SLANI MUKANA ENSIMMÄISENÄ SUOMALAISENA RÄPPÄRINÄ MIXTAPE MADNESS -SARJASSA

Kuuntele Slanin Mixtape Madness -julkaisu täältä!

Def Jam Recordings Finland -levymerkille kiinnitetty Slani on mukana ensimmäisenä suomalaisena räppärinä Mixtape Madness -sarjassa. Kyseessä on yksi Iso-Britannian suurimmista jakelualustoista, jonka tarkoituksena on nostaa uusia ja mielenkiintoisia rap-talentteja suuremman yleisön tietoisuuteen ympäri maailman. Muun muassa brittien menestyneimpien rap-artistien joukkoon lukeutuvat Central Cee, J Hus ja Headie One ovat kaikki olleet uransa alkuvaiheilla mukana Mixtape Madnessissa. Slanin lisäksi suomalaisista artisteista oman Mixtape Madness -kappaleensa julkaisi aiemmin tänä vuonna Ares.

Slanin tänään julkaistu Mixtape Madness -kappale esittelee artistin monipuolista ja tunnistettavaa soundia parhaimmillaan. Rauhallisesti alkava kappale tekee täyskäännöksen reilun minuutin jälkeen, jolloin valokeilaan pääsee Slanin teknisesti vakuuttava ja anteeksipyytelemätön rap-ilmaisu.

Kappaleelle julkaistaan video tänään klo 20 Mixtape Madnessin YouTube-kanavalle.

Slani herätti musiikkialan huomion kesällä 2021 julkaistessaan debyyttisinglensä Stacks, joka lisättiin suoraan soittoon niin YleX:lle kuin Suomiräp-radiokanavalle. Vuosi myöhemmin Slanilta saatiin viiden kappaleen mittainen EP 444. Uransa aikana Slani on julkaissut musiikkia yhdessä muun muassa Tinzen ja Yeboyahin kanssa sekä esiintynyt muun muassa Blockfesteilla ja Ruisrockissa.

Slani somessa:
Instagram / TikTokSpotify

Lisätiedot ja haastatelupyynnöt:
Mari Hautamäki
mari.hautamaki@umusic.com
puh. 0400 685 701

Takaisin uutisiin

Uutisia

HYVÄSTI SLIM SHADY – EMINEMIN ODOTETTU ALBUMI NYT ULKONA

Hiphopin supertähden provokatiivisella albumilla heitetään hyvästit Slim Shadylle Hittisingle Houdini on ylittänyt Suomessa kultarajan ja noussut radiolistan seitsemänneksi Rap-ikoni Eminem…

POP-KUNINGATAR KATY PERRY TEKEE PALUUN

Tänään julkaistu “Woman’s World” tarjoaa ensikosketuksen syksyllä julkaistavaan tanssipop-albumiin Globaali supertähti Katy Perry aloittaa uuden jännittävän aikakauden juuri julkaistulla singlellään Woman’s World.…

EMINEMILTÄ UUSI ALBUMI 12. HEINÄKUUTA

Hiphopin supertähden odotettu albumi julkaistaan 12. heinäkuuta – Toinen single ulkona nyt Rap-ikoni Eminem ja hänen sadistinen Slim Shady -alter…