SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan läpi huonojen kokemusten ja harhapolkujen kohti onnellista loppua. Artisti on tehnyt albumin yhdessä vastaavan tuottaja Tomi Tammisen (ABREU, ANI, The Verkkars) kanssa. Levyllä vierailevat muun muassa HeviteemuMouhous sekä costee.

“Tällä levyllä iso teema on rakkauden ja musan löytäminen uudestaan. Levylle on taltioitu se fiilis, kun on eksyny kiertoreiteille ja kohdellu sitä omaa sisäistä lasta huonosti. Tää levy on jonkunlainen uudelleensyntyminen. Levyn vika biisi Paramore on mulle erityisen tärkeä, koska siihen kiteytyy jonkun vanhan minän uudelleen löytäminen – sellainen ’täähän mä olin koko ajan’ -fiilis”, artisti kertoo levystään.

SINI YASEMIN on naispuolisten poprock-artistien uniikki suunnannäyttäjä ja uusi levy on artistin tyylille uskollista rockin kanssa flirttailevaa poppia. Oman artistiuransa lisäksi SINI YASEMIN kirjoittaa ja säveltää myös muille. Aiemmin urallaan kaksi albumia (Minäkuva 2020, Nimeä mut uudestaan 2019) julkaisseelle artistille on kertynyt suoratoistopalveluissa yhteensä yli 30 miljoona kuuntelukertaa. Uuden albumin levyjulkkareita juhlitaan Tiivistämöllä.

SINI YASEMIN somessa:
Instagram / TikTok Facebook www

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Meri Timgren
meri.timgren@umusic.com
+358 50 5455 770

Keikkamyynti:
Mika Sorola
mika@fullsteam.fi
+358 44 269 6072
www.fullsteam.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

BILLIE EILISH LYÖ KOVAA JA PEHMEÄSTI UUDELLA ALBUMILLAAN

Vuoden odotetuimpiin julkaisuihin lukeutuva HIT ME HARD AND SOFT -albumi kerää ylistystä medialta “Forget Taylor and Beyoncé, this is the…

LYYTI AVAA UUDEN ALBUMIKAAREN UNENOMAISELLA KESÄANTHEMILLA

Modernia ja lyyristä popmusiikkia tekevän Lyytin kaltaista ei ole toista. Johanna Kustannukselle vuonna 2022 kiinnitetty Lyyti on lyhyessä ajassa hurmannut niin yleisöt kuin kriitikot poikkeuksellisella pop-musiikillaan. Viime vuonna julkaistu…

SAMU HABERILTA UUSI ENGLANNINKIELINEN SOOLOSINGLE

Saksan Universal Musicille kiinnitetty Samu Haber julkaisee tulevan albuminsa kolmannen singlen Dancing With A Broken Heart Samu Haber jatkaa menestyksekkäästi kansainvälisillä markkinoilla.…