F:N MUIJA ON KU KONE -SINGLE ON YLISTYSLAULU EPÄONNISTUMISELLE

Vakuuttavasta lavakarismastaan tunnettu F julkaisi tänään uuden singlen Muija on ku kone. Hyväntuulinen ja tarttuva kappale vie kohti F:n neljättä albumia, jolta on jo aikaisemmin julkaistu singlet Naispaholainen II ja Teetä feat. Tuplakääk. Muija on ku kone -singlen tekstissä suhtaudutaan elämän vähemmän hohdokkaisiin hetkiin armeliaisuudella ja lämmöllä.

“Tää biisi kertoo epäonnistumisesta, oli kyse sitten ihmissuhteesta tai jostain muusta pieleen menneestä tilanteesta, jossa on kovasti yrittänyt ja tehnyt parhaansa, mutta asiat eivät mene toivotulla tavalla. Tausta-ajatus tällä biisillä on kuitenkin se, että joskus sattuu, mutta se kuuluu elämään. Ei siis luovuteta tai vaivuta synkkyyksiin. Kompastumiset kuuluu asiaan ja musta olis ihanaa, että kaiken ankaruuden keskellä ihmiset muistais tämän”, F kertoo.

F valmistelee tällä hetkellä Selfhelpless-työnimeä kantavaa albumiaan, joka julkaistaan ensi keväänä. Rohkeudestaan ja vaikuttavista keikoistaan paljon kiitosta saanut artisti tunnetaan parhaiten singlestään ihana, jonka kuulijamäärä lähentelee kultarajaa. Monipuolinen, vahvoja albumikokonaisuuksia luova F on ollut ehdolla Emma Gaalassa uransa aikana useasti. Vuonna 2021 hänet palkittiin Vuoden musiikkivideo -palkinnolla.

F somessa:
InstagramFacebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelut:
Mari Hautamäki
mari.hautamaki@umusic.com
+358 400685701

Keikkamyynti:
All Day Agency
Feniks Willamo
feniks@allday.fi
+358 452390170
www.allday.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

SAIMAAN ALBUMIKOKONAISUUS TÄYDENTYY VOL. 7-ALBUMILLA

Saimaan kehuttu ”Vol. 6”-albumi täydentyy jatko-osalla ”Vol. 7”, keikkahurmos jatkuu kesällä Saimaa julkaisee uuden albuminsa ”Vol. 7” ikonisen Love Recordsin kautta syyskuun…

BILLIE EILISH LYÖ KOVAA JA PEHMEÄSTI UUDELLA ALBUMILLAAN

Vuoden odotetuimpiin julkaisuihin lukeutuva HIT ME HARD AND SOFT -albumi kerää ylistystä medialta “Forget Taylor and Beyoncé, this is the…

LYYTI AVAA UUDEN ALBUMIKAAREN UNENOMAISELLA KESÄANTHEMILLA

Modernia ja lyyristä popmusiikkia tekevän Lyytin kaltaista ei ole toista. Johanna Kustannukselle vuonna 2022 kiinnitetty Lyyti on lyhyessä ajassa hurmannut niin yleisöt kuin kriitikot poikkeuksellisella pop-musiikillaan. Viime vuonna julkaistu…