ARE JA REKAMI YLLÄTTÄÄ UUDELLA SINGLELLÄÄN

Pitkää uraa hiphopin saralla tehneet Are ja Rekami julkaisevat yhteissinglen Takki auki, jolla ovat mukana myös PME:n perustajajäsen Jare Brand, suomirap-kentän Cooper-testiennätyksestä vastaava Röge sekä kertosäkeellä kappaleen kruunaava Kofi OneTakki auki on keväinen anthem, kun on taas se aika vuodesta, että voi vetää takin vetoketjun kokonaan auki ja kulkea kaupungilla hiukan tavallista leveämmin askelin. Uusi kappale on jatkumoa kaksikon rennolle ja humoristiselle linjalle, jota on kuultu aiemmin myös Banketti ja Kuninkaan kohteluu -singleillä. Artistit kommentoi kappaletta seuraavasti:

“Kappaleen ideana oli päästää tavallisesti vaatimattomuuteen taipuvaiset artistit röyhentelemään sulkiaan ja heittämään juttuja sopivan liioitellusti. Välillä näinkin vanhan miehen on avattava rotsinsa ja hiukan tuuletettava”, kommentoi Are.

“Tapasin KPC Tourin aikana Jaren nopeasti ja tottakai heti ensitöikseni prässäsin miestä tekemään mulle ja Arelle fiitin, koska Are oli maininnut Jaren hänen hyvin lyhyessä fiittitoivelistassaan. Nyt voin avata itsekin takkia hieman, kun saatiin tämä kollabo toteutettua. Kun näin Rögen Off The Boothin, lopetin räppäyksen hetkeksi aikaa, koska se oli niin hyvä. Kofi Onelta olen kuullut pelkästään hittejä, joten oli itsestäänselvää, että pyydetään hänet myös mukaan”, Rekami hehkuttaa.

JKL Funk Days ja KPC-kollektiivin perustajajäseniin kuuluva Are julkaisi viime vuoden lopulla neljännen sooloalbuminsa Kaiken Teoria. Häntä on jo vuosikymmenien ajan tituleerattu räppäreiden suosikkiräppäriksi ja genren sisällä vallitseekin laaja yhteisymmärrys siitä, että kyseessä on yksi kotimaan nerokkaimmista sanoittajista. Rekami puolestaan on Pihlderberg-levymerkin ja KPC-kollektiivin yksi perustajista ja on tullut tunnetuksi niin räppärinä kuin monipuolisena tuottajanakin. Hän on tuottanut muun muassa edellä mainitun Aren Kaiken Teoria -albumin ja tehnyt paljon yhteistyötä myös kansainvälisten artistien kanssa. Rekami julkaisi edellisen albuminsa Pianotunnit viime vuoden toukokuussa.

Are somessa:
Instagram / Facebook

Rekami somessa:
Instagram / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Johanna Lanerva
johanna.lanerva@umusic.com
puh. 050 403 2998

Takaisin uutisiin

Uutisia

HYVÄSTI SLIM SHADY – EMINEMIN ODOTETTU ALBUMI NYT ULKONA

Hiphopin supertähden provokatiivisella albumilla heitetään hyvästit Slim Shadylle Hittisingle Houdini on ylittänyt Suomessa kultarajan ja noussut radiolistan seitsemänneksi Rap-ikoni Eminem…

POP-KUNINGATAR KATY PERRY TEKEE PALUUN

Tänään julkaistu “Woman’s World” tarjoaa ensikosketuksen syksyllä julkaistavaan tanssipop-albumiin Globaali supertähti Katy Perry aloittaa uuden jännittävän aikakauden juuri julkaistulla singlellään Woman’s World.…

EMINEMILTÄ UUSI ALBUMI 12. HEINÄKUUTA

Hiphopin supertähden odotettu albumi julkaistaan 12. heinäkuuta – Toinen single ulkona nyt Rap-ikoni Eminem ja hänen sadistinen Slim Shady -alter…