POP-SENSAATIO MIRELLA JULKAISEE UUDEN SINGLEN

Hetkessä kotimaisen musiikin kiinnostavimpiin artisteihin noussut Mirella julkaisee uutta musiikkia

Ennätysvauhdilla Suomen kuunnelluimpien artistien joukkoon noussut Mirella julkaisee odotetun uuden singlen Uuteen eiliseen, joka on toiveikas ja täynnä kevättä. Vaikka kappale esitteleekin artistin herkempää puolta, tuotannossa kuuluu Mirellalle jo tunnusmerkiksi tullut tanssittava biitti. Kappaletta ovat artistin lisäksi olleet tekemässä myös aikaisemmista tuotannoista tutut tekijät Aleksanteri HulkkoKim MannilaHenri Piispanen sekä Jukka Jahnukainen.

Artistin kaksi ensimmäistä kappaletta ovat viihtyneet julkaisustaan asti maan kuunnelluimpien joukossa. Tammikuussa julkaistu Timanttei on edelleen sekä Suomen virallisen singlelistan että Spotifyn kärjessä. Mirella debytoi lokakuussa 2023 singlellä Sua sattuu ja yhteensä kahta julkaistua singleä on kuunneltu pelkästään Spotifyssa jo yli 16 miljoonaa kertaa. Kakkossingle Timanttei on tällä hetkellä myös radioiden viidenneksi soitetuin kappale. Lisäksi kappaleen musiikkivideota on katsottu YouTubessa jo lähes miljoona kertaa.

Tuore poptähti Mirella on myös tuore YleX:n Läpimurtolistan tuplavoittaja: artisti vei sekä raadin sekä yleisön äänet. Nuorta monilahjakkuutta on verrattu kansainvälisiin supernimiin, kuten Tate McRaehen ja Zara Larssoniin, joiden lailla Mirella tanssii, laulaa sekä kirjoittaa ja säveltää omaa musiikkiaan. Mirellan ydintä ovat tunnistettavan lauluäänen lisäksi massiiviset pop-melodiat ja moderni tuotanto, jossa on usein mukana ripaus vaaran tuntua. Artisti aloittaa keikkailun tulevana kesänä ja hänet nähdään maan suurimmilla festareilla, kuten muun muassa Ruisrockissa, Ilosaarirockissa ja Qstockissa.

Mirella somessa:
Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Meri Timgren
Universal Music Finland
meri.timgren@umusic.com 

Keikkamyynti:
booking@team.fi

Mirellan pressikuvat voi ladata tästä.

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…