BRITTIMUSIIKIN SUURI LUPAUS JULKAISI DEBYYTTILEVYNSÄ

Ylistetty brittitulokas The Last Dinner Party lunastaa korkeat odotukset tänään julkaistulla debyyttilevyllään

Valtavassa nosteessa oleva The Last Dinner Party on tänään julkaissut odotetun debyyttilevynsä Prelude To Ecstasy. Lontoosta ponnistavan indie rock -yhtyeen tuoreella albumilla yhdistyvät kaikki ne elementit, jotka ovat keränneet bändille ylistystä ja yleisöä: pop-koukut, rock-vivahteet ja värikäs teatraalisuus. James Fordin tuottama kokonaisuus pitää sisällään 12 kappaletta.

Lukuisten medioiden hehkuttama yhtye koppasi tänä vuonna BBC Sound of -voiton sekä BRIT Awards Rising Star -palkinnon. Kokoonpanon tuotannosta kuulee, että yhtye sekä laulaa sydämestään että pitää hauskaa yhdessä. Tuoreelta albumilta löytyy viisikon läpimurtokappaleet Nothing Matters, Sinner ja My Lady Of Mercy sekä uusin single Feminine Urge. Ensimmäisenä mainittu on noussut radiosoittoon erityisesti Iso-Britanniassa sekä komeilee kotimaansa Spotify-listan Top 20:ssa.

The Last Dinner Party kertoo debyyttialbumistaan seuraavaa: “Prelude to Ecstasy on heiluri, joka keikkuu inhimillisten tunteiden ääripäiden välillä, intohimon ekstaasista tuskan ylevyyteen. Tämä kaikki sitoo albumin yhteen. Albumi on sukellus meihin itseemme: sieltä voi löytää palasia kollektiivisista ja yksilöllisistä kokemuksistamme ja vaikutteistamme. Me manasimme kitaroita niiden sooloja varten, paljastimme tunnustuksia suoraan päiväkirjojemme sivuilta ja kutsuimme kokoon orkesterin herättämään visiomme henkiin.”

Vuonna 2021 perustetun yhtyeen tuotantoa on kuunneltu maailmanlaajuisesti yli 50 miljoonaa kertaa. Luku on merkittävä, sillä ennen tätä päivää yhtyeeltä oli julkaistu vain viisi kappaletta. Kriitikoiden kehuman ja positiivista huomiota herättäneen bändin muodostavat Abigail Morris (laulu), Lizzie Mayland (kitara), Emily Roberts (kitara/huilu), Georgia Davies (basso) ja Aurora Nishevci (koskettimet).

Prelude To Ecstasy -kappalelista:

1. Prelude To Ecstasy
2. Burn Alive
3. Caesar on a TV Screen
4. The Feminine Urge
5. On Your Side
6. Beautiful Boy
7. Gjuha
8. Sinner
9. My Lady of Mercy
10. Portrait of a Dead Girl
11. Nothing Matters
12. Mirror

The Last Dinner Party somessa: 
Instagram / TikTok / Facebook

Lisätiedot:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com

Yhtyeen viimeisimmät pressikuvat voi ladata tästä.

Takaisin uutisiin

Uutisia

HYVÄSTI SLIM SHADY – EMINEMIN ODOTETTU ALBUMI NYT ULKONA

Hiphopin supertähden provokatiivisella albumilla heitetään hyvästit Slim Shadylle Hittisingle Houdini on ylittänyt Suomessa kultarajan ja noussut radiolistan seitsemänneksi Rap-ikoni Eminem…

POP-KUNINGATAR KATY PERRY TEKEE PALUUN

Tänään julkaistu “Woman’s World” tarjoaa ensikosketuksen syksyllä julkaistavaan tanssipop-albumiin Globaali supertähti Katy Perry aloittaa uuden jännittävän aikakauden juuri julkaistulla singlellään Woman’s World.…

EMINEMILTÄ UUSI ALBUMI 12. HEINÄKUUTA

Hiphopin supertähden odotettu albumi julkaistaan 12. heinäkuuta – Toinen single ulkona nyt Rap-ikoni Eminem ja hänen sadistinen Slim Shady -alter…