuden albumin The Tortured Poets Department.…

VUODEN YHTYE KUUMAA JULKAISEE KOLMANNEN ALBUMINSA

Tänään uuden albumin julkaissut KUUMAA on kiistatta vuoden suosituin kotimainen yhtye. Koko uransa aikana lähes 150 miljoonaa striimannut kokoonpano on…