TUURE KILPELÄISEN UUSI SOOLOALBUMI ULKONA NYT

Tuure Kilpeläinen on julkaissut uuden sooloalbuminsa Sanat jää ilmaan. Albumilta on julkaistu vuoden aikana kolme singleä: Kaikki mihin oot tottunut, Astronautit ja Matkalla kotiin. Uudella soolomateriaalilla yhdistyy saumatta moderni tuotanto ja artistin tuttu, rakastettu ääni. KUUMAA-yhtyeestäkin tutun Johannes Brotheruksen tuottamalla albumilla on ammennettu inspiraatiota aina Billie Eilishistä David Bowieen.

”Halusin tehdä albumin täysin vailla ulkoisia paineita. Halusin, että kaikki syntyy sisältä päin tulevista tunteista ja ajatuksista. Luulin aluksi, että levystä saattaisi tulla tosi tummasävyinen, mutta mukana musiikissa kuuluu myös leikki ja ilo – oikeastaan koko levyn teossa teemana on ollut luova leikki. Siinä mahtavana apuna ja aisaparina on ollut tuottaja Johannes Brotherus. Olen todella ylpeä ja onnellinen siitä, mitä saimme aikaan”, kertoo artisti.

Mittavan uran muusikkona tehnyt Tuure Kilpeläinen on lämmintä ja välitöntä energiaa yleisöön luova karhea ja samettinen tulkitsija. Aikaisemmin kuusi albumia Kaihon Karavaani -yhtyeen kanssa levyttänyt laulaja-lauluntekijä on kirjoittanut nykyklassikoiksi luettavia lauluja itselleen ja muille. Monipuolinen artisti on tehnyt musiikkia muun muassa Anna Puulle ja Vesa-Matti Loirille. Tuure Kilpeläinen voitti tänä vuonna myös Iskelmä-Finlandian ja on kautta aikain yksi nuorimmista palkinnon voittajista. Artisti on noteerattu useilla Emma-palkinnoilla, muun muassa Vuoden iskelmäalbumi (2010, 2011 ja 2012) ja Vuoden miessolisti (2011). Uusin albumi on Tuure Kilpeläisen kokonaisuudessaan kymmenes studioalbumi.

Uusi bändikokoonpano syksyn albumikiertuetta varten on myös muodostunut. Tuure Kilpeläinen esittelee uuden, nelihenkisen yhtyeensä perjantaina 24. marraskuuta Helsingin Tavastia-klubin levyjulkkarikeikalla.

Tuure Kilpeläinen nähdään albuminjulkaisukiertueella seuraavasti:

17.11. Hämeenlinna Suisto
18.11. Rauma Brummi
24.11. Helsinki Tavastia
25.11. Lahti Finlandia-klubi
01.12. Kotka Satama Areena
02.12. Kuopio Sawohouse Underground
05.12. Turku Teatro
08.12. Tampere Tavara-asema
09.12. Joensuu Kerubi
10.12. Kouvola Pato Areena
14.12. Espoo Sellosali
15.12. Seinäjoki Rytmikorjaamo
16.12. Jyväskylä Lutakko 

Tuure Kilpeläinen somessa:
Facebook / Instagram / TikTok

PR:
Meri Timgren
+358 50 5455 770
meri.timgren@umusic.com

KEIKAT:
Mika Sorola
+ 358 44 269 6072
mika@fullsteam.fi

Toni Ritonen
+358 50 4044573 
toni@fullsteam.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

BILLIE EILISH LYÖ KOVAA JA PEHMEÄSTI UUDELLA ALBUMILLAAN

Vuoden odotetuimpiin julkaisuihin lukeutuva HIT ME HARD AND SOFT -albumi kerää ylistystä medialta “Forget Taylor and Beyoncé, this is the…

LYYTI AVAA UUDEN ALBUMIKAAREN UNENOMAISELLA KESÄANTHEMILLA

Modernia ja lyyristä popmusiikkia tekevän Lyytin kaltaista ei ole toista. Johanna Kustannukselle vuonna 2022 kiinnitetty Lyyti on lyhyessä ajassa hurmannut niin yleisöt kuin kriitikot poikkeuksellisella pop-musiikillaan. Viime vuonna julkaistu…

SAMU HABERILTA UUSI ENGLANNINKIELINEN SOOLOSINGLE

Saksan Universal Musicille kiinnitetty Samu Haber julkaisee tulevan albuminsa kolmannen singlen Dancing With A Broken Heart Samu Haber jatkaa menestyksekkäästi kansainvälisillä markkinoilla.…