SLANI MUKANA ENSIMMÄISENÄ SUOMALAISENA RÄPPÄRINÄ MIXTAPE MADNESS -SARJASSA

Kuuntele Slanin Mixtape Madness -julkaisu täältä!

Def Jam Recordings Finland -levymerkille kiinnitetty Slani on mukana ensimmäisenä suomalaisena räppärinä Mixtape Madness -sarjassa. Kyseessä on yksi Iso-Britannian suurimmista jakelualustoista, jonka tarkoituksena on nostaa uusia ja mielenkiintoisia rap-talentteja suuremman yleisön tietoisuuteen ympäri maailman. Muun muassa brittien menestyneimpien rap-artistien joukkoon lukeutuvat Central Cee, J Hus ja Headie One ovat kaikki olleet uransa alkuvaiheilla mukana Mixtape Madnessissa. Slanin lisäksi suomalaisista artisteista oman Mixtape Madness -kappaleensa julkaisi aiemmin tänä vuonna Ares.

Slanin tänään julkaistu Mixtape Madness -kappale esittelee artistin monipuolista ja tunnistettavaa soundia parhaimmillaan. Rauhallisesti alkava kappale tekee täyskäännöksen reilun minuutin jälkeen, jolloin valokeilaan pääsee Slanin teknisesti vakuuttava ja anteeksipyytelemätön rap-ilmaisu.

Kappaleelle julkaistaan video tänään klo 20 Mixtape Madnessin YouTube-kanavalle.

Slani herätti musiikkialan huomion kesällä 2021 julkaistessaan debyyttisinglensä Stacks, joka lisättiin suoraan soittoon niin YleX:lle kuin Suomiräp-radiokanavalle. Vuosi myöhemmin Slanilta saatiin viiden kappaleen mittainen EP 444. Uransa aikana Slani on julkaissut musiikkia yhdessä muun muassa Tinzen ja Yeboyahin kanssa sekä esiintynyt muun muassa Blockfesteilla ja Ruisrockissa.

Slani somessa:
Instagram / TikTokSpotify

Lisätiedot ja haastatelupyynnöt:
Mari Hautamäki
mari.hautamaki@umusic.com
puh. 0400 685 701

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…