HENE JÄÄSALOLTA NELJÄS SOOLOSINGLE: HETKEN VIELÄ

Suomirockin uuden sukupolven ääni Hene Jääsalo julkaisee tänään neljännen soolosinglensä. Hetken vielä on dramaattinen ja koskettava balladi siitä hetkestä, kun ero on edessä, mutta toisesta haluaisi pitää kiinni vielä hetken. Jääsalo kuvailee kappaleen olevan “tarina päivästä ennen myrskyä”. Kappale on Jääsalon itsensä säveltämä ja sanoittama ja kappaleen viimeistelyssä niin tekstin kuin sävellyksen osalta auttoi Tuure Kilpeläinen. Biisin tuotannosta vastaa Heviteemu. Artistina Jääsalo hakee vertaistaan, biiseissä yhdistyy nostalginen 2000-luvun rockin perintö ja Jääsalon tyylilleen uskollinen, erottuva soundi. Hene kertoo uudesta singlestään näin:

“Hetken vielä kertoo mulle suhteen loppumisesta ja siitä miten haluu lukita muistoiks vaan ne parhaat ajat. Kirjotin ekan pätkän tätä biisii vuos sitte kesällä ja sen jälkee se jäi hetkeks junnaa paikoilleen, kunnes pidin pienet höpötys- ja pallottelusessiot Tuure Kilpeläisen kanssa ja saatiin sit sanat ja melsut tehtyy loppuun. Sovituksen tein Taha El Ouasefin, Eetu Riikosen ja Simplice Kalasan kanssa. Sit biisi jäi taas leijumaan ilmoille hetkeks ja tulin siihen tulokseen et haluun tehä biisistä vielä isomman ja sellasen joka eroo edellisistä biiseistä, joten pidettiin sit Heviteemun kaa parit sessarit ja ruuvattiin se minttiin ja nyt se onkin lopulta aika massiivinen.”

Jääsalo edustaa suomirockin uutta aaltoa erottuen massasta omaperäisellä ja koukuttavalla soundillaan sekä mielettömällä lauluäänellään. Ennen soolouraansa muun muassa PRETTY-yhtyeen solistina tunnettu laulaja starttasi soolouransa syyskuussa 2023 ja artistin ensimmäinen soolokeikka Helsingin Semifinalissa oli jo ennakkoon loppuunmyyty. Jääsalo on kerännyt myös vankan fanipohjan somessa, kun pelkästään TikTokissa artistia seuraa yli 30 000 ihmistä. Livenä artisti on mahdollista nähdä seuraavan kerran 8. kesäkuuta, kun Jääsalo esiintyy Helsingin Semifinalissa.

Hene Jääsalo somessa:
InstagramTiktok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Veera Hjerppe
Universal Music Finland
veera.hjerppe@umusic.com
+358 50 461 9818

Keikkamyynti / Booking Agent:
Anssi Tähtinen
Alt Agency
anssi@altagency.fi
+358 50 491 3431
www.altagency.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

BILLIE EILISH LYÖ KOVAA JA PEHMEÄSTI UUDELLA ALBUMILLAAN

Vuoden odotetuimpiin julkaisuihin lukeutuva HIT ME HARD AND SOFT -albumi kerää ylistystä medialta “Forget Taylor and Beyoncé, this is the…

LYYTI AVAA UUDEN ALBUMIKAAREN UNENOMAISELLA KESÄANTHEMILLA

Modernia ja lyyristä popmusiikkia tekevän Lyytin kaltaista ei ole toista. Johanna Kustannukselle vuonna 2022 kiinnitetty Lyyti on lyhyessä ajassa hurmannut niin yleisöt kuin kriitikot poikkeuksellisella pop-musiikillaan. Viime vuonna julkaistu…

SAMU HABERILTA UUSI ENGLANNINKIELINEN SOOLOSINGLE

Saksan Universal Musicille kiinnitetty Samu Haber julkaisee tulevan albuminsa kolmannen singlen Dancing With A Broken Heart Samu Haber jatkaa menestyksekkäästi kansainvälisillä markkinoilla.…