LEGENDAARINEN THE ROLLING STONES JULKAISI UUDEN ALBUMIN HACKNEY DIAMONDS

The Rolling Stones (Mick Jagger, Keith Richards ja Ronnie Wood) ei hidasta vauhtiaan. Maailmaa edelleen ahkerasti kiertävä yhtye on tänään julkaissut uuden, rokkaavan ja energisen albuminsa Hackney Diamonds. Albumi on bändin ensimmäinen, täysin uutta materiaalia sisältävä kokonaisuus sitten vuonna 2005 julkaistun A Bigger Bang -studioalbumin. 

Erinomaisia arvioita saaneelta albumilta on etukäteen julkaistu singlet Angry ja Sweet Sound of Heaven. Näyttelijä Sydney Sweeneyn tähdittämää Angry-musiikkivideota on katsottu tähän mennessä jo 18 miljoonaa kertaa. Sweet Sound of Heaven -singlelle yhtye pyysi mukaan Lady Gagan ja Stevie Wonderin. Uuden levyn vierailijakaartiin kuuluvat myös Paul McCartney, Elton John ja yhtyeen alkuperäinen basisti Bill Wyman. Albumilla kuullaan myös vuonna 2021 kuolleen rumpalin, rakastetun Charlie Wattsin soittoa. 

Hackney Diamonds -albumilla yhtye teki ensimmäistä kertaa yhteistyötä Grammy-palkitun tuottajan Andrew Wattin kanssa. Watt on aiemmin työskennellyt mm. Post Malonen, Ozzy Osbournen, Iggy Popin ja Elton Johnin kanssa. Uutta albumia äänitettiin studioissa ympäri maailman: Los Angelesissa, Lontoossa, Nassaussa ja New Yorkissa.

The Rolling Stones on pysynyt kiireisenä viime vuodet loppuunmyydyillä ja ennätyksiä rikkoneilla maailmankiertueilla. Suomessa The Rolling Stones nähtiin viimeksi vuonna 2007, kun yhtye nousi Olympiastadionin lavalle osana A Bigger Bang -kiertuettaan.

The Rolling Stones somessa:
Instagram / TikTok / Facebook

Lisätiedot:
Universal Music / Anniina Baumann
anniina.baumann@umusic.com

The Rolling Stonesin uusimmat
pressikuvat voi ladata tästä.

Photo credit: Mark Seliger

Takaisin uutisiin

Uutisia

HYVÄSTI SLIM SHADY – EMINEMIN ODOTETTU ALBUMI NYT ULKONA

Hiphopin supertähden provokatiivisella albumilla heitetään hyvästit Slim Shadylle Hittisingle Houdini on ylittänyt Suomessa kultarajan ja noussut radiolistan seitsemänneksi Rap-ikoni Eminem…

POP-KUNINGATAR KATY PERRY TEKEE PALUUN

Tänään julkaistu “Woman’s World” tarjoaa ensikosketuksen syksyllä julkaistavaan tanssipop-albumiin Globaali supertähti Katy Perry aloittaa uuden jännittävän aikakauden juuri julkaistulla singlellään Woman’s World.…

EMINEMILTÄ UUSI ALBUMI 12. HEINÄKUUTA

Hiphopin supertähden odotettu albumi julkaistaan 12. heinäkuuta – Toinen single ulkona nyt Rap-ikoni Eminem ja hänen sadistinen Slim Shady -alter…