PILVI HÄMÄLÄINEN TOTEUTTAA UMK-FANIEN TOIVEEN

UMK-väliaikaesityksessä kuultu Mon chéri julkaistaan perjantaina 23.2.

Vuoden 2024 Uuden Musiikin Kilpailun juontanut näyttelijä Pilvi Hämäläinen julkaisee UMK-finaalissa esitetyn kappaleensa Mon chéri.  Nopeasti viraalihitiksi kasvanut kappale nousi yleisön suursuosikiksi ja finaali-illasta lähtien some on tulvinut kommentteja ja pyyntöjä julkaista kappale myös suoratoistopalveluissa. Nyt tähän pyyntöön vastataan, kun Mon chéri julkaistaan Pilvi Hämäläisen ensimmäisenä biisijulkaisuna tulevana perjantaina 23.2. 

“Heti kun sain kutsun juontaa UMK:n niin kysyin puoliksi tosissani, että kai saan oman väliaikanumeron, kun juontajilla on aina aiemminkin ollut. Sitten Elias veti takataskustaan tämmösen bängerin ja se oli siinä. Eliaksen biisi oli odottanut minua ja minä olin odottanut Eliaksen biisiä. Tämä oli meant to be! Saa nähdä tuleeko minusta one hit wonder vai uusi Katri Helena”, Pilvi kiteyttää. 

Hämäläisen UMK-väliaikaesitys “Hyllytetty kahdeksas kisaesitys” oli parhaista euroviisuelementeistä yhdistelty mykistävän upea show, joka keräsi yleisöltä valtavasti suitsutusta. Mon chéri -kappale on UMK:n showtuottaja Elias Koskimiehen ja Leo Jupiterin käsialaa, joka on myös tuottanut kappaleen. Koskimies kommentoi esityksen ja kappaleen saamaa suosiota näin:

“Biisi on ollut olemassa vuosia päässäni mutta oikean ajankohdan löytymistä piti odottaa. Se tuli UMK:n areenalle siirtymisen ja erityisesti Pilvin tapaamisen kautta. Molemmista olen erittäin iloinen.”

Pilvi Hämäläinen – Mon chéri
Säv. Elias Koskimies, Leo Jupiter
San. Elias Koskimies
Laulu: Pilvi Hämäläinen
Taustalaulu: Leo Jupiter
Soittimet ja ohjelmointi: Leo Jupiter

Pilvi Hämäläinen somessa:
Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Veera Hjerppe
Universal Music Finland
+358 504619818
veera.hjerppe@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

HYVÄSTI SLIM SHADY – EMINEMIN ODOTETTU ALBUMI NYT ULKONA

Hiphopin supertähden provokatiivisella albumilla heitetään hyvästit Slim Shadylle Hittisingle Houdini on ylittänyt Suomessa kultarajan ja noussut radiolistan seitsemänneksi Rap-ikoni Eminem…

POP-KUNINGATAR KATY PERRY TEKEE PALUUN

Tänään julkaistu “Woman’s World” tarjoaa ensikosketuksen syksyllä julkaistavaan tanssipop-albumiin Globaali supertähti Katy Perry aloittaa uuden jännittävän aikakauden juuri julkaistulla singlellään Woman’s World.…

EMINEMILTÄ UUSI ALBUMI 12. HEINÄKUUTA

Hiphopin supertähden odotettu albumi julkaistaan 12. heinäkuuta – Toinen single ulkona nyt Rap-ikoni Eminem ja hänen sadistinen Slim Shady -alter…