KACEY MUSGRAVESIN VIIDES ALBUMI HURMAA TYYNEYDELLÄÄN

Moninkertaisesti Grammy-palkittu Kacey Musgraves vaalii hienostuneella viidennellä albumillaan kiitollisuutta ja vaatimattomuutta

“Deeper Well is a revelation – as though Musgraves stumbled on an oasis after months in the desert” – Independent ★★★★★

“Kacey Musgraves has now made two superb albums suffused with satisfaction: “Golden Hour” from 2018, which won the Grammy for album of the year, and her new one out Friday, “Deeper Well.” – The New York Times

Yhdysvaltalaistähti Kacey Musgraves julkaisee tänään 15. maaliskuuta odotetun viidennen albuminsa Deeper Well. Kaihoisa ja hienostunut kokonaisuus on kuin meditatiivinen pohdiskelu 35-vuotiaan supertähden elämän pienistä nautinnoista, eteen tulleista muutoksista ja uusista prioriteeteista. Huolellisesti hillityn albumin juuret ovat kiitollisuudessa ja sen keskiössä ovat akustiset kitarat sekä pienet yksityiskohdat.

Seitsenkertainen Grammy-voittaja on kirjoittanut ja tuottanut kokonaisuuden yhdessä pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidensa Daniel Tashanin ja Ian Fitchukin kanssa. Suuri osa kokonaisuudesta on äänitetty legendaarisella Electric Lady -studiolla New Yorkissa. Musgraves lähtee uuden albumin myötä uransa laajimmalle maailmankiertueelle, joka alkaa Euroopasta huhtikuussa. Too Good to be True -kappaleelle juuri julkaistun musiikkivideon voi katsoa alta.

Kacey Musgraves laajensi viime syksynä yleisöään vierailtuaan kantritähti Zach Bryanin kappaleella I Remember Everything. Globaaliin suosioon noussut kaunis balladi debytoi Yhdysvaltojen singlelistan kärjessä, tuoden molemmille artisteille heidän uransa ensimmäiset listaykköset. Kappale sai myös kaksi Grammy-ehdokkuutta ja voitti palkinnon parhaan kantridueton kategoriassa. Musgravesin viimeisin studioalbumi star-crossed saatiin syksyllä 2021. Tummasävyinen erolevy yhdisteli vielä aiempaa enemmän popin, folkin ja tanssimusiikin sävyjä artistin tunnusomaiseen kantrisoundiin.

Texasista ponnistava Kacey Musgraves julkaisi vuonna 2013 ensimmäisen studioalbuminsa Same Trailer Different Park, joka debytoi Yhdysvaltojen albumilistan toisena ja toi artistille Grammy-palkinnon parhaan kantrialbumin kategoriassa. Kakkosalbumi Pageant Material saatiin 2015 ja kansainvälinen läpimurto seurasi kolme vuotta myöhemmin julkaistulla menestyslevyllä Golden Hour. Vahvemmin popin ja tanssimusiikin sävyjä kantriin yhdistellyt albumi resonoi vahvasti myös Yhdysvaltojen ulkopuolella. Musgraves voitti sillä neljä Grammy-palkintoa, mukaan lukien vuoden albumin Grammyn.

Lisätiedot:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com

Kacey Musgraves somessa: 
Instagram / TikTok / Facebook

Artistin viimeisimmät pressikuvat voi ladata tästä.Takaisin uutisiin

Uutisia

BILLIE EILISH LYÖ KOVAA JA PEHMEÄSTI UUDELLA ALBUMILLAAN

Vuoden odotetuimpiin julkaisuihin lukeutuva HIT ME HARD AND SOFT -albumi kerää ylistystä medialta “Forget Taylor and Beyoncé, this is the…

LYYTI AVAA UUDEN ALBUMIKAAREN UNENOMAISELLA KESÄANTHEMILLA

Modernia ja lyyristä popmusiikkia tekevän Lyytin kaltaista ei ole toista. Johanna Kustannukselle vuonna 2022 kiinnitetty Lyyti on lyhyessä ajassa hurmannut niin yleisöt kuin kriitikot poikkeuksellisella pop-musiikillaan. Viime vuonna julkaistu…

SAMU HABERILTA UUSI ENGLANNINKIELINEN SOOLOSINGLE

Saksan Universal Musicille kiinnitetty Samu Haber julkaisee tulevan albuminsa kolmannen singlen Dancing With A Broken Heart Samu Haber jatkaa menestyksekkäästi kansainvälisillä markkinoilla.…