RESSU REDFORD KÄVELEE VEDEN PÄÄL

Ressu Redfordilta odotettu uusi single – Kappaleen tuotannosta vastaa Emma Gaalassa palkittu Los Rollos -duo 

Koko kansan rakastama Ressu Redford julkaisee tänään uuden singlen Veden pääl. Vahva ja koskettava kappale kertoo jo päättyneestä parisuhteesta, jossa toinen osapuoli kuitenkin vielä rohkaisee kumppaniaan vaikeuksista huolimatta olemaan luovuttamatta ja uskomaan yliluonnolliseen. Tämä voi tuntua yhtä epätodelliselta kuin veden päällä käveleminen.

– Olen tosi innoissani siitä, että Veden pääl on tosi erilainen biisi verrattuna aiempiin sinkkuihini. Tässä on supersiisti tuotanto ja kappale on itsessään hyvä, vaikka sen laulaisi ilman mitään säestystä, Ressu Redford kehuu.

Veden pääl -kappale on Emma Gaalassa Vuoden tuottajana palkitun Los Rollos
-tuottajaduon käsialaa, kappaletta ovat olleet tekemässä myös Patric SarinMatias Keskiruokanen ja Jarkko Ehnqvist.

Tänään julkaistu single on herättänyt paljon kiinnostusta ennakkoon myös TikTokissa. Ressu on arvuutellut kappaleen tarttuvaa kertosäettä jo ennakkoon seuraajilleen ja kyseistä videota on katsottu tällä hetkellä yli 37 tuhatta kertaa.

Ressu Redfordilta on saatu tähän mennessä lukuisia radiossa menestyneitä singlejä sekä jo ennakkoon kultaa myynyt Hölmö sydän -albumi. Levyn kappaleet Pieni askelPyhimyksen kanssa julkaistu Viimeinen päivä sekä nimikkokappale Hölmö sydänkipusivat radioissa parhaimmillaan soiteutuimpien kotimaisten biisien kärkikymmenikön tuntumaan.

Ressu keikkailee aktiivisesti koko kevään ja kesän ympäri Suomea. Viimeisimmät keikkakiinnitykset näet täältä.

Ressu Redford somessa:
Instagram / TikTok / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Mari Hautamäki
mari.hautamaki@umusic.com
+358 400 685 701

Keikkamyynti:
Warner Music Live
Niina Jalonen
niina.jalonen@warnermusic.com
+358 40 568 3242

Takaisin uutisiin

Uutisia

BILLIE EILISH LYÖ KOVAA JA PEHMEÄSTI UUDELLA ALBUMILLAAN

Vuoden odotetuimpiin julkaisuihin lukeutuva HIT ME HARD AND SOFT -albumi kerää ylistystä medialta “Forget Taylor and Beyoncé, this is the…

LYYTI AVAA UUDEN ALBUMIKAAREN UNENOMAISELLA KESÄANTHEMILLA

Modernia ja lyyristä popmusiikkia tekevän Lyytin kaltaista ei ole toista. Johanna Kustannukselle vuonna 2022 kiinnitetty Lyyti on lyhyessä ajassa hurmannut niin yleisöt kuin kriitikot poikkeuksellisella pop-musiikillaan. Viime vuonna julkaistu…

SAMU HABERILTA UUSI ENGLANNINKIELINEN SOOLOSINGLE

Saksan Universal Musicille kiinnitetty Samu Haber julkaisee tulevan albuminsa kolmannen singlen Dancing With A Broken Heart Samu Haber jatkaa menestyksekkäästi kansainvälisillä markkinoilla.…