ISAC ELLIOTILTA ETURIVIN ARTISTIEN TÄHDITTÄMÄ UUSI SINGLE

Supertähti Isac Elliot on julkaissut uuden singlen Weak, jolla vierailevat Suomen kuumimpiin artisteihin kuuluvat Cledoswilliam sekä Jore & Zpoppa

Biisi on saanut inspiraationsa Italiasta, mistä artisti kertoo näin: ”Oon käynyt italiassa jonkun verran. Tykkään paljon italialaisesta safkasta, kulttuurista ja muodista. Oon kauan tykänny italialaisista brändeistä ja rokannu niitä. Muutamat biisit ovat saaneet inspiraatiota tästä kaikesta ja ideoita on syntynyt reissuilla. Weak on eka joka julkaistaan. Weakia alettiin työstämään eteenpäin keikkareissulla Wille Mannilan kanssa. Testattiin jotain täysin muuta kun normaalisti. Saatiin kiinni biisin suunnasta tosi nopeesti. Soitettiin sitä usein bileissä ja se sai aikaan yllättyneitä ja hyviä reaktioita. Muutamat artistifrendit kuulivat sen myös ja halusivat hypätä mukaan. Biisissä oli selkeesti jotain joka sai varsinkin räppijengin syttyy. Tässä sitä sit ollaan aika ison possebiisin kanssa.”

Omaa musiikillista tietään kulkeva Isac Elliot on pitänyt tiivistä julkaisutahtia yllä suomenkielisen uran isosti avanneesta 20 min -kappaleesta lähtien. Spotify-listoja hallitsevat kappaleet ja artistin tummanpuhuva, tyylikäs visuaalinen maailma ovat sementoineet Isac Elliotin aseman yhtenä maamme kysytyimmistä ja kiinnostavimmista artisteista. Isac Elliotin kesäkeikat käynnistyvät 1.6. YleXPop-tapahtumasta Seinäjoelta.

Isac Elliot somessa:
Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Universal Music / Tuula Salminen
p. 040 901 1266 / tuula.salminen@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

BILLIE EILISH LYÖ KOVAA JA PEHMEÄSTI UUDELLA ALBUMILLAAN

Vuoden odotetuimpiin julkaisuihin lukeutuva HIT ME HARD AND SOFT -albumi kerää ylistystä medialta “Forget Taylor and Beyoncé, this is the…

LYYTI AVAA UUDEN ALBUMIKAAREN UNENOMAISELLA KESÄANTHEMILLA

Modernia ja lyyristä popmusiikkia tekevän Lyytin kaltaista ei ole toista. Johanna Kustannukselle vuonna 2022 kiinnitetty Lyyti on lyhyessä ajassa hurmannut niin yleisöt kuin kriitikot poikkeuksellisella pop-musiikillaan. Viime vuonna julkaistu…

SAMU HABERILTA UUSI ENGLANNINKIELINEN SOOLOSINGLE

Saksan Universal Musicille kiinnitetty Samu Haber julkaisee tulevan albuminsa kolmannen singlen Dancing With A Broken Heart Samu Haber jatkaa menestyksekkäästi kansainvälisillä markkinoilla.…