BILLIE EILISHIN KOLMAS ALBUMI JULKAISTAAN 17. TOUKOKUUTA

Moninkertaisesti palkittu Billie Eilish julkaisee 17. toukokuuta odotetun kolmannen studioalbuminsa “HIT ME HARD AND SOFT”

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Billie Eilish julkaisee hartaasti odotetun kolmannen studioalbuminsa 17. toukokuuta. HIT ME HARD AND SOFT -nimeä kantava levy on artistin tähänastisen uran rohkein kokonaisuus, ja se on rakennettu kuultavaksi kokonaisuutena alusta loppuun. Albumi on jälleen täysin Eilishin ja hänen veljensä FINNEASin kirjoittama ja säveltämä, ja FINNEAS vastaa myös sen tuotannosta.

HIT ME HARD AND SOFT -albumi tekee täysin sen, mitä sen nimi antaa ymmärtää: lyö sekä kovaa että pehmeästi, niin lyyrisesti kuin musiikillisesti, samalla taivuttaen genrejä ja uhmaten trendejä. Monipuolinen, mutta yhtenäinen kokoelma kappaleita vahvistaa entisestään Eilishin asemaa yhtenä aikansa kiinnostavimmista lauluntekijöistä.

Billie Eilish julkaisi kesällä 2021 viimeisimmän studioalbuminsa Happier Than Ever. Levy operoi musiikillisesti ja visuaalisesti Eilishille osin myös uudella alueella laajentaen käsitystä hänestä artistina. Seitsemän Grammy-ehdokkuutta saanut kokonaisuus muistetaan erityisesti kappaleista Therefore I Am, Your Power ja Happier Than Ever.

Eilishin debyyttilevy WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO? (2019) oli julkaisuvuotensa myydyin albumi Suomessa ja vuosikymmenen myydyin debyyttialbumi Pohjois-Amerikassa. Suomessa albumia on kuunneltu viisinkertaiseen platinaan oikeuttavat 100 miljoonaa kertaa ja bad guy -singlen striimit ovat ylittäneet 22 miljoonan rajapyykin.

Billie Eilish on voittanut yhteensä yhdeksän Grammy-palkintoa ja on historian ensimmäinen nainen ja nuorin henkilö, joka on kahminut kaikki neljä isoa palkintokategoriaa saman illan aikana (vuoden äänitys, vuoden biisi, vuoden albumi ja paras uusi artisti). Nuori tähti on myös voittanut urallaan peräti kaksi Oscar-palkintoa: James Bond -tunnarikappaleesta No Time To Die vuonna 2022 sekä Barbie-elokuvaan tehdystä ilmiösinglestä What Was I Made For? aiemmin tänä vuonna.

Maailman tunnetuimpiin tähtiin lukeutuvan Billie Eilishin tuotantoa on globaalisti striimattu peräti huikeat 70 miljardia kertaa. Hänen molemmat albuminsa ovat debytoineet listaykkösenä niin Yhdysvalloissa kuin Suomessakin.

Billie Eilish somessa: 
Website | Instagram | TikTok | X/Twitter | Facebook

Lisätiedot:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com

Artistin viimeisimmät pressikuvat voi ladata tästä.

Takaisin uutisiin

Uutisia

BILLIE EILISH LYÖ KOVAA JA PEHMEÄSTI UUDELLA ALBUMILLAAN

Vuoden odotetuimpiin julkaisuihin lukeutuva HIT ME HARD AND SOFT -albumi kerää ylistystä medialta “Forget Taylor and Beyoncé, this is the…

LYYTI AVAA UUDEN ALBUMIKAAREN UNENOMAISELLA KESÄANTHEMILLA

Modernia ja lyyristä popmusiikkia tekevän Lyytin kaltaista ei ole toista. Johanna Kustannukselle vuonna 2022 kiinnitetty Lyyti on lyhyessä ajassa hurmannut niin yleisöt kuin kriitikot poikkeuksellisella pop-musiikillaan. Viime vuonna julkaistu…

SAMU HABERILTA UUSI ENGLANNINKIELINEN SOOLOSINGLE

Saksan Universal Musicille kiinnitetty Samu Haber julkaisee tulevan albuminsa kolmannen singlen Dancing With A Broken Heart Samu Haber jatkaa menestyksekkäästi kansainvälisillä markkinoilla.…