UUSI ARTISTILUPAUS MIRELLA DEBYTOI SINGLELLÄÄN ‘SUA SATTUU’

Isoja pop-melodioita ja tanssimusiikkia yhdistelevän Mirellan vakuuttava debyyttisingle Sua sattuu julkaistiin tänään

Universal Musicille kiinnitetyn Mirellan lanseeraussingle Sua sattuu tuo mukanaan tuulahduksen Amerikkaa. Kappale kertoo kolmiodraamasta, jossa erotaan kumppanin lisäksi myös ystävästä.

Mirellan musiikissa moderneja tuotantoja tahdittavat isot pop-melodiat ja samaistuttavat tekstit. Artistin suurimpia musiikillisia esikuvia ovat muun muassa pop-tähdet Zara Larsson ja Tate McRae, joiden lailla monilahjakas Mirella tanssii, laulaa sekä kirjoittaa ja säveltää omaa musiikkiaan.

”Niin ihanaa ja jännää päästä vihdoin julkaisemaan ensimmäinen single! Oon saanut tosi rauhassa tutkia mun musiikillista minää ja se on ollut ihanaa, mutta oon niin valmis tähän julkasuun ja kaikkeen, mitä tuleman pitää. Oon unelmoinut tästä niin pitkään ja nyt oon havahtunut siihen, että tää kaikki oikeesti tapahtuu”, kommentoi tuore artisti julkaisua.

Kuluneen vuoden aikana artisti on valmistellut tulevaa musiikkia maan huipputekijöiden, kuten Aleksanteri Hulkon, Victor Nordiksen, Aliisa Syrjän ja Kim Mannilan kanssa. Debyyttisingleä ovat olleet tekemässä Mirellan ja Aleksanteri Hulkon lisäksi Jukka Jahnukainen ja Henri Piispanen.

Mirella somessa:
Instagram /TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Meri Timgren
meri.timgren@umusic.com
puh. 050 5455 770

Takaisin uutisiin

Uutisia

HYVÄSTI SLIM SHADY – EMINEMIN ODOTETTU ALBUMI NYT ULKONA

Hiphopin supertähden provokatiivisella albumilla heitetään hyvästit Slim Shadylle Hittisingle Houdini on ylittänyt Suomessa kultarajan ja noussut radiolistan seitsemänneksi Rap-ikoni Eminem…

POP-KUNINGATAR KATY PERRY TEKEE PALUUN

Tänään julkaistu “Woman’s World” tarjoaa ensikosketuksen syksyllä julkaistavaan tanssipop-albumiin Globaali supertähti Katy Perry aloittaa uuden jännittävän aikakauden juuri julkaistulla singlellään Woman’s World.…

EMINEMILTÄ UUSI ALBUMI 12. HEINÄKUUTA

Hiphopin supertähden odotettu albumi julkaistaan 12. heinäkuuta – Toinen single ulkona nyt Rap-ikoni Eminem ja hänen sadistinen Slim Shady -alter…