NÄYTTÄVÄSTI DEBYTOINUT ARTISTITULOKAS MIRELLA JULKAISEE UUDEN SINGLEN

Viime syksynä debytoinut tuore poptähti Mirella on julkaissut toisen singlensä Timanttei. Ensimmäinen single Sua sattuu on pysynyt julkaisustaan asti sitkeästi Spotifyn Top 50:ssä ja ylsi korkeimmillaan sijalle 10. Kappalestriimasi kultaa kahdessa kuukaudessa.

Mirella kommentoi artistiuransa ensiaskelia:

”En ois voinu kuvitellakaan, miten hyvin kaikki on mennyt! Vaikka uskoin tähän biisiin alusta asti, tuli suosio kuitenkin lopulta ihan puskista. Ihan mieletöntä, miten nopeasti biisi löysi ihmiset, tai ihmiset löysivät biisin! On ollut tosi upeeta ja hurjaa seurata vastaanottoa TikTokissa ja somessa ylipäätään, kun ihmiset jakaa omia tarinoitaan. Some tuo parhaimmillaan biiseille uusia ulottuvuuksia ja kasvoja ja tuntuu, että musiikki todellakin yhdistää ihmisiä.”

Uusi single Timanttei on jo ennen julkaisuaan kerännyt TikTokissa yli 15 miljoonaa näyttökertaa. Tarttuva pop-biisi kertoo siitä, kun pystyy vihdoin vetämään rajan toksiselle ihmissuhteelle. Kappaletta on ollut Mirellan lisäksi tekemässä muun muassa artisti ILON, emma & matilda -yhtyeen Emma Johansson sekä Averagekidluken ja Costin kanssa työskennellyt tuottaja Kim Mannila.

”Tää biisi voi olla yhtä hyvin vaikka entiselle ystävälle, eikä välttämättä kerro kumppanista tai exästä. Tässä tarinassa on joku tyyppi, joka yrittää päästä takas sun elämään, mutta se ei onnistu, koska sulla menee paljon paremmin ilman sitä. Halusin tehdä biisin, joka antaa voimaa. Tän tahtiin voi todellakin kävellä kohti jotain parempaa”, kertoo Mirella tuoreen kappaleen teemasta.

Nuorta monilahjakkuutta on verrattu kansainvälisiin supernimiin, kuten
Tate McRaehen ja Zara Larssoniin, joiden lailla Mirella tanssii, laulaa sekä kirjoittaa ja säveltää omaa musiikkiaan. Mirellan ydintä ovat tunnistettavan lauluäänen lisäksi massiiviset pop-melodiat ja moderni tuotanto, jossa on usein mukana ripaus vaaran tuntua.


Mirella somessa:
Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Meri Timgren
Universal Music Finland
meri.timgren@umusic.com 

Mirellan pressikuvat voi ladata tästä.

Takaisin uutisiin

Uutisia

YONA JA ARPPA JULKAISEVAT YHTEISKAPPALEEN JUHANNUKSEKSI

Suomi-indien kärkinimet Yona ja Arppa ensimmäistä kertaa yhteisellä kappaleella – Lalala (Happysad) on viimeinen maistiainen Yonan 20.9. julkaistavalta Eden-albumilta Johanna Kustannukselle levyttävä Yona julkaisee yhdeksännen…

BÄMÄ JA PILVI HÄMÄLÄINEN YHDISTIVÄT VOIMANSA

Lopputuloksena kesähitiltä kuulostava Anna rakas (raju hetki) -single, joka tuo Nisa Sorayan klassikon tähän päivään Viime vuonna läpimurron tehnyt BÄMÄ-yhtye…

KOTITEOLLISUUS SUSIRAJALLA

Kotiteollisuuden uusi single Susirajalla on ulkona, albumi saadaan syyskuun lopussa Suomirockin kovimpaan kärkeen kuuluva Kotiteollisuus on julkaissut uuden, ärhäkkään singlen Susirajalla.…