JOHANNA KUSTANNUKSEN TULOKASYHTYEEN KOLMAS SINGLE ON YLISTYS TUNTEILLE

Johanna Kustannukselle kiinnitetty pilvet pilvet on juuri julkaissut kolmannen singlensä hajoan. Kaihoisa balladi esittelee yhtyeen herkempää puolta menevien unta ja siinä sua suudellut -kappaleiden jälkeen. Viime vuoden syyskuussa debytoinut pilvet pilvet esittää runsailla stemmoilla ja orgaanisilla soittimilla varustettua pop-musiikkia. Hajoan-kappaleen sanoitus ja sävellys ovat tuttuun tapaan solisti Kosti Koskisen käsialaa ja sovitus syntyi treenikämpällä yhdessä soittaessa. Tuotannosta vastaa ruotsalainen Kim Wennerstöm.

Meidän kolmas sinkku hajoan kertoo ihanasta hetkestä ja sille täysin antautumisesta. Se on ehdottomasti kaihoisa balladi, mutta hyväntuulinen sellainen. Tunteiden tunteminen on mielettömän arvokasta ja tää biisi on ylistys sille!”, yhtye kommentoi.

Hurmaavan pilvet pilvet -yhtyeen muodostavat Kosti Koskinen (laulu), Touko Koivusaari (laulu, kitara), Onni Lehtinen (laulu, basso), Milan Marttiini (laulu, koskettimet) ja Kalle Karimo (laulu, rummut). Bändi sai alkunsa Kostin, Toukon ja Onnin päädyttyä samalle luokalle yläasteella. Kolmikkoa yhdisti rakkaus musiikkia kohtaan ja muun muassa U2, Coldplay ja The 1975 -yhtyeiden innoittamana he päättivät perustaa oman bändin kesällä 2019. Lukiossa mukaan tuli Milan ja lopulliseen muotoonsa kokoonpano vakiintui vuonna 2022, kun nykyinen rumpali Kalle astui mukaan kuvioihin. Viime vuonna yhtye nähtiin muun muassa loppuunmyydyn Semifinalin lavalla ja aktiivinen keikkailu tulee jatkumaan myös tänä vuonna.

pilvet pilvet somessa:
TikTok / Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Johanna Lanerva
Universal Music Finland
johanna.lanerva@umusic.com

Yhtyeen pressikuvat voi ladata tästä.

Takaisin uutisiin

Uutisia

BÄMÄ JA PILVI HÄMÄLÄINEN YHDISTIVÄT VOIMANSA

Lopputuloksena kesähitiltä kuulostava Anna rakas (raju hetki) -single, joka tuo Nisa Sorayan klassikon tähän päivään Viime vuonna läpimurron tehnyt BÄMÄ-yhtye…

KOTITEOLLISUUS SUSIRAJALLA

Kotiteollisuuden uusi single Susirajalla on ulkona, albumi saadaan syyskuun lopussa Suomirockin kovimpaan kärkeen kuuluva Kotiteollisuus on julkaissut uuden, ärhäkkään singlen Susirajalla.…

JUHANA HAUKKALALTA TREFFI-ILMOITUS KAPPALEEN MUODOSSA

Juhana Haukkalan uusi single on tanssittava juhannuskappale – Kuuntele viihdyttävä Norppa kivellä täältä! Viime keväänä Universalille kiinnitetty pohjanmaalaisartisti Juhana Haukkala julkaisi tänään tarttuvan…