F:N MUIJA ON KU KONE -SINGLE ON YLISTYSLAULU EPÄONNISTUMISELLE

Vakuuttavasta lavakarismastaan tunnettu F julkaisi tänään uuden singlen Muija on ku kone. Hyväntuulinen ja tarttuva kappale vie kohti F:n neljättä albumia, jolta on jo aikaisemmin julkaistu singlet Naispaholainen II ja Teetä feat. Tuplakääk. Muija on ku kone -singlen tekstissä suhtaudutaan elämän vähemmän hohdokkaisiin hetkiin armeliaisuudella ja lämmöllä.

“Tää biisi kertoo epäonnistumisesta, oli kyse sitten ihmissuhteesta tai jostain muusta pieleen menneestä tilanteesta, jossa on kovasti yrittänyt ja tehnyt parhaansa, mutta asiat eivät mene toivotulla tavalla. Tausta-ajatus tällä biisillä on kuitenkin se, että joskus sattuu, mutta se kuuluu elämään. Ei siis luovuteta tai vaivuta synkkyyksiin. Kompastumiset kuuluu asiaan ja musta olis ihanaa, että kaiken ankaruuden keskellä ihmiset muistais tämän”, F kertoo.

F valmistelee tällä hetkellä Selfhelpless-työnimeä kantavaa albumiaan, joka julkaistaan ensi keväänä. Rohkeudestaan ja vaikuttavista keikoistaan paljon kiitosta saanut artisti tunnetaan parhaiten singlestään ihana, jonka kuulijamäärä lähentelee kultarajaa. Monipuolinen, vahvoja albumikokonaisuuksia luova F on ollut ehdolla Emma Gaalassa uransa aikana useasti. Vuonna 2021 hänet palkittiin Vuoden musiikkivideo -palkinnolla.

F somessa:
InstagramFacebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelut:
Mari Hautamäki
mari.hautamaki@umusic.com
+358 400685701

Keikkamyynti:
All Day Agency
Feniks Willamo
feniks@allday.fi
+358 452390170
www.allday.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

F JA 30 MUUTA TUNNETTUA KASVOA OTTAVAT KANTAA SUOMIRÄPIN SEKSISMIIN

Taas mennään -musiikkivideolla joukko tunnettuja henkilöitä ilmaisee kantansa suomiräpissä ilmentyvää seksismiä vastaan – Katso vakuuttava musiikkivideo täältä! Emma-palkittu artisti F julkaisi tänään…

HENE JÄÄSALO JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ

Universal Musicille levyttävä Hene Jääsalo on julkaissut tänään toisen soolosinglensä Päiväuni. Biisi kertoo uupumuksen maustamasta arjesta ja on artistin itsensä…

NELINKERTAISTA PLATINAA ALBUMILLAAN STRIIMANNUT KUUMAA ON JULKAISSUT UUDEN SINGLEN

Tuore single Satama on tyyliltään yhtyeelle tyypillinen: suuri, tunnistettava melodia ja tarttuva teksti – ripauksella jotain uutta. Solisti Johannes Brotherus…