ARTISTITULOKAS M.A ON JULKAISSUT TOISEN SINGLENSÄ

M.A:n toinen single on vahva osoitus siitä, että kyseessä on yksi kotimaan taitavimmista sanoittajista

Pihlderberg-labelin tuore artistikiinnitys, rap-artisti M.A, on julkaissut tänään toisen singlensä Mihin jäätiin. Kappale on jatkoa Rekamin ja M.A:n yhteistyölle, jota ollaan aiemmin kuultu artistin debyyttisinglellä Gasolina sekä Rekamin kappaleilla Tiikereitä ja Paremmin. Mihin jäätiin on viimeinen singlelohkaisu ennen M.A:n odotetun debyyttialbumin julkaisua. Kappale on jälleen vahva osoitus siitä, että kyseessä on yksi kotimaan taitavimmista sanoittajista ja artistitulokkaista. M.A:lla on erityinen kyky löytää kultainen keskitie vakavien aiheiden ja hauskuuden välillä. Mihin jäätiin -kappaleessa on dramaattisesta tunnelmasta huolimatta myös huumori vahvasti läsnä.

“Omassa säkeistössäni pyörittelen useita teemoja, mutta yhdistävä aihe on raha tai rahattomuus, ja miten se muuttaa ihmissuhteita. Itse biisi on kuitenkin kirjoitettu pilke silmäkulmassa”, M.A kommentoi.

M.A eli Emma Imponen on lupaava ja monipuolinen artistitulokas, jonka musiikin ytimessä ovat vaikuttavat ja monikerroksiset lyriikat. Rap-artisti viimeistelee tällä hetkellä soololevyään, joka julkaistaan ennen kesää Pihlderbergin kautta. MA:n tulevalla Liminaalitila-debyyttialbumilla vierailevat Rekamin lisäksi Eevil Stöö ja Orvokki. Tuottajina 10 kappaletta sisältävällä levyllä toimivat LX-Beats, Kriso, Octn, Pehmee Goo ja Joniveli.

M.A somessa:
Instagram

Lisätiedot ja haastattelut:
Johanna Lanerva
johanna.lanerva@umusic.com
+358 50 403 2998

Takaisin uutisiin

Uutisia

BILLIE EILISH LYÖ KOVAA JA PEHMEÄSTI UUDELLA ALBUMILLAAN

Vuoden odotetuimpiin julkaisuihin lukeutuva HIT ME HARD AND SOFT -albumi kerää ylistystä medialta “Forget Taylor and Beyoncé, this is the…

LYYTI AVAA UUDEN ALBUMIKAAREN UNENOMAISELLA KESÄANTHEMILLA

Modernia ja lyyristä popmusiikkia tekevän Lyytin kaltaista ei ole toista. Johanna Kustannukselle vuonna 2022 kiinnitetty Lyyti on lyhyessä ajassa hurmannut niin yleisöt kuin kriitikot poikkeuksellisella pop-musiikillaan. Viime vuonna julkaistu…

SAMU HABERILTA UUSI ENGLANNINKIELINEN SOOLOSINGLE

Saksan Universal Musicille kiinnitetty Samu Haber julkaisee tulevan albuminsa kolmannen singlen Dancing With A Broken Heart Samu Haber jatkaa menestyksekkäästi kansainvälisillä markkinoilla.…