ANTTI KETONEN PALAA VAHVALLA UUDELLA SINGLELLÄ

Yksi Suomen pop-iskelmätaivaan kirkkaimmista tähdistä, Antti Ketonen, on julkaissut uuden singlen Rakkauden arvoinen. Kyseessä on artistin ensimmäinen julkaisu Universal Musicin kautta. Mukaansatempaava ja hitikäs single on Kaisa Korhosen, Frans Harjun ja Jonas Olssonin käsialaa ja sen kruunaa Antti Ketosen vahva tulkinta.

Antti Ketonen kertoo biisistä ja tulevista keikoistaan näin:

”Olin marraskuussa lauluopetushommissa ja puhelimeen kilahti demo Rakkauden arvoisesta. Rakkauden arvoinen tuntui heti omalta biisiltä ja sitä on pirun mukava laulaa. Jokainen meistä tarvitsee rakkautta ja jokainen on sen arvoinen, vaikka välillä sitä joutuu vähän etsimään. Ensi viikolla päästään jo esittämään uusi biisi keikoilla! Kevään livesetti on pistetty uusiksi aina valoja ja äänentoistojärjestelmiä myöten. Bändin kanssa treenaaminen on aloitettu eikä malteta odottaa, että päästään taas esiintymään yleisön eteen. Seuraavat keikat ovat 24.1. Turussa Baltic Princess Iskelmäristeilyllä, 26.1. Tampereen Tavara-asemalla ja 27.1. Lopen Paroonissa.”

Antti Ketonen tuli tunnetuksi Neljänsuora-yhtyeen solistina ja hän käynnisti soolouransa vuonna 2017 singlellä Olisitpa sylissäni, joka on streamannut tähän mennessä tuplaplatinaa. Se nousi vuonna 2018 radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi. Artisti on palkittu uransa aikana mm. Kullervo Linna – ja Vuoden Iskelmä -palkinnoilla.

Antti Ketonen somessa:
Instagram / TikTok

Lisätiedot:
Universal Music / Tuula Salminen
Puh. 040-9011266 / tuula.salminen@umusic.com 

Takaisin uutisiin

Uutisia

YONA JA ARPPA JULKAISEVAT YHTEISKAPPALEEN JUHANNUKSEKSI

Suomi-indien kärkinimet Yona ja Arppa ensimmäistä kertaa yhteisellä kappaleella – Lalala (Happysad) on viimeinen maistiainen Yonan 20.9. julkaistavalta Eden-albumilta Johanna Kustannukselle levyttävä Yona julkaisee yhdeksännen…

BÄMÄ JA PILVI HÄMÄLÄINEN YHDISTIVÄT VOIMANSA

Lopputuloksena kesähitiltä kuulostava Anna rakas (raju hetki) -single, joka tuo Nisa Sorayan klassikon tähän päivään Viime vuonna läpimurron tehnyt BÄMÄ-yhtye…

KOTITEOLLISUUS SUSIRAJALLA

Kotiteollisuuden uusi single Susirajalla on ulkona, albumi saadaan syyskuun lopussa Suomirockin kovimpaan kärkeen kuuluva Kotiteollisuus on julkaissut uuden, ärhäkkään singlen Susirajalla.…