GLOBAALI SUPERTÄHTI J BALVIN SUOMEEN TOUKOKUUSSA

Maailmanlaajuinen supertähti J Balvin saapuu toukokuussa ensi kertaa Helsinkiin osana tänään julkistettua Que Bueno Volver a Verte -kiertuetta. Odotettu kiertue vie reggaetonin suunnannäyttäjän kahteenkymmeneen eurooppalaiskaupunkiin, joihin sisältyy myös Helsinki. Suomen konsertin liput ovat nyt myynnissä Ticketmasterissa.

Maailman striimatuimpien artistien joukkoon lukeutuvan tähden kiertue on jatkoa J Balvinin kesäkiertueelle, jolla hän esiintyi useiden loppuunmyytyjen festivaalien pääesiintyjänä muun muassa Ranskassa, Singaporessa ja Australiassa. Ensi vuoden Euroopan areenakiertueen kaikki päivämäärät voi katsoa alta. Suomessa J Balvin esiintyi ensimmäistä kertaa vuoden 2019 Ruisrockissa. Helsingin Sanomat julisti tuolloin (8.7.2019) keikan festivaalien parhaaksi.

Latinodiggarit, en malta odottaa, että tapaamme jälleen! Meillä on ollut niin hauskaa yhdessä, että tämä on otettava uusiksi. Olen innoissani päästessäni ensi vuoden kiertueelle täysin uuden show’n ja uuden musiikin kanssa. Meillä on tarjota jotain todella ainutlaatuista, enkä malta odottaa, että pääsen paljastamaan uutta musiikkiani, jonka parissa olemme työskennelleet. Pysy ajan tasalla kiertuetiedoista ja ota minuun yhteyttä WhatsAppilla tai tekstiviestillä numeroon +1 917 920 5445, J Balvin sanoo.

Kolumbiasta kotoisin oleva J Balvin on globaali supertähti, joka on rikkonut lukuisia ennätyksiä ja kulttuurillisia raja-aitoja. Maailmantähti on kerännyt nimensä alle jo yli 90 miljardia striimiä, kahminut yli 200 musiikkipalkintoa ja häntä seuraa somessa yli 100 miljoonaa ihmistä. Artisti julkaisi syksyllä 2021 viimeisimmän studioalbuminsa JOSE, joka toi hänelle uransa neljännen Grammy-ehdokkuuden. Globaali supertähti muistetaan parhaiten uransa isoimmasta hitistä Mi Gente, jota on striimattu globaalisti useita miljardeja kertoja. Viimeisimpänä latinalaisen musiikin supertähdeltä on saatu iloa ja nostalgiaa säteilevä Dientes ft. Usher & DJ Khaled, joka sisältää tyylikkään interpolaation Usherin vuoden 2004 klassikkohitistä Yeah.

Faneja ympäri maailmaa kerännyt J Balvin suhtautuu intohimoisesti musiikkiin, muotiin, taiteeseen ja mielenterveysasioihin, joiden eteen hän tekee töitä. Mies julkaisi hiljattain hyvinvointiappi Oyen, joka tarjoaa mielenterveyttä tukevia harjoituksia englanniksi ja espanjaksi. Viihteen, muodin ja digitaalisen kulttuurin aallonharjalla oleva J Balvin on kerta toisensa jälkeen osoittanut olevansa pysäyttämätön voima ja inspiraation lähde nouseville taiteilijoille, yrittäjille ja koko latinalaiselle yhteisölle. 

Artistin viimeisimmät pressikuvat voi ladata tästä.

J Balvin somessa: 
Website | Instagram | TikTok | X/Twitter | Facebook

Lisätiedot:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com

KONSERTTI:
J Balvin (CO)
To 16.5.2024 Helsingin jäähalli
Ovet klo 18

Myyntiin perjantaina 1.12. klo 10 Ticketmasterissa. Liput palvelumaksuineen alkaen 49,50 €.

Promoottori:
Valter Filosof
Live Nation Finland

Tiedotus:
Nora Norrlin
nora.norrlin@liekkipromotion.com
040 846 0116

Media-akkreditointi:http://media.livenation.fi

J Balvin 2024 “Que Bueno Volver a Verte” -kiertuepäivät

April 26 – Frankfurt, Germany – Festhalle
April 28 – Geneva, Switzerland – Geneva Arena
April 30 – Zurich, Switzerland – Hallenstadion
May 1 – Milan, Italy – Mediolanum Forum
May 3 – Vienna, Austria – Stadenthalle
May 6 – Berlin, Germany – Mercedes Benz Arena
May 8 – Amsterdam, Netherlands – Ziggo Dome
May 10 – Copenhagen, Denmark – Royal Arena
May 12 – Oslo, Norway – Oslo Spektrum
May 14 – Stockholm, Sweden – Tele2
May 16 – Helsinki, Finland – Ice Hall
May 18 – Kaunas, Lithuania – Zalgiris Arena
May 21 – Cologne, Germany – Lanxess Arena
May 22 – Paris, France – Accor Arena
May 24 – Brussels, Belgium – ING Arena
May 25 – Esch, Luxembourg – Rockhal Arena
May 28 – Barcelona, Spain – Pavello Olimpic Badalona
May 31 – Madrid, Spain – Palacio Vistalegre
June 1 – Lisbon, Portugal – Passeio Maritimo Alges
June 5 – London, UK – The O2

Takaisin uutisiin

Uutisia

RUNON DEBYYTTIALBUMI RIKOS JA RANGAISTUS ON NYT JULKAISTU

Rikos ja rangaistus -levyllä kaiken voi kohdata, tuntea täysillä ja päästää irti Runon pitkään työstämä debyyttialbumi julkaistaan tänään perjantaina 1.3.…

ISAC ELLIOTIN JA BATTERYN MENESTYSTARINA SAA JATKOA – UUSI REMIX 24 KAUPOISSA NYT JA REMIX 22 PYSYVÄÄN VALIKOIMAAN!

Batteryn seuraava megalanseeraus on täällä! Isac Elliotin ja Batteryn menestyksekäs yhteistyö saa jatkoa uudella Remix 24 -limited edition energiajuomalla. Battery…

HAPPORADION AKI TYKILTÄ UUSI ALBUMI JUNANTUOMA

Aki Tykin odotettu esikoisalbumi Junantuoma on nyt julkaistu Happoradion keulakuvan Aki Tykin soolodebyytti Junantuoma on julkaistu tänään 23.2. Tykin 11 kappaletta sisältävä sooloalbumi…