SUPERTÄHTI TAYLOR SWIFTIN “1989 (TAYLOR’S VERSION)” ULKONA NYT

Supertähti Taylor Swift on julkaissut uuden version menestysalbumistaan 1989. Albumi kantaa nimeä 1989 (Taylor’s Version) ja se pitää sisällään uudelleen äänitetyt versiot alkuperäisistä 16 kappaleesta ja viisi ennen julkaisematonta kappaletta. Alun perin albumi 1989 julkaistiin vuonna 2014, jolloin se nousi listaykköseksi ympäri maailman, ja Billboard- sekä Cosmopolitan -lehti valitsi sen vuoden parhaaksi albumiksi. Levy pitää sisällään artistin jättihitit Shake It Off, Blank Space, Style ja Bad Blood.

Swiftin edellinen julkaisu oli heinäkuussa 2023 saatu Speak Now (Taylor’s Version), joka oli uudelleen äänitetty versio artistin vuoden 2010 alkuperäisestä Speak Now -levystä. Speak Now (Taylor’s Version) piti sisällään uudelleen äänitettyjen versioiden lisäksi kuusi ennen julkaisematonta kappaletta. Albumi nousi Billboardin listaykköseksi. Myös Fearless– ja Red-albumeista on saatu vuonna 2021 Taylor’s Version -uudelleenjulkaisut. Edellinen uusi studioalbumi Midnights julkaistiin vuonna 2022. Sitä kuunneltiin Spotifyssa ensimmäisen päivän aikana enemmän kuin mitään muuta albumia aikaisemmin ja Swiftistä tuli sen myötä Spotifyn kuunnelluin artisti.

Parhaillaan käynnissä oleva The Eras Tour on Swiftin laajin kiertue 146 keikan myötä. Kiertue alkoi tämän vuoden maaliskuussa ja se päättyy marraskuussa 2024. Swift esittää kiertueella kappaleita uransa varrelta ja on kuvaillut sitä matkaksi kaikkien musiikkiaikakausiensa läpi. Kiertueesta on arvioitu tulevan kaikkien aikojen tuottoisin ja sen on myös arvioitu pönkittävän Yhdysvaltojen taloutta lähes kuudella miljardilla dollarilla. Kiertueesta tehty The Eras Tour -konserttielokuva sai ensi-iltansa lokakuun 13. päivä ja siitä on muodostunut valtava menestys. Se nousi kaikkien aikojen suurimman avausviikonlopun lipunmyyntituloksen tehneeksi konserttielokuvaksi.

Lahjakkaana biisinkirjoittajana tunnettu Taylor Swift lukeutuu maailman menestyneimpiin pop-artisteihin, joka on rikkonut urallaan lukuisia kansainvälisiä ennätyksiä. Taylor Swift on julkaissut kymmenen studioalbumia ja hänellä on naismuusikoista historian eniten listaykköseksi nousseita albumeita. Neljä vuotta sitten osana Lover-albumia ilmestynyt Cruel Summer -single nousi The Eras Tourin myötä Billboard 100 -listan ykköseksi ja kappaleesta tuli täten Swiftin kymmenes singlelistaykkönen Yhdysvalloissa.

Artisti on palkittu kahdellatoista Grammy-palkinnolla. Swift on ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa naispuolinen sooloartisti, joka on voittanut Vuoden albumi -palkinnon kolmesti Grammy-gaalassa. Taylor Swiftin tuotantoa on kuunneltu globaalisti yli 150 miljardia kertaa. Mediajätti CNN on listannut Swiftin yhdeksi kymmenestä muusikoista, joilla on ollut suurin vaikutus 2010-luvun pop-musiikkiin. 

Taylor Swift somessa: Instagram / TikTok

Lisätiedot:
Universal Music / Anniina Baumann
anniina.baumann@umusic.com

Taylor Swiftin uusimmat
pressikuvat voi ladata tästä.

Takaisin uutisiin

Uutisia

BILLIE EILISH LYÖ KOVAA JA PEHMEÄSTI UUDELLA ALBUMILLAAN

Vuoden odotetuimpiin julkaisuihin lukeutuva HIT ME HARD AND SOFT -albumi kerää ylistystä medialta “Forget Taylor and Beyoncé, this is the…

LYYTI AVAA UUDEN ALBUMIKAAREN UNENOMAISELLA KESÄANTHEMILLA

Modernia ja lyyristä popmusiikkia tekevän Lyytin kaltaista ei ole toista. Johanna Kustannukselle vuonna 2022 kiinnitetty Lyyti on lyhyessä ajassa hurmannut niin yleisöt kuin kriitikot poikkeuksellisella pop-musiikillaan. Viime vuonna julkaistu…

SAMU HABERILTA UUSI ENGLANNINKIELINEN SOOLOSINGLE

Saksan Universal Musicille kiinnitetty Samu Haber julkaisee tulevan albuminsa kolmannen singlen Dancing With A Broken Heart Samu Haber jatkaa menestyksekkäästi kansainvälisillä markkinoilla.…