HENE JÄÄSALOLTA KOLMAS SOOLOSINGLE

Suomirockin uuden sukupolven ääni Hene Jääsalo on julkaissut tänään kolmannen soolosinglensä. Uusi single Filmi on totuttuun tapaan Jääsalon itsensä säveltämä ja sanoittama. Artistina Jääsalo hakee vertaistaan, biiseissä yhdistyy nostalginen 2000-luvun rockin perintö ja Jääsalon tyylilleen uskollinen, erottuva soundi. Kappaleen tuotannosta vastaa koko projektin vastaava tuottaja, Emma-palkittu Jonas Olsson. Hene kuvailee uutta julkaisuaan näin:

“Mulle tää biisi kertoo suhteesta, joka alkaa valheesta ja päättyy totuuteen, joka sattuu. Jos suhde alkaa huonolta pohjalta, niin harvoin lopputulema on hyvä vaikka kuinka rakastaisi toista. Halusin käyttää elokuvamaailmaa kielikuvana koska sieltä me ne kliseiset onnelliset loput opitaan.”

Jääsalo edustaa suomirockin uutta aaltoa erottuen massasta omaperäisellä ja koukuttavalla soundillaan sekä mielettömällä lauluäänellään. Ennen soolouraansa muun muassa PRETTY-yhtyeen solistina tunnettu laulaja starttasi soolouransa syyskuussa 2023 ja artistin ensimmäinen soolokeikka Helsingin Semifinalissa oli jo ennakkoon loppuunmyyty. Jääsalo on kerännyt myös vankan fanipohjan somessa, kun pelkästään TikTokissa artistia seuraa yli 30 000 ihmistä.

Hene Jääsalo somessa:
Instagram Tiktok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Veera Hjerppe
Universal Music Finland
veera.hjerppe@umusic.com
+358 50 461 9818

Keikkamyynti / Booking Agent:
Anssi Tähtinen
Alt Agency
anssi@altagency.fi
+358 50 491 3431
www.altagency.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…