UUSI ARTISTILUPAUS MIRELLA DEBYTOI SINGLELLÄÄN ‘SUA SATTUU’

Isoja pop-melodioita ja tanssimusiikkia yhdistelevän Mirellan vakuuttava debyyttisingle Sua sattuu julkaistiin tänään

Universal Musicille kiinnitetyn Mirellan lanseeraussingle Sua sattuu tuo mukanaan tuulahduksen Amerikkaa. Kappale kertoo kolmiodraamasta, jossa erotaan kumppanin lisäksi myös ystävästä.

Mirellan musiikissa moderneja tuotantoja tahdittavat isot pop-melodiat ja samaistuttavat tekstit. Artistin suurimpia musiikillisia esikuvia ovat muun muassa pop-tähdet Zara Larsson ja Tate McRae, joiden lailla monilahjakas Mirella tanssii, laulaa sekä kirjoittaa ja säveltää omaa musiikkiaan.

”Niin ihanaa ja jännää päästä vihdoin julkaisemaan ensimmäinen single! Oon saanut tosi rauhassa tutkia mun musiikillista minää ja se on ollut ihanaa, mutta oon niin valmis tähän julkasuun ja kaikkeen, mitä tuleman pitää. Oon unelmoinut tästä niin pitkään ja nyt oon havahtunut siihen, että tää kaikki oikeesti tapahtuu”, kommentoi tuore artisti julkaisua.

Kuluneen vuoden aikana artisti on valmistellut tulevaa musiikkia maan huipputekijöiden, kuten Aleksanteri Hulkon, Victor Nordiksen, Aliisa Syrjän ja Kim Mannilan kanssa. Debyyttisingleä ovat olleet tekemässä Mirellan ja Aleksanteri Hulkon lisäksi Jukka Jahnukainen ja Henri Piispanen.

Mirella somessa:
Instagram /TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Meri Timgren
meri.timgren@umusic.com
puh. 050 5455 770

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…