HENE JÄÄSALOLTA KOLMAS SOOLOSINGLE

Suomirockin uuden sukupolven ääni Hene Jääsalo on julkaissut tänään kolmannen soolosinglensä. Uusi single Filmi on totuttuun tapaan Jääsalon itsensä säveltämä ja sanoittama. Artistina Jääsalo hakee vertaistaan, biiseissä yhdistyy nostalginen 2000-luvun rockin perintö ja Jääsalon tyylilleen uskollinen, erottuva soundi. Kappaleen tuotannosta vastaa koko projektin vastaava tuottaja, Emma-palkittu Jonas Olsson. Hene kuvailee uutta julkaisuaan näin:

“Mulle tää biisi kertoo suhteesta, joka alkaa valheesta ja päättyy totuuteen, joka sattuu. Jos suhde alkaa huonolta pohjalta, niin harvoin lopputulema on hyvä vaikka kuinka rakastaisi toista. Halusin käyttää elokuvamaailmaa kielikuvana koska sieltä me ne kliseiset onnelliset loput opitaan.”

Jääsalo edustaa suomirockin uutta aaltoa erottuen massasta omaperäisellä ja koukuttavalla soundillaan sekä mielettömällä lauluäänellään. Ennen soolouraansa muun muassa PRETTY-yhtyeen solistina tunnettu laulaja starttasi soolouransa syyskuussa 2023 ja artistin ensimmäinen soolokeikka Helsingin Semifinalissa oli jo ennakkoon loppuunmyyty. Jääsalo on kerännyt myös vankan fanipohjan somessa, kun pelkästään TikTokissa artistia seuraa yli 30 000 ihmistä.

Hene Jääsalo somessa:
Instagram Tiktok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Veera Hjerppe
Universal Music Finland
veera.hjerppe@umusic.com
+358 50 461 9818

Keikkamyynti / Booking Agent:
Anssi Tähtinen
Alt Agency
anssi@altagency.fi
+358 50 491 3431
www.altagency.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

HYVÄSTI SLIM SHADY – EMINEMIN ODOTETTU ALBUMI NYT ULKONA

Hiphopin supertähden provokatiivisella albumilla heitetään hyvästit Slim Shadylle Hittisingle Houdini on ylittänyt Suomessa kultarajan ja noussut radiolistan seitsemänneksi Rap-ikoni Eminem…

POP-KUNINGATAR KATY PERRY TEKEE PALUUN

Tänään julkaistu “Woman’s World” tarjoaa ensikosketuksen syksyllä julkaistavaan tanssipop-albumiin Globaali supertähti Katy Perry aloittaa uuden jännittävän aikakauden juuri julkaistulla singlellään Woman’s World.…

EMINEMILTÄ UUSI ALBUMI 12. HEINÄKUUTA

Hiphopin supertähden odotettu albumi julkaistaan 12. heinäkuuta – Toinen single ulkona nyt Rap-ikoni Eminem ja hänen sadistinen Slim Shady -alter…