PILVI HÄMÄLÄINEN TOTEUTTAA UMK-FANIEN TOIVEEN

UMK-väliaikaesityksessä kuultu Mon chéri julkaistaan perjantaina 23.2.

Vuoden 2024 Uuden Musiikin Kilpailun juontanut näyttelijä Pilvi Hämäläinen julkaisee UMK-finaalissa esitetyn kappaleensa Mon chéri.  Nopeasti viraalihitiksi kasvanut kappale nousi yleisön suursuosikiksi ja finaali-illasta lähtien some on tulvinut kommentteja ja pyyntöjä julkaista kappale myös suoratoistopalveluissa. Nyt tähän pyyntöön vastataan, kun Mon chéri julkaistaan Pilvi Hämäläisen ensimmäisenä biisijulkaisuna tulevana perjantaina 23.2. 

“Heti kun sain kutsun juontaa UMK:n niin kysyin puoliksi tosissani, että kai saan oman väliaikanumeron, kun juontajilla on aina aiemminkin ollut. Sitten Elias veti takataskustaan tämmösen bängerin ja se oli siinä. Eliaksen biisi oli odottanut minua ja minä olin odottanut Eliaksen biisiä. Tämä oli meant to be! Saa nähdä tuleeko minusta one hit wonder vai uusi Katri Helena”, Pilvi kiteyttää. 

Hämäläisen UMK-väliaikaesitys “Hyllytetty kahdeksas kisaesitys” oli parhaista euroviisuelementeistä yhdistelty mykistävän upea show, joka keräsi yleisöltä valtavasti suitsutusta. Mon chéri -kappale on UMK:n showtuottaja Elias Koskimiehen ja Leo Jupiterin käsialaa, joka on myös tuottanut kappaleen. Koskimies kommentoi esityksen ja kappaleen saamaa suosiota näin:

“Biisi on ollut olemassa vuosia päässäni mutta oikean ajankohdan löytymistä piti odottaa. Se tuli UMK:n areenalle siirtymisen ja erityisesti Pilvin tapaamisen kautta. Molemmista olen erittäin iloinen.”

Pilvi Hämäläinen – Mon chéri
Säv. Elias Koskimies, Leo Jupiter
San. Elias Koskimies
Laulu: Pilvi Hämäläinen
Taustalaulu: Leo Jupiter
Soittimet ja ohjelmointi: Leo Jupiter

Pilvi Hämäläinen somessa:
Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Veera Hjerppe
Universal Music Finland
+358 504619818
veera.hjerppe@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…