ARTISTITULOKAS M.A ON JULKAISSUT TOISEN SINGLENSÄ

M.A:n toinen single on vahva osoitus siitä, että kyseessä on yksi kotimaan taitavimmista sanoittajista

Pihlderberg-labelin tuore artistikiinnitys, rap-artisti M.A, on julkaissut tänään toisen singlensä Mihin jäätiin. Kappale on jatkoa Rekamin ja M.A:n yhteistyölle, jota ollaan aiemmin kuultu artistin debyyttisinglellä Gasolina sekä Rekamin kappaleilla Tiikereitä ja Paremmin. Mihin jäätiin on viimeinen singlelohkaisu ennen M.A:n odotetun debyyttialbumin julkaisua. Kappale on jälleen vahva osoitus siitä, että kyseessä on yksi kotimaan taitavimmista sanoittajista ja artistitulokkaista. M.A:lla on erityinen kyky löytää kultainen keskitie vakavien aiheiden ja hauskuuden välillä. Mihin jäätiin -kappaleessa on dramaattisesta tunnelmasta huolimatta myös huumori vahvasti läsnä.

“Omassa säkeistössäni pyörittelen useita teemoja, mutta yhdistävä aihe on raha tai rahattomuus, ja miten se muuttaa ihmissuhteita. Itse biisi on kuitenkin kirjoitettu pilke silmäkulmassa”, M.A kommentoi.

M.A eli Emma Imponen on lupaava ja monipuolinen artistitulokas, jonka musiikin ytimessä ovat vaikuttavat ja monikerroksiset lyriikat. Rap-artisti viimeistelee tällä hetkellä soololevyään, joka julkaistaan ennen kesää Pihlderbergin kautta. MA:n tulevalla Liminaalitila-debyyttialbumilla vierailevat Rekamin lisäksi Eevil Stöö ja Orvokki. Tuottajina 10 kappaletta sisältävällä levyllä toimivat LX-Beats, Kriso, Octn, Pehmee Goo ja Joniveli.

M.A somessa:
Instagram

Lisätiedot ja haastattelut:
Johanna Lanerva
johanna.lanerva@umusic.com
+358 50 403 2998

Takaisin uutisiin

Uutisia

HAPPORADION AKI TYKILTÄ UUSI ALBUMI JUNANTUOMA

Aki Tykin odotettu esikoisalbumi Junantuoma on nyt julkaistu Happoradion keulakuvan Aki Tykin soolodebyytti Junantuoma on julkaistu tänään 23.2. Tykin 11 kappaletta sisältävä sooloalbumi…

SLANI MUKANA ENSIMMÄISENÄ SUOMALAISENA RÄPPÄRINÄ MIXTAPE MADNESS -SARJASSA

Kuuntele Slanin Mixtape Madness -julkaisu täältä! Def Jam Recordings Finland -levymerkille kiinnitetty Slani on mukana ensimmäisenä suomalaisena räppärinä Mixtape Madness…

DUOSTA BÄNDIKSI MUOTOAAN MUUTTANUT TELEKS JULKAISI UUDEN ALBUMIN

Teleks-yhtyeen seitsemäs albumi on nyt julkaistu Jo yli 20 vuotta menestyksekästä uraa luonut Teleks julkaisee tänään seitsemännen albuminsa Pähkähullu. Teleksin…