POP-TÄHTI NELLI MATULALTA UUTTA MUSIIKKIA YLI 1,5 VUODEN JÄLKEEN

Emma-ehdokkuuksia uransa aikana kerännyt Nelli Matula julkaisi tänään odotetun uuden singlen Skorpioni

Valovoimainen pop-artisti Nelli Matula julkaisi tänään uuden singlen Skorpioni. Kappale on artistin ensimmäinen soolojulkaisu sitten keväällä 2022 ulos tulleen, platinarajan myyntiluvuillaan ylittäneen Kiltti tyttö -levyn. Skorpioni-single on energinen ja voimakas kappale oman voimansa löytämisestä ja se toimii samalla vahvana avauksena kohti artistin kolmatta albumikokonaisuutta.

“Oon ollut koko vuoden kirjoitusprosessin pyörteissä ja tuntuu jännittävältä palata takaisin musan julkaisuun. Samaan aikaan kuitenkin innostus vaan päivä päivältä kasvaa. Skorpioni on mulle eräänlainen pystyynnousemisbiisi ja taistelulaulu, joka on tarinallisesti mun tulevan albumin finaalikohtaus. Halusin aloittaa musan julkaisun tämmöisellä ”potikitaan ovet auki” -energialla, toki myöhemmin luvassa on myös paljon muita tunnetiloja biisien muodossa. Olen tosi innoissani, ihanaa olla takaisin”, Nelli kertoo.

Artistin lisäksi kappaletta ovat olleet tekemässä Vilma LähteenmäkiAni Nnebedum ja Matias Keskiruokanen. Singlen tuotanto on Keskiruokasen ja Grammy-ehdokkaksi hiljattain nimetyn Danitellon käsialaa, joka tunnetaan muun muassa Spotify-listojen kärkeen nousseiden Costin ja Jami Faltinin tuottajana. 

Nelli Matula on julkaissut uransa aikana kaksi albumia, jotka molemmat ovat ylittäneet kuunteluillaan platinarajan. Hän on ollut Emma Gaalassa ehdolla yhteensä kuusi kertaa muun muassa Vuoden tulokas, pop ja naisartisti -kategorioissa. Vakuuttavasta lavakarismastaan ja esiintymistaidoistaan tunnetun artistin isoimpiin hitteihin lukeutuvat muun muassa tuplaplatinarajaa lähentelevä Lemmikki, platinaa striimanneet Koske ja Tulevaisuuteen sekä kultarajan ylittänyt Limbo.

Nelli Matula somessa:
Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Mari Hautamäki
mari.hautamaki@umusic.com
+358 400 685 701

Keikkamyynti:
Mikko Korpi
Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com
+358 50 371 9229

Takaisin uutisiin

Uutisia

SAMU HABER YLLÄTTÄÄ ENGLANNINKIELISELLÄ SOOLOLLA

Saksan Universal Musicille kiinnitetty Haber valmistelee englanninkielistä albumia ja Euroopan valloitusta Supertähti Samu Haber avaa urallaan uuden sivun ja palaa…

PILVI HÄMÄLÄINEN TOTEUTTAA UMK-FANIEN TOIVEEN

UMK-väliaikaesityksessä kuultu Mon chéri julkaistaan perjantaina 23.2. Vuoden 2024 Uuden Musiikin Kilpailun juontanut näyttelijä Pilvi Hämäläinen julkaisee UMK-finaalissa esitetyn kappaleensa…

VILMA ALINALTA TULEVAN LEVYN VIIMEINEN SINGLELOHKAISU – ALBUMI ULKONA 8.3.

Parasta elämää on Vilma Alinan ensimmäinen single, jolla hänen kädenjälkeään kuullaan myös kappaleen tuotannossa Polut kasvaa umpeen -albumi julkaistaan 8.3.…