SAMU HABER JULKAISEE UUDEN KAPPALEEN OSANA MIELINAUHA-KAMPANJAA

Vuoden 2024 Mielinauha-kampanjan kasvona toimiva Samu Haber on julkaissut yhdessä MIELI ry:n kanssa kappaleen Paha päivä. Kappale on toteutettu koko tekijätiimin voimin hyväntekeväisyytenä. Vastikään kansainvälisestä soolourastaan kertonut Haber kertoo Paha päivä -kappaleen olevan ainoa suomenkielinen kappale mitä toistaiseksi on luvassa, sen sijaan hän keskittyy nyt täysin kansainväliseen uraansa. Kappaleessa kerrotaan siitä, miten jokaisella on toisinaan huonompia päiviä, mutta tarinankertoja lupaa pysyä henkilön rinnalla kaikesta huolimatta. Paha päivä muistuttaa kuulijaansa armollisuudesta itseään ja toisiaan kohtaan sekä pyrkii luomaan toivoa tulevaan. Artisti kommentoi kappaletta seuraavasti:

“Voiko olla tärkeämpää syytä tehdä biisi, kun näin hieno kampanja. On kunnia olla mukana tässä projektissa. Heti kun kuulin, että saan olla MIELI ry:n Mielinauha-kampanjassa kasvona, lähdimme seuraavana päivänä studiolle yhdessä Kaisa Korhosen ja Lasse Piiraisen kanssa. Tarkoitus oli tehdä jotain aivan muuta, mutta lopputuloksena syntyi Paha päivä -kappale. Toivon, että kuulija saa kappaleesta lohtua pieniin hetkiin. Kannustan myös kaikkia puhumaan avoimesti ja hakemaan apua silloin, kun sitä tuntee tarvitsevansa.”

Mielinauha on MIELI ry:n kampanja, jolla kerätään 3.4.–30.6.2024 varoja mielenterveyden edistämiseen ja kriisityöhön Suomessa. MIELI ry tarjoaa matalan kynnyksen tukea ja apua vaikeissa elämäntilanteissa puhelimessa, kasvokkain ja verkossa. Mielinauha-kampanja järjestetään vuonna 2024 jo seitsemättä kertaa. Kampanjaan voi osallistua kantamalla vihreää Mielinauhaa ja lahjoittamalla. Lisätietoa löydät täältä.

Lataa uudet pressikuvat tästä.

Samu Haber somessa:
Instagram / Facebook / www

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Veera Hjerppe
Universal Music Finland
+358 50 461 9818
veera.hjerppe@umusic.com
www.universalmusic.fi

Management:
Mikko Saukkonen
Comusic Management
+358 40 053 9599
mikko@comusic.fi
www.comusic.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…