SINI YASEMININ UUSI SINGLE RAKENTAA SYDÄMELLE SUOJAMUURIT

Sini Yaseminin tuore single Viimeinen joka rikkoi mut on artistin tyylille uskollista rockin kanssa flirttailevaa poppia, joka auttaa läpi pahimmankin sydänsurun. 

”Meillä kaikilla on varmasti edellisistä suhteista traumoja ja haavoja, joita kannetaan mukana. Tää biisi kertoo siitä, kun historia on toistanu itteään niin monta kertaa, että on vaikee nähä, et mikään vois ikinä mennä toisin. Se saa ihmisen rakentamaan välillä turhankin vahvoja suojamuureja”, kertoo Sini Yasemin.

Oman artistiuransa lisäksi Sini Yasemin kirjoittaa ja säveltää myös muille: hänen kädenjälkeään on viimeisen 12 kuukauden aikana kuultu muun muassa BESSin hitillä Rakastan en rakasta. Vuoden 2022 toukokuussa artisti versioi legendaarista millenium-hittiä Rakkautta ja piikkilankaa, joka striimasi kultaa ja saman vuoden syksynä artistin julkaisema Maanantai-single nousi valtakunnalliseen radiosoittoon.

Sini Yasemin on naispuolisten poprock-artistien uniikki suunnannäyttäjä. Kaksi albumia julkaisseelle artistille on kertynyt suoratoistopalveluissa yli 30 miljoona kuuntelukertaa. Tällä hetkellä artisti työstää kolmatta albumiaan, joka julkaistaan kevään 2024 aikana.

Sini Yasemin somessa:
Instagram / TikTok Facebook www

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Meri Timgren
meri.timgren@umusic.com
+358 50 5455 770

Keikkamyynti:
Mika Sorola
mika@fullsteam.fi
+358 44 269 6072
www.fullsteam.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

BÄMÄ JA PILVI HÄMÄLÄINEN YHDISTIVÄT VOIMANSA

Lopputuloksena kesähitiltä kuulostava Anna rakas (raju hetki) -single, joka tuo Nisa Sorayan klassikon tähän päivään Viime vuonna läpimurron tehnyt BÄMÄ-yhtye…

KOTITEOLLISUUS SUSIRAJALLA

Kotiteollisuuden uusi single Susirajalla on ulkona, albumi saadaan syyskuun lopussa Suomirockin kovimpaan kärkeen kuuluva Kotiteollisuus on julkaissut uuden, ärhäkkään singlen Susirajalla.…

JUHANA HAUKKALALTA TREFFI-ILMOITUS KAPPALEEN MUODOSSA

Juhana Haukkalan uusi single on tanssittava juhannuskappale – Kuuntele viihdyttävä Norppa kivellä täältä! Viime keväänä Universalille kiinnitetty pohjanmaalaisartisti Juhana Haukkala julkaisi tänään tarttuvan…