NICKI MINAJ JULKAISI ENSIMMÄISEN ALBUMINSA VIITEEN VUOTEEN

Hiphopin kuningattareksi tituleerattu Nicki Minaj on juuri julkaissut ensimmäisen albuminsa yli viiteen vuoteen. Tänään julkaistu Pink Friday 2 kattaa 22 kappaletta ja toimii jatko-osana artistin 13 vuotta sitten julkaistulle debyyttialbumille Pink Friday. Pitkään odotetulla levyllä vierailee useita hiphopin kärkinimiä, kuten Drake, J. Cole, Future, Lil Uzi Vert ja Lil Wayne.Kokonaisuus sisältää aiemmin julkaistut hittisinglet Super Freaky Girl ja Last Time I Saw You. Se kuhisee herkullisia sampleja aina Billie Eilishin When The Party’s Over -läpimurtohitistä Cyndi Lauperin Girls Just Wanna Fun -klassikkoon.

Viime vuoden elokuussa julkaistu Super Freaky Girl kasvoi supertähden suurimmaksi hitiksi vuosiin. Globaalisti yli miljardi striimiä kerännyt kappale on Suomessa ylittänyt kultarajan ja se nousi radiolistan Top 40:ään. Jättihitti oli artistin ensimmäinen soololistaykkönen Yhdysvalloissa sekä toi Minajille EMA -palkinnon parhaan hiphopin kategoriassa. Kuluneen vuoden aikana Minaj on ollut pinnalla erityisesti Barbie-soundtrackin Barbie World -kappaleestaan yhdessä Ice Spicen kanssa. Huimaa striimi- ja radiomenestystä nauttinut, Aquan ikonista Barbie Girl -hittiä lainaava, kappale toi kaksikolle kaksi Grammy-ehdokkuutta.

Maailman tunnetuimpiin rap-artisteihin lukeutuva Nicki Minaj tunnetaan räväkästä asenteestaan, soljuvasta flow’staan ja provokatiivisista sanoituksistaan. Lähes 20-vuotisen uran tehnyt supertähti palkittiin viime vuonna arvostetulla MTV Video Vanguard Award -palkinnolla, joka ojennetaan erinomaisesta panostuksesta ja syvästä vaikutuksesta populaarikulttuuriin ja musiikkivideoihin. Pitkän ja vakuuttavan uran tehnyt Nicki Minaj juhlistaa tänään 41-vuotissyntymäpäiväänsä.

Nick Minajin aiemmin julkaisemat neljä studiolevyä Pink Friday (2010), Pink Friday: Roman Reloaded (2012), The Pinkprint (2014) ja Queen (2018) ovat kukin debytoineet Yhdysvaltojen albumilistan kärkikolmikossa. Raptähti on kahminut urallaan lukuisia pystejä, kuten kahdeksan American Music Awards -palkintoa, kaksitoista BET Awards -palkintoa ja neljä Billboard Music Awards -palkintoa. Edellä mainittujen lisäksi artisti on urallaan ansainnut 12 Grammy-ehdokkuutta. Minajin musiikkia on kuunneltu maailmanlaajuisesti yli 72 miljardia kertaa.

Pink Friday 2 -kappalelista:

1. Are You Gone Already
2. Barbie Dangerous
3. FTCU
4. Beep Beep
5. Fallin 4 U
6. Let Me Calm Down ft. J. Cole
7. RNB ft. Lil Wayne & Tate Kobang
8. Pink Birthday
9. Needle ft. Drake
10. Cowgirl ft. Lourdiz
11. Everybody ft. Lil Uzi Vert
12. Big Difference
13. Red Ruby Da Sleeze
14. Forward From Trini ft. Skillibeng & Skeng
15. Pink Friday Girls
16. Super Freaky Girl
17. Bahm Bahm
18. My Life
19. Nicki Hendrix ft. Future
20. Blessings ft. Tasha Cobbs Leonard
21. Last Time I Saw You
22. Just The Memories

Nicki Minaj somessa: 
Instagram / TikTok / Facebook

Artistin viimeisimmät pressikuvat voi ladata tästä.

Lisätiedot:
Anniina Baumann
Universal Music Finland
anniina.baumann@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

RUNON DEBYYTTIALBUMI RIKOS JA RANGAISTUS ON NYT JULKAISTU

Rikos ja rangaistus -levyllä kaiken voi kohdata, tuntea täysillä ja päästää irti Runon pitkään työstämä debyyttialbumi julkaistaan tänään perjantaina 1.3.…

ISAC ELLIOTIN JA BATTERYN MENESTYSTARINA SAA JATKOA – UUSI REMIX 24 KAUPOISSA NYT JA REMIX 22 PYSYVÄÄN VALIKOIMAAN!

Batteryn seuraava megalanseeraus on täällä! Isac Elliotin ja Batteryn menestyksekäs yhteistyö saa jatkoa uudella Remix 24 -limited edition energiajuomalla. Battery…

HAPPORADION AKI TYKILTÄ UUSI ALBUMI JUNANTUOMA

Aki Tykin odotettu esikoisalbumi Junantuoma on nyt julkaistu Happoradion keulakuvan Aki Tykin soolodebyytti Junantuoma on julkaistu tänään 23.2. Tykin 11 kappaletta sisältävä sooloalbumi…