VUODEN POP -EHDOKKUUDEN NAPANNUT ISAC ELLIOT JULKAISI UUDEN SINGLEN

Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuva Isac Elliot on juuri julkaissut uuden singlen Sua ei oo. Isac Elliotin ja Los Rollos -tuottajaduon kädenjälkeä oleva biisi istuu tunnelmaltaan täydellisesti sydäntalven pimeisiin iltoihin. Biisi sai ensiesityksensä loppuunmyydyllä Tavastia-klubilla kaksi viikkoa sitten hullaantuneen faniyleisön edessä.

Single Sua ei oo ja kesällä julkaistu Missaat mut käynnistävät artistin seuraavan albumiprojektin.

Isac Elliot on nuoresta iästään huolimatta tehnyt jo pitkän ja vakuuttavan uran. Lukuisten, menestyneiden englanninkielisten julkaisujensa jälkeen artisti julkaisi ensimmäisen suomenkielisen albuminsa Kävi miten kävi kesällä 2023. Kyseessä oli artistin neljäs studioalbumi ja se on streamannut tähän mennessä jo tuplaplatinaa. Kävi miten kävi -albumi toi Isac Elliotille Vuoden pop -ehdokkuuden Emma Gaalassa ensi helmikuussa.

Albumin ensimmäinen single oli huimaksi menestykseksi ja ilmiöksi noussut 20 min. Isoiksi hiteiksi kasvoivat myös muut albumisinglet Makso mitä makso, Vielki hereillä, Lowkey, Kaks, Riidellään ja Kompastun. Albumilla oli mukana tämän hetken kuumimpia kotimaisia artisteja kuten Sexmane, William, Sanni, Costi, Cledos, JVG ja ibe, sekä ruotsalaistähti 1.Cuz. Kävi miten kävi nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköspaikalle ja on pysynyt kuukausia listan kärkijoukossa. Levy on yksi vuoden 2023 streamatuimmista.

Albumin julkaisun jälkeen artisti käynnisti mittavan festivaalikesän. Isac Elliotin kappaleita on streamattu suoratoistopalveluissa jo yli 350 miljoonaa kertaa ja artisti on uransa aikana palkittu niin MTV Europe Music Awards – kuin Emma-palkinnoillakin.

Isac Elliot somessa:
Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Universal Music / Tuula Salminen
p. 040 901 1266 / tuula.salminen@umusic.com 

Takaisin uutisiin

Uutisia

RUNON DEBYYTTIALBUMI RIKOS JA RANGAISTUS ON NYT JULKAISTU

Rikos ja rangaistus -levyllä kaiken voi kohdata, tuntea täysillä ja päästää irti Runon pitkään työstämä debyyttialbumi julkaistaan tänään perjantaina 1.3.…

ISAC ELLIOTIN JA BATTERYN MENESTYSTARINA SAA JATKOA – UUSI REMIX 24 KAUPOISSA NYT JA REMIX 22 PYSYVÄÄN VALIKOIMAAN!

Batteryn seuraava megalanseeraus on täällä! Isac Elliotin ja Batteryn menestyksekäs yhteistyö saa jatkoa uudella Remix 24 -limited edition energiajuomalla. Battery…

HAPPORADION AKI TYKILTÄ UUSI ALBUMI JUNANTUOMA

Aki Tykin odotettu esikoisalbumi Junantuoma on nyt julkaistu Happoradion keulakuvan Aki Tykin soolodebyytti Junantuoma on julkaistu tänään 23.2. Tykin 11 kappaletta sisältävä sooloalbumi…