RUNOLTA VIIMEINEN SINGLE ENNEN TULEVAA DEBYYTTIALBUMIA

Runo on julkaissut tänään viimeisen singlen ennen 1.3. julkaistavaa debyyttialbumiaan. Leikki on väkevä ja katkeransuloinen popkappale suhteen kolmannen pyörän kipuiluista ja kielletystä intohimosta. Vahva ja koukuttava kappale esittelee Runon ilmaisuvoimaa laulajana sekä tulkitsijana. Kappaleen on kirjoittanut Runo ja tuottanut Joonas Laaksoharju. Runo kertoo biisin synnystä näin:

“Iltalehden suuressa kesäseksikyselyssä vuonna 2018 noin kolmasosa suomalaisista myönsi pettäneensä kumppaniaan. Oon pyöritellyt tätä tilastoa paljon ja pohtinut kiellettyä intohimoa ja kaikenlaista katkeransuloista, sekä suhteiden kolmannen osapuolen roolia. Ja kuin leikkiä vain – syntyi Leikki.

Runo eli Lisa Nikula on Johanna Kustannukselle levyttävä uuden polven pop-artisti ja musiikintekijä. Karismaattinen, omaa kaistaansa kulkeva artisti yhdistelee musiikissaan spoken wordia, modernia poppia ja ytimeen iskevää lyriikkaa. Runon pitkään työstämä debyyttialbumi julkaistaan 1.3. Rikos ja rangaistus on levy jonka sisällä kaikki tunteet ovat sallittuja – myös rumat ja vaikeat. Se on lyyrinen, kohtalokas ja pitkään työstetty kokonaisuus. Albumin kappaleet ovat pääasiassa Runon itsensä säveltämiä ja sanoittamia. Ennen sua -kappaletta on ollut mukana kirjoittamassa artisti F. Tuhkaa ja  Entä jos -kappaleet syntyivät yhdessä Vilma Alinan kanssa. Albumin tuotannosta vastaa Joonas Laaksoharju. Runon levyjulkkareita juhlitaan Helsingin Semifinalissa 2.3., liput tapahtumaan tulevat myyntiin ensi viikolla.

Runo somessa:
Instagram / Facebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Veera Hjerppe
Universal Music
+358 50 461 9818
veera.hjerppe@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

HAPPORADION AKI TYKILTÄ UUSI ALBUMI JUNANTUOMA

Aki Tykin odotettu esikoisalbumi Junantuoma on nyt julkaistu Happoradion keulakuvan Aki Tykin soolodebyytti Junantuoma on julkaistu tänään 23.2. Tykin 11 kappaletta sisältävä sooloalbumi…

SLANI MUKANA ENSIMMÄISENÄ SUOMALAISENA RÄPPÄRINÄ MIXTAPE MADNESS -SARJASSA

Kuuntele Slanin Mixtape Madness -julkaisu täältä! Def Jam Recordings Finland -levymerkille kiinnitetty Slani on mukana ensimmäisenä suomalaisena räppärinä Mixtape Madness…

DUOSTA BÄNDIKSI MUOTOAAN MUUTTANUT TELEKS JULKAISI UUDEN ALBUMIN

Teleks-yhtyeen seitsemäs albumi on nyt julkaistu Jo yli 20 vuotta menestyksekästä uraa luonut Teleks julkaisee tänään seitsemännen albuminsa Pähkähullu. Teleksin…