JANNIKA B:N ODOTETTU NELJÄS LEVY ON NYT JULKAISTU

Kasarisoundeista inspiroitunut Tetris-albumi on striimannut kultaa jo ennen julkaisuaan – levy sisältää muun muassa hitit Paras osa ja Mania

Jannika B julkaisee tänään neljännen albuminsa Tetris. Tanssittava, 80-luvun musiikista inspiroitunut kokonaisuus käsittelee omaleimaisella tavalla elämän haasteita ja itsensä hyväksymistä. Albumilta on saatu etukäteen Suomen Spotifyn Top 10:een noussut, platinarajan ylittänyt single Mania, TikTokissa yli 34 000 kertaa alustan videoissa käytetty kultasingle Paras osa, monen fanin suosikiksi noussut Ihmisen muotoinen, kantaaottava Hymytyttö sekä voimaannuttava Beyoncé. Kokonaisuuden vastaavana tuottajana toimii lukuisilla palkinnoilla noteerattu Jonas Olsson.

“Julkaisen perjantaina neljännen pitkäsoittoni. Se on kuin minä: menevä, räiskyvä, välillä röyhkeän itsevarma, toisena hetkenä pelokas ja epävarma. Rohkeaksi minua välillä kutsutaan. Sillä ajatuksella levyäkin on tehty – rohkeasti sitä, mitä on syntynyt ja mitä olen halunnut tehdä. Levyä on tehty miettimättä liikaa, onko tämä nyt seuraava Spotifyn ykkönen, radiohitti tai TikTok-trendi. Toki sellaisiakin tuli vahingossa tehtyä. Säkällä oikein”, Jannika B kommentoi.

Jannika B on julkaissut uransa aikana neljä albumia. Tetristä edelsi platinarajan ylittänyt Toinen nainen (2019), jolta muistetaan useita isoja hittejä, kuten En luovu susta koskaanAamun takana ja Riisu kokonaan. Hän ihastutti myös Vain elämää-ohjelmassa vuonna 2020. Kyseisen kauden jättihitiksi nousi Pyyntö-kappale, jota on kuunneltu suoratoistopalveluissa jo lähes 7 miljoonaa kertaa. Jannika B on julkaissut myös kirjan nimeltä Ihmisen muotoinen, joka on myyty lähes loppuun kirjakaupoista. Albumin julkaisun myötä artisti lähtee 23. helmikuuta Tetris-kiertueelle, jonka keikkapaikat näet alta.

Tetris-kiertue:
23.2. Helsinki, M/S Gabriella
1.3. Kouvola, Pato Areena
30.3. Turku, M/S Viking Grace
5.4. Mikkeli, Mikaeli
26.4. Hyvinkää, Hyvinkääsali
8.5. Kuopio, Albatrossi

Jannika B somessa:
Instagram / Facebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelut:
Johanna Lanerva
johanna.lanerva@umusic.com
+358 50 403 2998

Management:
Alina Kulo
alina@comusic.fi
+358 44 08 66 499

Takaisin uutisiin

Uutisia

BÄMÄ JA PILVI HÄMÄLÄINEN YHDISTIVÄT VOIMANSA

Lopputuloksena kesähitiltä kuulostava Anna rakas (raju hetki) -single, joka tuo Nisa Sorayan klassikon tähän päivään Viime vuonna läpimurron tehnyt BÄMÄ-yhtye…

KOTITEOLLISUUS SUSIRAJALLA

Kotiteollisuuden uusi single Susirajalla on ulkona, albumi saadaan syyskuun lopussa Suomirockin kovimpaan kärkeen kuuluva Kotiteollisuus on julkaissut uuden, ärhäkkään singlen Susirajalla.…

JUHANA HAUKKALALTA TREFFI-ILMOITUS KAPPALEEN MUODOSSA

Juhana Haukkalan uusi single on tanssittava juhannuskappale – Kuuntele viihdyttävä Norppa kivellä täältä! Viime keväänä Universalille kiinnitetty pohjanmaalaisartisti Juhana Haukkala julkaisi tänään tarttuvan…