BON JOVI JUHLII 40-VUOTISTA URAANSA JULKAISEMALLA UUDEN ALBUMIN KESÄKUUSSA

Legendary-single sai ensisoittonsa tänään

Maailman suurimpiin rock-yhtyeisiin lukeutuva Bon Jovi julkaisi juuri uuden singlen Legendary. Tuoreen kappaleen on kirjoittanut ja tuottanut bändin pitkäaikainen tuottaja sekä yhtyeen tämän hetkinen kiertuekitaristi John Shanks yhdessä Jon Bon Jovin kanssa. Samalla tiedotettiin täysin uuden albumin Forever ilmestyvän 7. kesäkuuta. Legendary-musiikkivideo on nyt myös nähtävissä.

Bändi juhlii tänä vuonna 40-vuotista uraansa. Uuden albumin ohella suuri juhlavuosi huipentuu huhtikuun 26. päivä Disney+ -palvelussa ensi-iltansa saavaan neliosaiseen dokumenttisarjaan Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story. Dokumentin trailer julkaistiin tovi sitten ja on saanut vannoutuneet fanit spekuloimaan bändin entisten jäsenien mahdollista paluuta riveihin uuden musiikin myötä.

Jon Bon Jovi nimettiin viime kuussa MusiCaresin arvostetun Person Of The Year -tittelin saajaksi.

Bon Jovi on neljän vuosikymmenen mittaisen uran aikana myynyt yli 130 miljoonaa albumia, tehnyt valtavan määrän hittejä ja esiintynyt yli 2800 kertaa 50 eri maassa yli 35 miljoonalle fanille. Yhdysvaltalaisbändin edellinen, omaa nimeä kantava levy Bon Jovi julkaistiin syksyllä 2020.

Bon Jovi somessa: 
Instagram / TikTok / Facebook

Lisätiedot: 
Anniina Baumann
Universal Music Finland
anniina.baumann@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…