RUNON DEBYYTTIALBUMI RIKOS JA RANGAISTUS ON NYT JULKAISTU

Rikos ja rangaistus -levyllä kaiken voi kohdata, tuntea täysillä ja päästää irti

Runon pitkään työstämä debyyttialbumi julkaistaan tänään perjantaina 1.3. Rikos ja rangaistus on levy jonka sisällä kaikki tunteet ovat sallittuja
– myös rumat ja vaikeat. Se on lyyrinen, kohtalokas ja pitkään työstetty kokonaisuus, jonka kappaleet ovat pääasiassa Runon itsensä säveltämiä ja sanoittamia. Yhdeksän kappaleen kokonaisuus sisältää neljä täysin uutta kappaletta sekä jo aiemmin julkaistut singlet Tytöt ei itke, Tuhkaa, Entä jos, Leikki sekä Ennen sua, jota on ollut mukana kirjoittamassa artisti F. Tuhkaa ja Entä jos -kappaleet syntyivät yhdessä juuri Vuoden musiikintekijä -Emmalla palkitun Vilma Alinan kanssa. Albumin tuotannosta vastaa Joonas Laaksoharju. Levyllä vierailee kovassa nosteessa oleva artisti Sara Bee

“Iäisyyden kestänyt prosessi on vihdoin valmis. Kannan tätä levyä rakkaudella ja oon älyttömän tyytyväinen siihen! Ihmisellä on 7 perustunnetta, joista jokainen on viesti. Rikos ja rangaistus muistuttaa niiden viestien tärkeydestä. Runon maailmassa kaiken voi kohdata, tuntea täysillä ja päästää irti”, Runo kommentoi. 

Runo eli Lisa Nikula on Johanna Kustannukselle levyttävä uuden polven pop-artisti ja musiikintekijä. Karismaattinen, omaa kaistaansa kulkeva artisti yhdistelee musiikissaan spoken wordia, modernia poppia ja ytimeen iskevää lyriikkaa. Artisti vastaa vahvasti projektistaan itse albumivisuaaleja myöten ja tänään julkaistu Poltan kaiken -kappaleen musiikkivideo on niin ikään artistin itsensä käsikirjoittama, ohjaama ja leikkaama. Rikos ja rangaistus -albumin levyjulkkareita juhlitaan Helsingin Semifinalissa huomenna lauantaina 2.3. 

Lataa Runon uudet pressikuvat tästä.

Runo somessa:
Instagram / TikTok / Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Veera Hjerppe
Universal Music Finland
+358 50 461 9818
veera.hjerppe@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

HYVÄSTI SLIM SHADY – EMINEMIN ODOTETTU ALBUMI NYT ULKONA

Hiphopin supertähden provokatiivisella albumilla heitetään hyvästit Slim Shadylle Hittisingle Houdini on ylittänyt Suomessa kultarajan ja noussut radiolistan seitsemänneksi Rap-ikoni Eminem…

POP-KUNINGATAR KATY PERRY TEKEE PALUUN

Tänään julkaistu “Woman’s World” tarjoaa ensikosketuksen syksyllä julkaistavaan tanssipop-albumiin Globaali supertähti Katy Perry aloittaa uuden jännittävän aikakauden juuri julkaistulla singlellään Woman’s World.…

EMINEMILTÄ UUSI ALBUMI 12. HEINÄKUUTA

Hiphopin supertähden odotettu albumi julkaistaan 12. heinäkuuta – Toinen single ulkona nyt Rap-ikoni Eminem ja hänen sadistinen Slim Shady -alter…