RUNON DEBYYTTIALBUMI RIKOS JA RANGAISTUS ON NYT JULKAISTU

Rikos ja rangaistus -levyllä kaiken voi kohdata, tuntea täysillä ja päästää irti

Runon pitkään työstämä debyyttialbumi julkaistaan tänään perjantaina 1.3. Rikos ja rangaistus on levy jonka sisällä kaikki tunteet ovat sallittuja
– myös rumat ja vaikeat. Se on lyyrinen, kohtalokas ja pitkään työstetty kokonaisuus, jonka kappaleet ovat pääasiassa Runon itsensä säveltämiä ja sanoittamia. Yhdeksän kappaleen kokonaisuus sisältää neljä täysin uutta kappaletta sekä jo aiemmin julkaistut singlet Tytöt ei itke, Tuhkaa, Entä jos, Leikki sekä Ennen sua, jota on ollut mukana kirjoittamassa artisti F. Tuhkaa ja Entä jos -kappaleet syntyivät yhdessä juuri Vuoden musiikintekijä -Emmalla palkitun Vilma Alinan kanssa. Albumin tuotannosta vastaa Joonas Laaksoharju. Levyllä vierailee kovassa nosteessa oleva artisti Sara Bee

“Iäisyyden kestänyt prosessi on vihdoin valmis. Kannan tätä levyä rakkaudella ja oon älyttömän tyytyväinen siihen! Ihmisellä on 7 perustunnetta, joista jokainen on viesti. Rikos ja rangaistus muistuttaa niiden viestien tärkeydestä. Runon maailmassa kaiken voi kohdata, tuntea täysillä ja päästää irti”, Runo kommentoi. 

Runo eli Lisa Nikula on Johanna Kustannukselle levyttävä uuden polven pop-artisti ja musiikintekijä. Karismaattinen, omaa kaistaansa kulkeva artisti yhdistelee musiikissaan spoken wordia, modernia poppia ja ytimeen iskevää lyriikkaa. Artisti vastaa vahvasti projektistaan itse albumivisuaaleja myöten ja tänään julkaistu Poltan kaiken -kappaleen musiikkivideo on niin ikään artistin itsensä käsikirjoittama, ohjaama ja leikkaama. Rikos ja rangaistus -albumin levyjulkkareita juhlitaan Helsingin Semifinalissa huomenna lauantaina 2.3. 

Lataa Runon uudet pressikuvat tästä.

Runo somessa:
Instagram / TikTok / Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Veera Hjerppe
Universal Music Finland
+358 50 461 9818
veera.hjerppe@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…