TOMI SAARIOLTA ODOTETTUA UUTTA MUSIIKKIA

Kuuntele tänään julkaistu uusi single Unissakävelijä tästä

Valovoimainen uuden sukupolven pop-artisti Tomi Saario julkaisee tänään odotettua uutta musiikkia. Viime vuonna suomenkielisen soolouransa startannut Saario on valmistellut uutta musiikkia uudistuneen tiimin kanssa jo pitkään ja tänään julkaistu Unissakävelijä antaa esimakua artistin uudistuneesta soundimaailmasta. Kaihoisa ja riipivän addiktoivasta rakkaussuhteesta kertova kappale alleviivaa Tomin lahjakkuutta lauluntekijänä ja edustaa modernia suomalaista pop-musiikkia parhaimmillaan. Saario kertoo singlen tekoprosessista näin:

“Unissakävelijä oli mun ensimmäinen biisi yhdessä Kaisa Korhosen ja Lauri Halavaaran kanssa. Joskus laulut saa alkunsa siitä et on joku tietty aihe mistä halutaan puhua ja joskus taas mielessä pyörii vaa joku melodia, mut mulla henkilökohtasesti tää kaikki saa usein alkunsa kitarasta. Olin pyöritelly tota Unissakävelijän kitarariffiä kotona jo muutaman päivän ja tiesin heti et siin on jotain tosi spessua. Esittelin sen Kaisalle ja Laurille, ja ne oli heti samalla sivulla mun kaa. Myöhemmin mukaan hyppäs viel Topi Kilpinen viimeistelemään tuotantoa ja viemään sitä uudelle levelille mun ja Laurin kanssa. Huomattiin kaikki aika nopeesti, et täs tiimissä on jotain taikaa ja sen takii ollaan työstetty mun seuraaviakin julkaisuja yhdessä. Unissakävelijä toimii just siks tosi hyvin esittelynä siitä mitä on luvassa. Vähän niinku takakannen teksti jostain kirjasta mikä koukuttaa lukijan, mut kaikki silti tietää et ne hulluimmat juonenkäänteet on viel tulossa”.

Lahjakkaana biisintekijänä tunnettu Saario tekee oman uransa lisäksi musiikkia myös muille. Viime aikoina häntä on kuultu muun muassa Sexmanen menestyssinglellä Hulluus saa mut huutamaan. Vuonna 2022 Saario palkittiin Emma Gaalassa Vuoden biisi -kategoriassa, sillä vuoden striimatuin ja radioiden soitetuin kappale, BESSin Ram pam pam on Saarion käsialaa. Seuraavaksi artistilla on tähtäimessä suomenkielinen albumi ja keikkalavat ja uutta musiikkia onkin luvassa tämä vuoden aikana runsaasti.

Tomi Saario somessa:
Instagram / Facebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelut:
Veera Hjerppe
veera.hjerppe@umusic.com
+358 50 461 9818

Keikkamyynti:
Team Agency
booking@team.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

BILLIE EILISH LYÖ KOVAA JA PEHMEÄSTI UUDELLA ALBUMILLAAN

Vuoden odotetuimpiin julkaisuihin lukeutuva HIT ME HARD AND SOFT -albumi kerää ylistystä medialta “Forget Taylor and Beyoncé, this is the…

LYYTI AVAA UUDEN ALBUMIKAAREN UNENOMAISELLA KESÄANTHEMILLA

Modernia ja lyyristä popmusiikkia tekevän Lyytin kaltaista ei ole toista. Johanna Kustannukselle vuonna 2022 kiinnitetty Lyyti on lyhyessä ajassa hurmannut niin yleisöt kuin kriitikot poikkeuksellisella pop-musiikillaan. Viime vuonna julkaistu…

SAMU HABERILTA UUSI ENGLANNINKIELINEN SOOLOSINGLE

Saksan Universal Musicille kiinnitetty Samu Haber julkaisee tulevan albuminsa kolmannen singlen Dancing With A Broken Heart Samu Haber jatkaa menestyksekkäästi kansainvälisillä markkinoilla.…