VUODEN POP -EHDOKKUUDEN NAPANNUT ISAC ELLIOT JULKAISI UUDEN SINGLEN

Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuva Isac Elliot on juuri julkaissut uuden singlen Sua ei oo. Isac Elliotin ja Los Rollos -tuottajaduon kädenjälkeä oleva biisi istuu tunnelmaltaan täydellisesti sydäntalven pimeisiin iltoihin. Biisi sai ensiesityksensä loppuunmyydyllä Tavastia-klubilla kaksi viikkoa sitten hullaantuneen faniyleisön edessä.

Single Sua ei oo ja kesällä julkaistu Missaat mut käynnistävät artistin seuraavan albumiprojektin.

Isac Elliot on nuoresta iästään huolimatta tehnyt jo pitkän ja vakuuttavan uran. Lukuisten, menestyneiden englanninkielisten julkaisujensa jälkeen artisti julkaisi ensimmäisen suomenkielisen albuminsa Kävi miten kävi kesällä 2023. Kyseessä oli artistin neljäs studioalbumi ja se on streamannut tähän mennessä jo tuplaplatinaa. Kävi miten kävi -albumi toi Isac Elliotille Vuoden pop -ehdokkuuden Emma Gaalassa ensi helmikuussa.

Albumin ensimmäinen single oli huimaksi menestykseksi ja ilmiöksi noussut 20 min. Isoiksi hiteiksi kasvoivat myös muut albumisinglet Makso mitä makso, Vielki hereillä, Lowkey, Kaks, Riidellään ja Kompastun. Albumilla oli mukana tämän hetken kuumimpia kotimaisia artisteja kuten Sexmane, William, Sanni, Costi, Cledos, JVG ja ibe, sekä ruotsalaistähti 1.Cuz. Kävi miten kävi nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköspaikalle ja on pysynyt kuukausia listan kärkijoukossa. Levy on yksi vuoden 2023 streamatuimmista.

Albumin julkaisun jälkeen artisti käynnisti mittavan festivaalikesän. Isac Elliotin kappaleita on streamattu suoratoistopalveluissa jo yli 350 miljoonaa kertaa ja artisti on uransa aikana palkittu niin MTV Europe Music Awards – kuin Emma-palkinnoillakin.

Isac Elliot somessa:
Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Universal Music / Tuula Salminen
p. 040 901 1266 / tuula.salminen@umusic.com 

Takaisin uutisiin

Uutisia

KOTITEOLLISUUS SUSIRAJALLA

Kotiteollisuuden uusi single Susirajalla on ulkona, albumi saadaan syyskuun lopussa Suomirockin kovimpaan kärkeen kuuluva Kotiteollisuus on julkaissut uuden, ärhäkkään singlen Susirajalla.…

JUHANA HAUKKALALTA TREFFI-ILMOITUS KAPPALEEN MUODOSSA

Juhana Haukkalan uusi single on tanssittava juhannuskappale – Kuuntele viihdyttävä Norppa kivellä täältä! Viime keväänä Universalille kiinnitetty pohjanmaalaisartisti Juhana Haukkala julkaisi tänään tarttuvan…

BESSIN UUSI SINGLE POHTII KAIKEN HETKELLISYYTTÄ

Kyyneleet sateessa on BESSin tulevan kolmannen albumin ensimmäinen single Suomalaisen pop-kentän kärkinimenä paikkansa vakiinnuttanut BESS julkaisee tänään uutta musiikkia. Uunituore single Kyyneleet sateessa korostaa…