KEIRALTA ODOTETTU TOINEN SINGLE

UMK:ssa ihastuttanut Keira on julkaissut uransa toisen singlen Bad Credit

Viimeisimmän Uuden Musiikin Kilpailun nuorin osallistuja, upealla äänellään ihastuttanut Keira, on juuri julkaissut toisen singlensä Bad Credit. Tanssittavan kappaleen teksti ja sävellys ovat Tiina Vainikaisen käsialaa. Tuotannosta vastaavat Skywalk ja Jason Ok, joka oli mukana tekemässä myös Keiran hitiksi kasvanutta debyyttisingleä No Business On The Dancefloor.

”Toinen sinkkuni on vihdoin ulkona ja oon siitä super fiiliksissä! Iso kiitos siitä Tiina Vainikaiselle, jonka käsialaa biisin sävellys ja sanoitus on. Hän jätti kuulemma kokkailut kesken äänittääkseen päähän syntynyttä melodiaa. Tää biisi on mielestäni voimaannuttava asennebiisi, ”break up song”. Se kertoo suhteesta, joka ei oikeen toimi, etkä jaksa enää panostaa yksin ja haluat siitä irti itsesi takia. Totta kai tää on myös bilebiisi, joten toivon tämän herättävän kuuntelijoissa itsevarmuutta ja tanssiaskelia”, Keira kertoo.

Lapsesta asti musiikkiurasta haaveillut Keira osallistui vuonna 2022 The Voice of Finlandiin, ja ihastutti suomalaisia vahvalla äänellään. Keira lauloikin itsensä laulukilpailun finaaliin asti, ja kilpailuun osallistuminen vahvisti Keiran artistihaaveita entisestään. Debyyttisinglensä Keira julkaisi helmikuussa UMK:n yhteydessä. No Business On The Dancefloor nousi suureksi hitiksi niin suoratoistopalveluissa kuin radiossakin. Kappaletta on tähän mennessä striimattu yli 11 miljoonaa kertaa ja se nousi parhaimmillaan Suomen radiolistalla sijalle 12. Kappale keräsi huomiota myös muualla Euroopassa sekä Yhdysvalloissa, jossa se on kerännyt toiseksi eniten kuunteluita heti Suomen jälkeen. Keiran debyyttisingleä olivat mukana työstämässä kotimaisen musiikkialan isot nimet Teemu Brunila ja Axel Ehnström sekä saksalaistuottaja Jason Ok.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Johanna Lanerva
Universal Music Finland
johanna.lanerva@umusic.com
+358 50 403 2998

Keira somessa:
Instagram / TikTok

Takaisin uutisiin

Uutisia

HAPPORADION AKI TYKILTÄ UUSI ALBUMI JUNANTUOMA

Aki Tykin odotettu esikoisalbumi Junantuoma on nyt julkaistu Happoradion keulakuvan Aki Tykin soolodebyytti Junantuoma on julkaistu tänään 23.2. Tykin 11 kappaletta sisältävä sooloalbumi…

SLANI MUKANA ENSIMMÄISENÄ SUOMALAISENA RÄPPÄRINÄ MIXTAPE MADNESS -SARJASSA

Kuuntele Slanin Mixtape Madness -julkaisu täältä! Def Jam Recordings Finland -levymerkille kiinnitetty Slani on mukana ensimmäisenä suomalaisena räppärinä Mixtape Madness…

DUOSTA BÄNDIKSI MUOTOAAN MUUTTANUT TELEKS JULKAISI UUDEN ALBUMIN

Teleks-yhtyeen seitsemäs albumi on nyt julkaistu Jo yli 20 vuotta menestyksekästä uraa luonut Teleks julkaisee tänään seitsemännen albuminsa Pähkähullu. Teleksin…