MIKAEL GABRIEL JA VIRON ISOIN ARTISTI NUBLU TAVOITTELEVAT EUROVIISUJEN FINAALIPAIKKAA

Omien maidensa menestyneimpiin rap-artisteihin lukeutuvat Mikael Gabriel ja nublu osallistuvat UMK:hon – Kuuntele tänään julkaistu kisabiisi Vox Populi täältä!

Mikael Gabrielin ja nublun UMK-kisabiisi Vox Populi julkaistiin tänään. Energinen ja tarttuva single esittelee artistiduosta soundillisesti täysin uudenlaisen puolen, sillä Vox Populi on vauhdikas genrefuusio niin punk-poppia kuin hyperpoppia. Kappaleella kuullaan suomea, viroa ja latinaa, sillä nimi Vox Populi viittaa latinankieliseen sanaan kansan ääni.

Vox Populi kertoo siitä, kuinka polarisoidussa julkisessa keskustelussa on välillä vaikea hahmottaa, mikä on totta ja mikä ei.

– Meillä kaikilla on oikeus omaan mielipiteeseemme, mutta sen sijaan että asettuisimme toisiamme vastaan tai käyttäisimme aikamme somessa väittelyyn, meidän tulisi käyttää omaa ääntämme sellaisiin asioihin, joilla voi oikeasti vaikuttaa ja tehdä maailmasta paremman paikan, Mikael Gabriel kertoo.

Mikael Gabriel ja nublu ovat julkaisseet menestyksekkäästi musiikkia yhdessä myös aikaisemmin. Parhaiten heidät tunnetaan 10 miljoonan striimirajaa lähentelevästä Universum-jättihitistään. Duolta on saatu myös kultaa striimannut kappale Vihje. UMK:hon kaksikko suhtautuu suurella intohimolla. Heidän isoimpana tavoitteena on voittaa kilpailu ja edustaa Suomea Euroviisuissa.

– UMK-voitto olisi sama asia ja yhtä suuri kunnia, kuin pelata esimerkiksi MM-jääkiekkojoukkueessa tai edustaa Suomea missä tahansa muussa lajissa kansainvälisesti, Mikael Gabriel kertoo.

Myös nublu näkee oman kansalaisuutensa ainoastaan myönteisenä lisänä kisoissa.

– Suomalaiset ja virolaiset ymmärtävät hyvin siteen maidemme välillä. Virolaisten suhtautuminen osallistumiseeni UMK:ssa on ollut tosi myönteinen ja uskon heidän olevan entistä iloisempia, jos pääsisimme Euroviisuihin saakka, nublu kertoo.

Vox Populi -kappaletta ovat olleet tekemässä artistien lisäksi joukko kotimaisia musiikintekijöitä. Tekijätiimiin kuuluvat ANI, hjalmar, Heviteemu, Omar Aberkane ja Jukka Immonen.

Tänään julkaistun kappaleen musiikkivideon voit katsoa YouTubesta tai Yle Areenasta.

Mikael Gabriel somessa:
InstagramFacebook / TikTok

nublu somessa:
Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelut:
Mari Hautamäki
mari.hautamaki@umusic.com
+358 400 685 701

Keikkamyynti:
Warner Music Live
Kimmo Sundström
kimmo.sundstrom@warnermusic.com
+358 40 865 0130
www.warnermusiclive.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

HAPPORADION AKI TYKILTÄ UUSI ALBUMI JUNANTUOMA

Aki Tykin odotettu esikoisalbumi Junantuoma on nyt julkaistu Happoradion keulakuvan Aki Tykin soolodebyytti Junantuoma on julkaistu tänään 23.2. Tykin 11 kappaletta sisältävä sooloalbumi…

SLANI MUKANA ENSIMMÄISENÄ SUOMALAISENA RÄPPÄRINÄ MIXTAPE MADNESS -SARJASSA

Kuuntele Slanin Mixtape Madness -julkaisu täältä! Def Jam Recordings Finland -levymerkille kiinnitetty Slani on mukana ensimmäisenä suomalaisena räppärinä Mixtape Madness…

DUOSTA BÄNDIKSI MUOTOAAN MUUTTANUT TELEKS JULKAISI UUDEN ALBUMIN

Teleks-yhtyeen seitsemäs albumi on nyt julkaistu Jo yli 20 vuotta menestyksekästä uraa luonut Teleks julkaisee tänään seitsemännen albuminsa Pähkähullu. Teleksin…