TELEKS-YHTYEEN SEITSEMÄS ALBUMI JULKAISTAAN 23.2.

Viime syksynä duosta bändiksi muotoaan muuttanut Teleks on juuri julkaissut uuden singlen Lukot sillankaiteeseen

Jo yli 20 vuotta menestyksekästä uraa luonut Teleks julkaisee seitsemännen albuminsa Pähkähullu 23. helmikuuta. Tänään levyltä on saatu sen viimeinen maistiainen, Lukot sillankaiteeseen -single. Teleksin kokoonpanossa tapahtui syksyllä muutoksia, kun duosta muotoutui nelihenkinen bändi. Lapsuudenystävät Markus Koskinen ja Pepe Johansson ovat toimineet duona 2000-luvun alkupuolelta asti ja ehtineet julkaista vuosien varrella monia tunnettuja kappaleita, kuten Siivet, Tuulilasin nurkkaan ja Kotimatkalla. Viime syksynä joukkoon liittyivät rumpali ja tuottaja Sampo Haapaniemi sekä basisti Janne Rajala.

Uuden albumijulkaisun lisäksi Teleks aktivoituu myös keikkarintamalla muutaman vuoden tauon jälkeen. Yhtye käynnistää keikkavuotensa 1.2. Sanomatalossa, Aito Iskelmän kanssa yhteistyössä järjestettävällä ilmaiskeikalla. Heti seuraavana päivänä 2.2. Teleks esiintyy Lappeenrannassa.

Yhtyeen kahdelle vuosikymmenelle mahtuu isoja kestohittejä, jotka ovat eläneet kuulijoiden sydämissä pitkään. Klassikkobiisin tunnusmerkit täyttyvät monien kappaleiden kohdalla ja vuosien varrella mukaan on karttunut uskollinen yleisö. Teleks on julkaissut uransa aikana jo kuusi albumia ja yhden kokoelman. Matka jatkuu edelleen antoisana kohti seitsemättä albumia.

Teleks somessa:
Instagram / Facebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelut:
Johanna Lanerva
johanna.lanerva@umusic.com
050 403 2998

Keikkamyynti:
Fullsteam Agency
Mika Sorola
mika@fullsteam.fi
044 269 6072

Takaisin uutisiin

Uutisia

SAMU HABER YLLÄTTÄÄ ENGLANNINKIELISELLÄ SOOLOLLA

Saksan Universal Musicille kiinnitetty Haber valmistelee englanninkielistä albumia ja Euroopan valloitusta Supertähti Samu Haber avaa urallaan uuden sivun ja palaa…

PILVI HÄMÄLÄINEN TOTEUTTAA UMK-FANIEN TOIVEEN

UMK-väliaikaesityksessä kuultu Mon chéri julkaistaan perjantaina 23.2. Vuoden 2024 Uuden Musiikin Kilpailun juontanut näyttelijä Pilvi Hämäläinen julkaisee UMK-finaalissa esitetyn kappaleensa…

VILMA ALINALTA TULEVAN LEVYN VIIMEINEN SINGLELOHKAISU – ALBUMI ULKONA 8.3.

Parasta elämää on Vilma Alinan ensimmäinen single, jolla hänen kädenjälkeään kuullaan myös kappaleen tuotannossa Polut kasvaa umpeen -albumi julkaistaan 8.3.…