KUUMAA JUHLII UUTTA ALBUMIAAN HELSINGIN JÄÄHALLISSA HUHTIKUUSSA

VUODEN SUOSITUIN POPYHTYE KUUMAA JUHLISTAA TULEVAA ALBUMIAAN HELSINGIN JÄÄHALLISSA ENSI KEVÄÄNÄ

Järjestyksessään kolmas albumi julkaistaan 19.4.2024, ja se kuullaan ensimmäistä kertaa livenä bändin toistaiseksi suurimmalla keikalla perjantaina 26. huhtikuuta 2024. Liput keikalle tulevat myyntiin perjantaina 27. lokakuuta Lippu.fissä.

”Sadan keikan uskomaton vuosi on syventänyt rakkauttamme esiintymiseen entisestään. Klubien ja festarilavojen bäkkäreillä on kasvanut ajatus jostain isommasta livekokonaisuudesta: Miltä KUUMAA kuulostaisi ja näyttäisi suuren yleisön edessä? Nyt aika on kypsä. Uusi sivu kääntyyy levyjulkkarikeikalla, kolmannen albumin ensiesityksellä ja vanhojen kappaleiden ilotulituksella. Koetaan olevamme todella onnekkaita, kun saadaan kohdata kuulijamme näin ainutlaatuisissa puitteissa”, kommentoi yhtye julkistusta.

Vuoden yhtyeenä Emma Gaalassa palkittu KUUMAA osallistui vuoden 2023 Uuden Musiikin Kilpailuun, joka vauhditti yhtyeen hurjaa nousukiitoa. Keväällä julkaistu Hyvikset ja pahikset -albumi on striimannut nelinkertaista platinaa ja viihtynyt julkaisustaan asti albumilistan kärjessä, joista jopa 16 viikkoa ykkössijalla.

Radioykkösiksi kivunneet singlet Tulipalo ja lisäksi vuoden soitetuimmaksi radiobiisiksi yltänyt Ylivoimainen ovat taanneet koko maan laajuisen huuman. Elokuussa julkaistu tulevan albumin ensimmäinen single Tässä on kaikki nousi heti julkaisustaan Spotifyn ykkössijalle. Kokonaisuudessaan KUUMAAn tuotanto on kerännyt suoratoistopalveluissa yli 100 miljoonaa kuuntelukertaa. Loppuunmyydyllä kevät- ja laajalla festarikiertueella viihtynyt KUUMAA jatkaa syksyllä massiiviselle, 20 pysähdyksen Loputon moottoritie -kiertueelle, joka huipentuu jälleen kahteen loppuunmyytyyn iltaan Tavastialla.

Historiallisen menestyksekkäästä vuodesta nauttinut KUUMAA on vilpittömyydellään lyönyt läpi koko kansan sydämiin. Yhtye on kiistaton kotimaisen kevyen musiikin suunnannäyttäjä, joka suuntaa määrätietoisesti kohti suomalaisen popmusiikin huippua.

Tulevaa keikkaa juhlistetaan 24.–28. lokakuuta Helsingin Forumissa sijaitsevassa KUUMAA Loungessa, jossa viikon aikana on muun muassa mahdollista tavata yhtye ja hankkia lippuja ennen virallisen myynnin alkua.

KUUMAA
Pe 26.4.2024 Helsinki, Jäähalli

Liput myyntiin pe 27.10.2023 klo 9 Lippu.fissä 
59 / 69 / 79 / 109 EUR + tilausmaksu alk. 1,50 EUR / tilaus 
Ostorajoitus 8 kpl 

Konserttiin ei ole ikärajaa. Suosittelemme alle 12-vuotiaita osallistumaan tapahtumaan vain aikuisen valvojan kanssa. Suosittelemme nuorimmille keikkakävijöille istumakatsomoita. 

KUUMAA Lounge
Helsinki, Forum 1. krs
24.-28.10.2023 klo 17-20
Aikataulu ja lisätiedot: fullsteam.fi/kuumaalounge

Median akkreditoinnit: media@fullsteam.fi

Pressikuvat median käyttöön: www.fullsteam.fi/fi/press 

KUUMAA somessa:
InstagramFacebookTikTok

Lisätiedot:
Mika Sorola
Fullsteam Agency
mika@fullsteam.fi
044 269 6072

Rami Ranta
Fullsteam Agency 
rami@fullsteam.fi
040 524 7577

Virpi Immonen
Fullsteam Management
virpi@fullsteam.fi
041 518 6243

Haastattelupyynnöt:
Meri Timgren
Universal Music Finland
meri.timgren@umusic.com
050 545 5770 

Kuva: Ari Virem

Takaisin uutisiin

Uutisia

F JA 30 MUUTA TUNNETTUA KASVOA OTTAVAT KANTAA SUOMIRÄPIN SEKSISMIIN

Taas mennään -musiikkivideolla joukko tunnettuja henkilöitä ilmaisee kantansa suomiräpissä ilmentyvää seksismiä vastaan – Katso vakuuttava musiikkivideo täältä! Emma-palkittu artisti F julkaisi tänään…

HENE JÄÄSALO JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ

Universal Musicille levyttävä Hene Jääsalo on julkaissut tänään toisen soolosinglensä Päiväuni. Biisi kertoo uupumuksen maustamasta arjesta ja on artistin itsensä…

NELINKERTAISTA PLATINAA ALBUMILLAAN STRIIMANNUT KUUMAA ON JULKAISSUT UUDEN SINGLEN

Tuore single Satama on tyyliltään yhtyeelle tyypillinen: suuri, tunnistettava melodia ja tarttuva teksti – ripauksella jotain uutta. Solisti Johannes Brotherus…