YONA LAULAA AJATTOMASTA RAKKAUDESTA

Kiertueelle pian lähtevä Yona julkaisi tulevan albuminsa toisen singlen

Johanna Kustannukselle levyttävä Yona on juuri julkaissut uuden singlen tulevalta yhdeksänneltä albumiltaan. Ajatonta rakkautta käsittelevä Silkkii silkkii vasten on tehty yhdessä artistin luottotuottajan Mauri Syrjälän kanssa Suomenlinnan studiolla. Yonan oman bändin ja Syrjälän tuotantojen lisäksi lisäksi kappaleella kuullaan Saimaa-yhtyeestäkin tutun Jari Kankareen huilutaiteilua.

Silkkii silkkii vasten kertoo ajattomasta rakkaudesta. Siitä kun tuntuu, että olis tuntenut jonkun aina. Ja vaikka olisi ajautunut jonkun kanssa jo erilleen, tai ei ole toista vielä saanutkaan, niin silti on kuin olisi ihan lähekkäin koko ajan”, Yona kertoo.

Yhteensä kahdeksan studioalbumia julkaisseen Yonan (oik. Johanna Rasmus) debyyttialbumi Pilvet liikkuu, minä en ilmestyi vuonna 2010, ja se toi artistille Vuoden tulokas -Emma-palkinnon. Kriitikoiden ylistämä, Tapiola Sinfoniettan kanssa tehty, viimeisin albumijulkaisu Uni johon herään palkittiin sekä Kriitikoiden valinta -Emmalla että Teosto-palkinnolla. Albumi oli lisäksi ehdolla arvostetun Pohjoismaiden neuvoston musiikkipalkinnon saajaksi ja esitettiin kokonaisuudessaan loppuunmyydyissä konserteissa Helsingin Musiikkitalossa, Lahden Sibeliustalossa ja Helsingin Juhlaviikkojen Huvila-teltassa. Musiikkitalon konsertti palkittiin musiikkialan Industry Awards -gaalassa Vuoden tapahtumana. Vuonna 2022 Yona ihastutti myös Vain elämää -kaudella.

Viime kesänä Yona keikkaili ahkerasti eri festivaaleilla läpi Suomen. Hänet nähtiin muun muassa Provinssissa, Ruisrockissa ja Flow Festivalin päälavalla. Seuraavaksi Yona lähtee kevätkiertueelle, joka käynnistyy Turun Logomosta torstaina 28.03.

Yona kevät 24 -kiertue:

TO 28.03. Logomo, Turku
PE 29.03. Olympia, Tampere
LA 30.03. Lutakko, Jyväskylä
SU 31.03. Tavastia, Helsinki
LA 13.04. Krapin paja, Tuusula
SU 14.04. Suisto, Hämeenlinna
TO 18.04.Sellosali, Espoo
PE 19.04. Kalevan navetta, Seinäjoki
LA 20.04. 45 Special, Oulu

Yona somessa:
Instagram
Facebook
www.yona.fi

Lisätiedot ja haastattelut:
Johanna Lanerva
Universal Music Finland
+358 50 403 2998
johanna.lanerva@umusic.com

Management:
Aki Roukala
Is This Art!
+358 40 758 7277
aki@isthisart.fi

Keikkamyynti:
Feniks Willamo
All Day Agency
+358 45 239 0170
feniks@allday.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

YONA JA ARPPA JULKAISEVAT YHTEISKAPPALEEN JUHANNUKSEKSI

Suomi-indien kärkinimet Yona ja Arppa ensimmäistä kertaa yhteisellä kappaleella – Lalala (Happysad) on viimeinen maistiainen Yonan 20.9. julkaistavalta Eden-albumilta Johanna Kustannukselle levyttävä Yona julkaisee yhdeksännen…

BÄMÄ JA PILVI HÄMÄLÄINEN YHDISTIVÄT VOIMANSA

Lopputuloksena kesähitiltä kuulostava Anna rakas (raju hetki) -single, joka tuo Nisa Sorayan klassikon tähän päivään Viime vuonna läpimurron tehnyt BÄMÄ-yhtye…

KOTITEOLLISUUS SUSIRAJALLA

Kotiteollisuuden uusi single Susirajalla on ulkona, albumi saadaan syyskuun lopussa Suomirockin kovimpaan kärkeen kuuluva Kotiteollisuus on julkaissut uuden, ärhäkkään singlen Susirajalla.…