LEGENDAARINEN THE ROLLING STONES JULKAISI UUDEN ALBUMIN HACKNEY DIAMONDS

The Rolling Stones (Mick Jagger, Keith Richards ja Ronnie Wood) ei hidasta vauhtiaan. Maailmaa edelleen ahkerasti kiertävä yhtye on tänään julkaissut uuden, rokkaavan ja energisen albuminsa Hackney Diamonds. Albumi on bändin ensimmäinen, täysin uutta materiaalia sisältävä kokonaisuus sitten vuonna 2005 julkaistun A Bigger Bang -studioalbumin. 

Erinomaisia arvioita saaneelta albumilta on etukäteen julkaistu singlet Angry ja Sweet Sound of Heaven. Näyttelijä Sydney Sweeneyn tähdittämää Angry-musiikkivideota on katsottu tähän mennessä jo 18 miljoonaa kertaa. Sweet Sound of Heaven -singlelle yhtye pyysi mukaan Lady Gagan ja Stevie Wonderin. Uuden levyn vierailijakaartiin kuuluvat myös Paul McCartney, Elton John ja yhtyeen alkuperäinen basisti Bill Wyman. Albumilla kuullaan myös vuonna 2021 kuolleen rumpalin, rakastetun Charlie Wattsin soittoa. 

Hackney Diamonds -albumilla yhtye teki ensimmäistä kertaa yhteistyötä Grammy-palkitun tuottajan Andrew Wattin kanssa. Watt on aiemmin työskennellyt mm. Post Malonen, Ozzy Osbournen, Iggy Popin ja Elton Johnin kanssa. Uutta albumia äänitettiin studioissa ympäri maailman: Los Angelesissa, Lontoossa, Nassaussa ja New Yorkissa.

The Rolling Stones on pysynyt kiireisenä viime vuodet loppuunmyydyillä ja ennätyksiä rikkoneilla maailmankiertueilla. Suomessa The Rolling Stones nähtiin viimeksi vuonna 2007, kun yhtye nousi Olympiastadionin lavalle osana A Bigger Bang -kiertuettaan.

The Rolling Stones somessa:
Instagram / TikTok / Facebook

Lisätiedot:
Universal Music / Anniina Baumann
anniina.baumann@umusic.com

The Rolling Stonesin uusimmat
pressikuvat voi ladata tästä.

Photo credit: Mark Seliger

Takaisin uutisiin

Uutisia

F JA 30 MUUTA TUNNETTUA KASVOA OTTAVAT KANTAA SUOMIRÄPIN SEKSISMIIN

Taas mennään -musiikkivideolla joukko tunnettuja henkilöitä ilmaisee kantansa suomiräpissä ilmentyvää seksismiä vastaan – Katso vakuuttava musiikkivideo täältä! Emma-palkittu artisti F julkaisi tänään…

HENE JÄÄSALO JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ

Universal Musicille levyttävä Hene Jääsalo on julkaissut tänään toisen soolosinglensä Päiväuni. Biisi kertoo uupumuksen maustamasta arjesta ja on artistin itsensä…

NELINKERTAISTA PLATINAA ALBUMILLAAN STRIIMANNUT KUUMAA ON JULKAISSUT UUDEN SINGLEN

Tuore single Satama on tyyliltään yhtyeelle tyypillinen: suuri, tunnistettava melodia ja tarttuva teksti – ripauksella jotain uutta. Solisti Johannes Brotherus…