EDICTI JULKAISI TULEVAN ALBUMINSA ENSIMMÄINEN SINGLEN

Tuore kiinnitys Edicti on julkaissut ensimmäisen singlensä Johanna Kustannuksen alla

Aikaisemmin omakustanteena kahden albumin verran musiikkia julkaissut Edicti on yksi vaihtoehtopopin mielenkiintoisimmista nousevista nimistä. Artisti julkaisi keväällä toisen albuminsa Vialla, jolta irrotettiin singlenä muun muassa herkkä Muistanu­-kappale. Kulta sä lupasit on tulevan albumikokonaisuuden avaussingle.

”Mä rakastan itkutanssimusaa, sen kokonaisvaltaista puhdistavaa voimaa. Kun vajaa vuos sit kirjotin Kulta sä lupasit -kertsin niin tiesin, että haluun, et biisi on tekstiltään pop-balladi, mut tuotannoltaan tanssihitti. Kulta sä lupasit on mulle biisi kumppanuudesta, menetyksen pelosta ja yhdessä selviämisestä. Tuntuu tärkeeltä päästä julkasemaan mun Vialla-albumin jälkeinen soolosinkku, etenkin siksi, että lähes niin kauan, ku mä oon tehny musiikkia, mä oon halunnu päästä julkasee sitä Johannan kautta. Nyt se kaikki on totta!” hehkuttaa artisti.

Artistin tuottajana toimii Okko Ilmari, joka on aikaisemmin työskennellyt niin Sexmanen, Isaac Senen, KUUMAAn kuin JVG:nkin kanssa.

Edicti somessa:
Instagram / TikTok 

Lisätiedot ja haastattelut:
Meri Timgren
meri.timgren@umusic.com
+358 50 5455770

Takaisin uutisiin

Uutisia

F JA 30 MUUTA TUNNETTUA KASVOA OTTAVAT KANTAA SUOMIRÄPIN SEKSISMIIN

Taas mennään -musiikkivideolla joukko tunnettuja henkilöitä ilmaisee kantansa suomiräpissä ilmentyvää seksismiä vastaan – Katso vakuuttava musiikkivideo täältä! Emma-palkittu artisti F julkaisi tänään…

HENE JÄÄSALO JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ

Universal Musicille levyttävä Hene Jääsalo on julkaissut tänään toisen soolosinglensä Päiväuni. Biisi kertoo uupumuksen maustamasta arjesta ja on artistin itsensä…

NELINKERTAISTA PLATINAA ALBUMILLAAN STRIIMANNUT KUUMAA ON JULKAISSUT UUDEN SINGLEN

Tuore single Satama on tyyliltään yhtyeelle tyypillinen: suuri, tunnistettava melodia ja tarttuva teksti – ripauksella jotain uutta. Solisti Johannes Brotherus…