BENJAMIN JA BESS JULKAISEVAT HUOMENNA FLIRTTAILEVAN YHTEISKAPPALEEN

Kotimaisen pop-kentän show-kuninkaalliset Benjamin ja BESS yhdistävät voimansa julkaisemalla perjantaina flirttiä tihkuvan yhteiskappaleen Paremmin ku kukaan muuAtso Soivion tuottama diskovivahteinen kappale kertoo aina uudestaan toistensa luo päätyvästä kaksikosta.

– Oon haaveillut yhteisbiisistä mun pop bänger-siskon kanssa jo pidempään! Niin sairaan siistiä julkasta biisi yhdessä BESSin kanssa! Biisi on sitä itseään: menoa, meininkiä, ronskiutta ja rakkautta! Tarinassa kaksikko tajuaa, ettei ruoho ole vihreempää missään muualla ja päätyy aina erosta yhteen koska toinen tekee ”sen” paremmin kun kukaan muu, Benjamin kertoo kappaleesta.

– Biisi on laittoman seksikäs ja kiteyttää täydellisesti sen kun kaks ihmistä sopii saumattomasti yhteen, halusivat tai eivät. Benjamin on älyttömän taitava biisinkirjoittaja ja upea artisti, jonka kanssa studiolla on aina hauskaa. Tuottaja-Atso puolestaan onnistui tuomaan biisiin just sitä taikaa ja luomaan täydellisen fuusion mun ja Benjaminin musiikillisesta DNA:sta. Tästä tuli tajunnanräjäyttävä täysosuma, joten ottakaa ne palopeitot ja vaahtosammuttimet käyttöön ja laittakaa biisi täysii soimaan! BESS lisää.

Viime viikonloppuna Uuden Musiikin Kilpailun juontajana nähty Benjamin sekoitti TV-katsojien päät ilmiömäisellä avausshowllaan yhdessä KUUMAA-yhtyeen kanssa. Diskovivahteisella pop-musiikillaan hurmaava, poikkeuksellisen lavakarisman omaava artisti villitsi viime kesänä yleisöä ensimmäisillä isoilla festarikeikoillaan ja syksyllä loppuunmyydyillä klubikeikoilla. Artistin viimeisimpiä julkaisuja ovat kevään 2023 isoimpiin hitteihin lukeutuva, platinarajan rikkonut Hoida mut -single. Tätä seurannut Minä-Minä-Maa -single puolestaan toi mukanaan koko artistin uran korkeimman radiolistasijoituksen.

Valtavaa suosiota nauttiva BESS on yksi kotimaisen pop-kentän kirkkaimmista tähdistä. Artistin UMK:ssa kuultu läpimurtohitti Ram pam pam oli vuoden 2022 striimatuin ja radiosoitetuin biisi, jonka jälkeen hän on kivunnut listojen kärkeen lukuisilla kulta- ja platinarajan ylittäneillä hiteillä. BESS on nelinkertainen Emma-voittaja, ja tänä lauantaina hän palaa gaalalavalle ja juontaa gaalan yhdessä Heikki Paasosen kanssa. Helmikuun lopulla artisti starttaa kevään klubikiertueen ja valmistelee tulevaa kolmatta albumiaan, josta tiedotetaan myöhemmin.

Lataa yhteiskuvat täältä.
Kuvaaja: Lumi Hartikainen

BESS somessa:
Instagram / TikTok / Facebook / Spotify

Benjamin somessa:
Instagram / TikTok / Facebook / Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

BESS
Veera Hjerppe / Universal Music
veera.hjerppe@umusic.com
+358 504619818

Benjamin
Stella Kylä-Liuhala / Warner Music Finland
stella.kyla-liuhala@warnermusic.com
+358405274598

Takaisin uutisiin

Uutisia

VESTERINEN YHTYEINEEN JULKAISI TÄNÄÄN LIVELEVYN JA ESIINTYY ILLALLA THE VOICE OF FINLANDIN SUORASSA LÄHETYKSESSÄ

Viime vuonna julkaistu studioalbumi Hetken ikuinen on ylittänyt kultarajan Valtavaa keikkasuosiota nauttiva Vesterinen Yhtyeineen on julkaissut livelevyn Hetken, ikuisesti, elävänä! CD:nä ja digitaalisesti. Albumin…

TOMI SAARIOLTA ODOTETTUA UUTTA MUSIIKKIA

Kuuntele tänään julkaistu uusi single Unissakävelijä tästä Valovoimainen uuden sukupolven pop-artisti Tomi Saario julkaisee tänään odotettua uutta musiikkia. Viime vuonna suomenkielisen soolouransa startannut Saario…

MIKAEL GABRIELIN JA NUBLUN YHTEISTYÖ JATKUU

UMK:ssa vuoden menestyksekkäästi käynnistänyt kaksikko jatkaa yhteisen musiikin julkaisua – kuuntele uusi single Yao Ming täältä! Kultaa striimanneella Vox Populi -hitillään UMK:ssa kolmanneksi…