KUUMAA JUHLII UUTTA ALBUMIAAN HELSINGIN JÄÄHALLISSA HUHTIKUUSSA

VUODEN SUOSITUIN POPYHTYE KUUMAA JUHLISTAA TULEVAA ALBUMIAAN HELSINGIN JÄÄHALLISSA ENSI KEVÄÄNÄ

Järjestyksessään kolmas albumi julkaistaan 19.4.2024, ja se kuullaan ensimmäistä kertaa livenä bändin toistaiseksi suurimmalla keikalla perjantaina 26. huhtikuuta 2024. Liput keikalle tulevat myyntiin perjantaina 27. lokakuuta Lippu.fissä.

”Sadan keikan uskomaton vuosi on syventänyt rakkauttamme esiintymiseen entisestään. Klubien ja festarilavojen bäkkäreillä on kasvanut ajatus jostain isommasta livekokonaisuudesta: Miltä KUUMAA kuulostaisi ja näyttäisi suuren yleisön edessä? Nyt aika on kypsä. Uusi sivu kääntyyy levyjulkkarikeikalla, kolmannen albumin ensiesityksellä ja vanhojen kappaleiden ilotulituksella. Koetaan olevamme todella onnekkaita, kun saadaan kohdata kuulijamme näin ainutlaatuisissa puitteissa”, kommentoi yhtye julkistusta.

Vuoden yhtyeenä Emma Gaalassa palkittu KUUMAA osallistui vuoden 2023 Uuden Musiikin Kilpailuun, joka vauhditti yhtyeen hurjaa nousukiitoa. Keväällä julkaistu Hyvikset ja pahikset -albumi on striimannut nelinkertaista platinaa ja viihtynyt julkaisustaan asti albumilistan kärjessä, joista jopa 16 viikkoa ykkössijalla.

Radioykkösiksi kivunneet singlet Tulipalo ja lisäksi vuoden soitetuimmaksi radiobiisiksi yltänyt Ylivoimainen ovat taanneet koko maan laajuisen huuman. Elokuussa julkaistu tulevan albumin ensimmäinen single Tässä on kaikki nousi heti julkaisustaan Spotifyn ykkössijalle. Kokonaisuudessaan KUUMAAn tuotanto on kerännyt suoratoistopalveluissa yli 100 miljoonaa kuuntelukertaa. Loppuunmyydyllä kevät- ja laajalla festarikiertueella viihtynyt KUUMAA jatkaa syksyllä massiiviselle, 20 pysähdyksen Loputon moottoritie -kiertueelle, joka huipentuu jälleen kahteen loppuunmyytyyn iltaan Tavastialla.

Historiallisen menestyksekkäästä vuodesta nauttinut KUUMAA on vilpittömyydellään lyönyt läpi koko kansan sydämiin. Yhtye on kiistaton kotimaisen kevyen musiikin suunnannäyttäjä, joka suuntaa määrätietoisesti kohti suomalaisen popmusiikin huippua.

Tulevaa keikkaa juhlistetaan 24.–28. lokakuuta Helsingin Forumissa sijaitsevassa KUUMAA Loungessa, jossa viikon aikana on muun muassa mahdollista tavata yhtye ja hankkia lippuja ennen virallisen myynnin alkua.

KUUMAA
Pe 26.4.2024 Helsinki, Jäähalli

Liput myyntiin pe 27.10.2023 klo 9 Lippu.fissä 
59 / 69 / 79 / 109 EUR + tilausmaksu alk. 1,50 EUR / tilaus 
Ostorajoitus 8 kpl 

Konserttiin ei ole ikärajaa. Suosittelemme alle 12-vuotiaita osallistumaan tapahtumaan vain aikuisen valvojan kanssa. Suosittelemme nuorimmille keikkakävijöille istumakatsomoita. 

KUUMAA Lounge
Helsinki, Forum 1. krs
24.-28.10.2023 klo 17-20
Aikataulu ja lisätiedot: fullsteam.fi/kuumaalounge

Median akkreditoinnit: media@fullsteam.fi

Pressikuvat median käyttöön: www.fullsteam.fi/fi/press 

KUUMAA somessa:
InstagramFacebookTikTok

Lisätiedot:
Mika Sorola
Fullsteam Agency
mika@fullsteam.fi
044 269 6072

Rami Ranta
Fullsteam Agency 
rami@fullsteam.fi
040 524 7577

Virpi Immonen
Fullsteam Management
virpi@fullsteam.fi
041 518 6243

Haastattelupyynnöt:
Meri Timgren
Universal Music Finland
meri.timgren@umusic.com
050 545 5770 

Kuva: Ari Virem

Takaisin uutisiin

Uutisia

BILLIE EILISH LYÖ KOVAA JA PEHMEÄSTI UUDELLA ALBUMILLAAN

Vuoden odotetuimpiin julkaisuihin lukeutuva HIT ME HARD AND SOFT -albumi kerää ylistystä medialta “Forget Taylor and Beyoncé, this is the…

LYYTI AVAA UUDEN ALBUMIKAAREN UNENOMAISELLA KESÄANTHEMILLA

Modernia ja lyyristä popmusiikkia tekevän Lyytin kaltaista ei ole toista. Johanna Kustannukselle vuonna 2022 kiinnitetty Lyyti on lyhyessä ajassa hurmannut niin yleisöt kuin kriitikot poikkeuksellisella pop-musiikillaan. Viime vuonna julkaistu…

SAMU HABERILTA UUSI ENGLANNINKIELINEN SOOLOSINGLE

Saksan Universal Musicille kiinnitetty Samu Haber julkaisee tulevan albuminsa kolmannen singlen Dancing With A Broken Heart Samu Haber jatkaa menestyksekkäästi kansainvälisillä markkinoilla.…