PILVET PILVET -YHTYEEN TOINEN SINGLE TOIMII VASTALÄÄKKEENÄ KAAMOSAJALLE

Valloittava bänditulokas pilvet pilvet julkaisi toisen singlensä siinä sua suudellut

Johanna Kustannukselle kiinnitetty pop-yhtye pilvet pilvet julkaisi syyskuussa energisen debyyttisinglensä unta. Nyt kappaleelle saadaan jatkoa, kun yhtyeen toinen single siinä sua suudellut julkaistaan tänään. Runsailla stemmoilla ja orgaanisilla soittimilla varustettua pop-musiikkia esittävän bändin toinen single käsittelee katumuksen ja epäröinnin tunteita. Kappaleen sanoitus ja sävellys ovat tuttuun tapaan solisti Kosti Koskisen käsialaa ja sovitus syntyi treenikämpällä yhdessä soittaessa. Tuotannosta vastaa ruotsalainen Kim Wennerstöm.

Me haluttiin tehdä syksyn pimenevien iltojen saapuessa menevä kappale, joka toimii vastalääkkeenä kaamosajalle. Siinä sua suudellut on meistä juuri sellainen! Tekstin tasolla kappale kuvaa katumusta, epäröintiä ja haikeutta, mutta sen tanssittava rytmi saa kuulijan varmasti hyvälle tuulelle. Näin ainakin toivomme. Jännää ja kivaa taas julkaista uutta musiikkia!”, yhtye kommentoi.

Hurmaavan pilvet pilvet -yhtyeen muodostavat Kosti Koskinen (laulu), Touko Koivusaari (laulu, kitara), Onni Lehtinen (laulu, basso), Milan Marttiini (laulu, koskettimet) ja Kalle Karimo (laulu, rummut). Bändi sai alkunsa Kostin, Toukon ja Onnin päädyttyä samalle luokalle yläasteella. Kolmikkoa yhdisti rakkaus musiikkia kohtaan ja muun muassa U2, Coldplay ja The 1975 -yhtyeiden innoittamana he päättivät perustaa oman bändin kesällä 2019. Lukiossa mukaan tuli Milan ja lopulliseen muotoonsa kokoonpano vakiintui viime vuonna, kun nykyinen rumpali Kalle astui mukaan kuvioihin. Yhtye esiintyy seuraavan kerran livenä ensi viikon perjantaina 10.11. Semifinalissa. Liput keikalle tästä.

pilvet pilvet somessa:
TikTok / Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Johanna Lanerva
Universal Music Finland
johanna.lanerva@umusic.com

Yhtyeen pressikuvat voi ladata tästä.

Takaisin uutisiin

Uutisia

HYVÄSTI SLIM SHADY – EMINEMIN ODOTETTU ALBUMI NYT ULKONA

Hiphopin supertähden provokatiivisella albumilla heitetään hyvästit Slim Shadylle Hittisingle Houdini on ylittänyt Suomessa kultarajan ja noussut radiolistan seitsemänneksi Rap-ikoni Eminem…

POP-KUNINGATAR KATY PERRY TEKEE PALUUN

Tänään julkaistu “Woman’s World” tarjoaa ensikosketuksen syksyllä julkaistavaan tanssipop-albumiin Globaali supertähti Katy Perry aloittaa uuden jännittävän aikakauden juuri julkaistulla singlellään Woman’s World.…

EMINEMILTÄ UUSI ALBUMI 12. HEINÄKUUTA

Hiphopin supertähden odotettu albumi julkaistaan 12. heinäkuuta – Toinen single ulkona nyt Rap-ikoni Eminem ja hänen sadistinen Slim Shady -alter…