VESTERINEN YHTYEINEEN JULKAISI TÄNÄÄN LIVELEVYN JA ESIINTYY ILLALLA THE VOICE OF FINLANDIN SUORASSA LÄHETYKSESSÄ

Viime vuonna julkaistu studioalbumi Hetken ikuinen on ylittänyt kultarajan

Valtavaa keikkasuosiota nauttiva Vesterinen Yhtyeineen on julkaissut livelevyn Hetken, ikuisesti, elävänä! CD:nä ja digitaalisesti. Albumin vinyyliversio saadaan 24.5. Levy äänitettiin Helsingin kulttuuritalossa 19.5.2023 ja sillä esiintyy Vesterinen Yhtyeineen -suurkonserttikokoonpano eli 17-henkinen bändi. Näin suurella kokoonpanolla yhtyettä ei ole tätä ennen albumille taltioitu.

Yhtyeen kevätkiertue päättyi viime lauantaina Kauhajoen IKH Areenan loppuunmyydylle keikalle. Ennen kesäkeikkoja Vesterinen Yhtyeineen on mahdollista nähdä livenä vielä tänään illalla, kun yhtye esiintyy The Voice of Finlandin suorassa lähetyksessä. Bändin kesäkeikat käynnistyvät Lahden Mössöltä 14.6. 

Vesterinen Yhtyeineen julkaisi edellisen studioalbuminsa Hetken ikuinen viime vuonna. Kultarajan ylittäneeltä albumilta ovat nousseet vahvaan radiosoittoon kappaleet Kohti sydänpeltoja ja Ilman muaKohti sydänpeltoja nousi Suomen radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi viime keväänä. Alkuvuodesta 2024 yhtye palkittiin Iskelmägaalassa Vuoden albumi -palkinnolla ja Emma Gaalassa Vuoden iskelmä -palkinnolla.

Hetken ikuinen -kiertue huipentuu Nokia Areenan keikkaan 23.11. Lavalla nähdään silloin peräti 25 soittajaa, kun yhtyeen orgaanista sointia lisäävät jouset ja puhaltajat.

Vesterinen Yhtyeineen somessa 
Instagram TikTok / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Tuula Salminen
tuula.salminen@umusic.com
p. 0409011266

Takaisin uutisiin

Uutisia

BILLIE EILISH LYÖ KOVAA JA PEHMEÄSTI UUDELLA ALBUMILLAAN

Vuoden odotetuimpiin julkaisuihin lukeutuva HIT ME HARD AND SOFT -albumi kerää ylistystä medialta “Forget Taylor and Beyoncé, this is the…

LYYTI AVAA UUDEN ALBUMIKAAREN UNENOMAISELLA KESÄANTHEMILLA

Modernia ja lyyristä popmusiikkia tekevän Lyytin kaltaista ei ole toista. Johanna Kustannukselle vuonna 2022 kiinnitetty Lyyti on lyhyessä ajassa hurmannut niin yleisöt kuin kriitikot poikkeuksellisella pop-musiikillaan. Viime vuonna julkaistu…

SAMU HABERILTA UUSI ENGLANNINKIELINEN SOOLOSINGLE

Saksan Universal Musicille kiinnitetty Samu Haber julkaisee tulevan albuminsa kolmannen singlen Dancing With A Broken Heart Samu Haber jatkaa menestyksekkäästi kansainvälisillä markkinoilla.…