F:N NELJÄS ALBUMI JULKAISTIIN TÄNÄÄN – LEVYLLÄ MUKANA SANNI, PESSO JA TUPLAKÄÄK

”Mä oon fucked up edelleen, ei tuhat kirjaa saa oloo kevenee, huudan tai hiljaa oon, sama mitä teen, oon self-helpless” – F

Emma-palkittu, vahvasta omaäänisyydestään ylistetty artisti F julkaisi tänään neljännen albuminsa Self-helpless. Kokonaisuus on artistin omien sanojen mukaan antiteesi itsensä jatkuvalle kehittämiselle ja ylistys keskeneräisyydelle.

– Me eletään suorituskeskeisessä ja täydellisyyttä ihannoivassa maailmassa, joka kannustaa itsensä loputtomaan kehittämiseen, paranteluun ja korjaamiseen. Tuntuu, että koettu riittämättömyys on enemmän seurausta ympäröivistä yhteiskunnallisista rakenteista oman henkilökohtaisen huonouden sijaan. Siispä vallankumouksellisinta on olla rempallaan ja vähän sinne päin. Olla aina tekemättä parastaan tai edes riittävästi, F kertoo.

Visuaaliselta kerronnaltaan F:n neljäs albumi kumartaa 90-luvun ikonisten tähtien, kuten Anna Nicole Smithin ja Pamela Andersonin suuntaan. F paljasti omilla somekanavillaan jo aiemmin tällä viikolla albumin kannen, jossa jäljitellään Anna Nicole Smithin ja miljardööri J. Howard Marshallin ikonista hääkuvaa vuodelta 1994.

– Halusin rakentaa visuaalisen maailman juhlistaen niitä naisia, jotka ovat syleilleet omaa seksuaalisuuttaan, tehneet sillä rahaa, ollen samalla kuitenkin myös paljon muuta elämässään. Nämä tähdet ovat myös kärsineet roolistaan ja tulleet kaltoinkohdelluksi median ja yleisön toimesta. Tämänkaltainen ”muottiin sopimattomuus” herättää keskustelua yhä tänäkin päivänä ja stereotypiat istuvat tiukassa. Visuaalinen matka on tarina, joka kuljettaa päähenkilönsä läpi erilaisten kohujen aina kyseenalaisesta avioliitosta, seksivideoista ja oikeussalin kautta vapauteen, jos sellaista hänelle lopulta suodaan, F tarkentaa.

F:n aiempien albumikokonaisuuksien tavoin myös tällä levyllä kuullaan kappaleiden välissä skittejä, jotka ovat tällä kertaa aitoja huoneäänityksiä levyn tekoprosessista erilaisine epävarmuuksineen ja onnistumisen hetkineen. F on tehnyt albumin yhdessä tuottajansa Juho Suutarisen kanssa ja levyllä vierailevat PessoTuplakääk ja SANNI.

Self-helpless -albumikiertue käynnistyy ensi viikolla ja kokonaisuuden virallista julkaisukeikkaa vietetään Tavastialla 30.3. Tulevana kesänä F tähdittää uuden albuminsa myötä lukuisia Suomen isoimpia festivaaleja, kuten Ruisrockia, Sidewaysia ja Helsingin juhlaviikkoja.

F somessa:
Instagram / Facebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelut:
Mari Hautamäki
mari.hautamaki@umusic.com
+358 400685701

Keikkamyynti:
All Day Agency
Feniks Willamo
feniks@allday.fi
+358 452390170
www.allday.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

VESTERINEN YHTYEINEEN JULKAISI TÄNÄÄN LIVELEVYN JA ESIINTYY ILLALLA THE VOICE OF FINLANDIN SUORASSA LÄHETYKSESSÄ

Viime vuonna julkaistu studioalbumi Hetken ikuinen on ylittänyt kultarajan Valtavaa keikkasuosiota nauttiva Vesterinen Yhtyeineen on julkaissut livelevyn Hetken, ikuisesti, elävänä! CD:nä ja digitaalisesti. Albumin…

TOMI SAARIOLTA ODOTETTUA UUTTA MUSIIKKIA

Kuuntele tänään julkaistu uusi single Unissakävelijä tästä Valovoimainen uuden sukupolven pop-artisti Tomi Saario julkaisee tänään odotettua uutta musiikkia. Viime vuonna suomenkielisen soolouransa startannut Saario…

MIKAEL GABRIELIN JA NUBLUN YHTEISTYÖ JATKUU

UMK:ssa vuoden menestyksekkäästi käynnistänyt kaksikko jatkaa yhteisen musiikin julkaisua – kuuntele uusi single Yao Ming täältä! Kultaa striimanneella Vox Populi -hitillään UMK:ssa kolmanneksi…