BRITTIMUSIIKIN SUURI LUPAUS JULKAISI DEBYYTTILEVYNSÄ

Ylistetty brittitulokas The Last Dinner Party lunastaa korkeat odotukset tänään julkaistulla debyyttilevyllään

Valtavassa nosteessa oleva The Last Dinner Party on tänään julkaissut odotetun debyyttilevynsä Prelude To Ecstasy. Lontoosta ponnistavan indie rock -yhtyeen tuoreella albumilla yhdistyvät kaikki ne elementit, jotka ovat keränneet bändille ylistystä ja yleisöä: pop-koukut, rock-vivahteet ja värikäs teatraalisuus. James Fordin tuottama kokonaisuus pitää sisällään 12 kappaletta.

Lukuisten medioiden hehkuttama yhtye koppasi tänä vuonna BBC Sound of -voiton sekä BRIT Awards Rising Star -palkinnon. Kokoonpanon tuotannosta kuulee, että yhtye sekä laulaa sydämestään että pitää hauskaa yhdessä. Tuoreelta albumilta löytyy viisikon läpimurtokappaleet Nothing Matters, Sinner ja My Lady Of Mercy sekä uusin single Feminine Urge. Ensimmäisenä mainittu on noussut radiosoittoon erityisesti Iso-Britanniassa sekä komeilee kotimaansa Spotify-listan Top 20:ssa.

The Last Dinner Party kertoo debyyttialbumistaan seuraavaa: “Prelude to Ecstasy on heiluri, joka keikkuu inhimillisten tunteiden ääripäiden välillä, intohimon ekstaasista tuskan ylevyyteen. Tämä kaikki sitoo albumin yhteen. Albumi on sukellus meihin itseemme: sieltä voi löytää palasia kollektiivisista ja yksilöllisistä kokemuksistamme ja vaikutteistamme. Me manasimme kitaroita niiden sooloja varten, paljastimme tunnustuksia suoraan päiväkirjojemme sivuilta ja kutsuimme kokoon orkesterin herättämään visiomme henkiin.”

Vuonna 2021 perustetun yhtyeen tuotantoa on kuunneltu maailmanlaajuisesti yli 50 miljoonaa kertaa. Luku on merkittävä, sillä ennen tätä päivää yhtyeeltä oli julkaistu vain viisi kappaletta. Kriitikoiden kehuman ja positiivista huomiota herättäneen bändin muodostavat Abigail Morris (laulu), Lizzie Mayland (kitara), Emily Roberts (kitara/huilu), Georgia Davies (basso) ja Aurora Nishevci (koskettimet).

Prelude To Ecstasy -kappalelista:

1. Prelude To Ecstasy
2. Burn Alive
3. Caesar on a TV Screen
4. The Feminine Urge
5. On Your Side
6. Beautiful Boy
7. Gjuha
8. Sinner
9. My Lady of Mercy
10. Portrait of a Dead Girl
11. Nothing Matters
12. Mirror

The Last Dinner Party somessa: 
Instagram / TikTok / Facebook

Lisätiedot:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com

Yhtyeen viimeisimmät pressikuvat voi ladata tästä.

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…