JANNIKA B:LTÄ DELUXE-ALBUMI

Jannika B julkaisee deluxe-version TETRIS-albumista – kokonaisuus sisältää muun muassa Paula Vesalan kirjoittaman uuden kappaleen Huomenna on kaikki paremmin
 

Poptähti Jannika B julkaisi 2. helmikuuta kultaa striimanneen neljännen albuminsa TETRIS. Tänään levystä on julkaistu deluxe-versio, joka sisältää kaksi uutta kappaletta: Paula Vesalan kirjoittaman Huomenna on kaikki paremmin sekä Jannika B:n tuottaman uudelleenversioinnin niin radioissa kuin Spotifyssakin hittiytyneestä platinasinglestä Mania. Huomenna on kaikki paremmin tuo positiivisella sanomallaan kaivattua valoa alkukevään päiviin. Kappaleen teksti on Paula Vesalan käsialaa ja tuotannosta vastaa Joonas Angeria. Sävellys syntyi Vesalan ja Angerian yhteistyönä. Vesala kommentoi kappaletta seuraavasti:

”Huomenna on kaikki paremmin -biisissä kannatellaan toivoa ja halutaan auttaa rakasta ihmistä eteenpäin, vaikka tämä ei uskoisi olevansa avun arvoinen. En voisi kuvitella parempaa ihmistä laulamaan tätä laulua kuin Jannika, ja olen tosi kiitollinen että hän otti laulun omakseen näin upealla tulkinnalla.”

Jannika B on julkaissut uransa aikana neljä albumia. Tetristä edelsi platinarajan ylittänyt Toinen nainen (2019), jolta muistetaan useita isoja hittejä, kuten En luovu susta koskaan, Aamun takana ja Riisu kokonaan. Hän ihastutti myös Vain elämää -ohjelmassa vuonna 2020. Kyseisen kauden jättihitiksi nousi Pyyntö-kappale, jota on kuunneltu suoratoistopalveluissa jo lähes 7 miljoonaa kertaa. Jannika B on julkaissut myös kirjan nimeltä Ihmisen muotoinen, joka on myyty lähes loppuun kirjakaupoista. Albumin julkaisun myötä artisti lähti myös Tetris-kiertueelle, jonka seuraavat keikat nähdään Hyvinkäällä ja Kuopiossa.

Jannika B somessa:
Instagram Facebook TikTok

Lisätiedot ja haastattelut:
Johanna Lanerva
johanna.lanerva@umusic.com
+358 50 403 2998

Jannika B:n pressikuvat voi ladata tästä.

Takaisin uutisiin

Uutisia

BILLIE EILISH LYÖ KOVAA JA PEHMEÄSTI UUDELLA ALBUMILLAAN

Vuoden odotetuimpiin julkaisuihin lukeutuva HIT ME HARD AND SOFT -albumi kerää ylistystä medialta “Forget Taylor and Beyoncé, this is the…

LYYTI AVAA UUDEN ALBUMIKAAREN UNENOMAISELLA KESÄANTHEMILLA

Modernia ja lyyristä popmusiikkia tekevän Lyytin kaltaista ei ole toista. Johanna Kustannukselle vuonna 2022 kiinnitetty Lyyti on lyhyessä ajassa hurmannut niin yleisöt kuin kriitikot poikkeuksellisella pop-musiikillaan. Viime vuonna julkaistu…

SAMU HABERILTA UUSI ENGLANNINKIELINEN SOOLOSINGLE

Saksan Universal Musicille kiinnitetty Samu Haber julkaisee tulevan albuminsa kolmannen singlen Dancing With A Broken Heart Samu Haber jatkaa menestyksekkäästi kansainvälisillä markkinoilla.…