ARIANA GRANDEN SEITSEMÄS ALBUMI ETERNAL SUNSHINE ON NYT JULKAISTU

Hittitekijöiden kanssa viimeistelty eternal sunshine käy läpi eron jälkeisiä tunteita 

Poptaivaan kirkkain tähti Ariana Grande julkaisee tänään seitsemännen studioalbuminsa eternal sunshine. 13 kappaleen albumin ainoa vierailja on isoäiti Nonna, jonka ääntä kuullaan ordinary things -kappaleella. Eternal sunshine -albumia on artistin itsensä lisäksi pääasiallisesti ollut kirjoittamassa ja tuottamassa Max Martin sekä Ilya Salmanzadeh. Kokonaisuuden fokuskappale on we can’t be friends (wait for your love).

Eternal sunshine -albumin avaus saatiin tammikuussa yes, and? -singlen myötä. Kappale nousi julkaisunsa jälkeen Billboardin Hot 100 -listan kärkeen ollen jenkkiartistin kahdeksas #1 ja 21. top10-hitti kyseisellä listalla. Viime kuussa yes, and? sai remix-version Arianan suuresti ihaileman Mariah Careyn tuodessa kappaleeseen lisää maustetta vierailijana.

Albumi on saanut inspiraatiota Kate Winsletin ja Jim Carreyn tähdittämästä vuoden 2004 Eternal Sunshine of A Spotless Mind -elokuvasta, joka kertoo kahden parisuhteessa eläneen ihmisen hakeutumisesta medikaaliseen hoitoon eron jälkeen unohtaakseen toisensa nopeammin.

Grande kertoo nauttineensa joka minuutista valmistellessaan levyä: kappaleiden kirjoittamisesta, musiikkivideoiden tekemisestä, harjoittelusta sekä albumin kuvaussessiosta. Hän kokee olleensa musiikillisesti juuri oikeassa paikassa sitä prosessin aikana.

Spotifyn kuunnelluimpien artistien joukkoon lukeutuvan Granden edellinen albumi positions saatiin lokakuussa 2020. Muutoin musiikillista hiljaiseloa pitänyt jenkkiartisti on vieraillut viimeisen kolmen vuoden aikana muutamilla kappaleilla kuten viime helmikuussa ilmestyneellä The Weekndin Die For You (Ariana Grande remix) -versioinnilla sekä Kelly Clarksonin Santa, Can’t You Hear Me – ja Doja Catin I Don’t Do Drugs -kappaleilla. Joulukuussa 2021 julkaistiin Granden ja Kid Cudin Just Look Up (From Don’t Look Up) -leffabiisi. Viime kuussa Spotify tiedotti Arianan 14 eri hittisinglen ylittäneen miljardin striimin rajan ensimmäisenä naisartistina maailmassa.

Näyttelijänäkin tunnettu monilahjakkuus on viimeisen kahden vuoden aikana kuvannut Wicked-musikaalielokuvaa, jonka on määrä saada ensi-itansa myöhemmin tänä vuonna.

Suomessa lokakuussa 2019 esiintynyt Ariana Grande on yksi menestyneimmistä ja vaikutusvaltaisimmista nimistä tämän päivän popmusiikissa. Hän kerännyt urallaan 15 Grammy-ehdokkuutta ja voittanut Grammyn Best Pop Vocal Album -kategoriassa sweetener-albumillaan sekä Best Pop Duo/Group Performance – palkinnon Rain On Me -kappaleella yhdessä Lady Gagan kanssa.

Suomessa hänen tuotantonsa on striimannut yli 242 miljoonaa kertaa. Albumit thank u, next, Dangerous Woman sekä My Everything ovat kaikki ylittäneet triplaplatinarajan. Viimeisin albumi positions on platinaa sekä 2018 ilmestynyt sweetener tuplaplatinaa. Artistin tunnetuimpia hittejä ovat kappaleet no tears left to cry, thank u, next ja 7 rings. Arianan debyyttialbumin Yours Truly julkaisusta tuli juuri kuluneeksi kymmenen vuotta.

Ariana Grande somessa: 
Instagram / TikTok / Facebook

Lisätiedot: 
Anniina Baumann
Universal Music Finland
anniina.baumann@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…