JOHANNA KUSTANNUKSEN TULOKASYHTYEEN KOLMAS SINGLE ON YLISTYS TUNTEILLE

Johanna Kustannukselle kiinnitetty pilvet pilvet on juuri julkaissut kolmannen singlensä hajoan. Kaihoisa balladi esittelee yhtyeen herkempää puolta menevien unta ja siinä sua suudellut -kappaleiden jälkeen. Viime vuoden syyskuussa debytoinut pilvet pilvet esittää runsailla stemmoilla ja orgaanisilla soittimilla varustettua pop-musiikkia. Hajoan-kappaleen sanoitus ja sävellys ovat tuttuun tapaan solisti Kosti Koskisen käsialaa ja sovitus syntyi treenikämpällä yhdessä soittaessa. Tuotannosta vastaa ruotsalainen Kim Wennerstöm.

Meidän kolmas sinkku hajoan kertoo ihanasta hetkestä ja sille täysin antautumisesta. Se on ehdottomasti kaihoisa balladi, mutta hyväntuulinen sellainen. Tunteiden tunteminen on mielettömän arvokasta ja tää biisi on ylistys sille!”, yhtye kommentoi.

Hurmaavan pilvet pilvet -yhtyeen muodostavat Kosti Koskinen (laulu), Touko Koivusaari (laulu, kitara), Onni Lehtinen (laulu, basso), Milan Marttiini (laulu, koskettimet) ja Kalle Karimo (laulu, rummut). Bändi sai alkunsa Kostin, Toukon ja Onnin päädyttyä samalle luokalle yläasteella. Kolmikkoa yhdisti rakkaus musiikkia kohtaan ja muun muassa U2, Coldplay ja The 1975 -yhtyeiden innoittamana he päättivät perustaa oman bändin kesällä 2019. Lukiossa mukaan tuli Milan ja lopulliseen muotoonsa kokoonpano vakiintui vuonna 2022, kun nykyinen rumpali Kalle astui mukaan kuvioihin. Viime vuonna yhtye nähtiin muun muassa loppuunmyydyn Semifinalin lavalla ja aktiivinen keikkailu tulee jatkumaan myös tänä vuonna.

pilvet pilvet somessa:
TikTok / Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Johanna Lanerva
Universal Music Finland
johanna.lanerva@umusic.com

Yhtyeen pressikuvat voi ladata tästä.

Takaisin uutisiin

Uutisia

RUNON DEBYYTTIALBUMI RIKOS JA RANGAISTUS ON NYT JULKAISTU

Rikos ja rangaistus -levyllä kaiken voi kohdata, tuntea täysillä ja päästää irti Runon pitkään työstämä debyyttialbumi julkaistaan tänään perjantaina 1.3.…

ISAC ELLIOTIN JA BATTERYN MENESTYSTARINA SAA JATKOA – UUSI REMIX 24 KAUPOISSA NYT JA REMIX 22 PYSYVÄÄN VALIKOIMAAN!

Batteryn seuraava megalanseeraus on täällä! Isac Elliotin ja Batteryn menestyksekäs yhteistyö saa jatkoa uudella Remix 24 -limited edition energiajuomalla. Battery…

HAPPORADION AKI TYKILTÄ UUSI ALBUMI JUNANTUOMA

Aki Tykin odotettu esikoisalbumi Junantuoma on nyt julkaistu Happoradion keulakuvan Aki Tykin soolodebyytti Junantuoma on julkaistu tänään 23.2. Tykin 11 kappaletta sisältävä sooloalbumi…