KINGS OF LEON IRROTTELEE YHDEKSÄNNELLÄ ALBUMILLAAN

Yhtye on löytänyt kehutulla albumillaan uuden innon soittamista ja toisiaan kohtaan

“surprisingly sleek music” – The Rolling Stone ★★★★

“…fresh and full of energy…the tunes are sparkier, tempos more varied and the sonic textures cheerier, as though the band were given a clean shave and a hot lemon-scented towel.” – The Independent ★★★★

“There’s a raw unpredictability to the band’s ninth album, a welcome return to the Kings’ early sawdust-and-spilled-beer days. Yes, we can definitely have fun here.” – Associated Press

“Can We Please Have Fun’ is a riot, the most unabashed expression of their Southern charms that fans have seen for quite some time.” – Clash

“The family band sound their best in years on a punchy new album of beachside Southern rock.” – Paste Magazine

2000-luvun suosituimpiin rock-yhtyeisiin lukeutuva Kings Of Leon on tänään julkaissut yhdeksännen studioalbuminsa Can We Please Have Fun. Nashvillen Dark Horse -studiossa äänitetyllä kokonaisuudella bändi irrottelee, kokeilee uusia asioita ja pitää nimensä mukaisesti hauskaa. Kings of Leonin jäsenet kuvailevat sen olevan kokonaisuus, jonka he ovat aina halunneet tehdä. Albumin vastaavana tuottajana toimii yksi sukupolvensa merkittävimmistä tuottajista, Grammy-palkittu Kid Harpoon (Harry Styles, Miley Cyrus). 

Capitol Recordsille vastikään kiinnitetty yhtye julkaisi albumilta etukäteen singlet Mustang, Split Screen ja Nothing To Do. Kappaleet osoittivat bändin löytäneen uuden innon soittamista ja toisiaan kohtaan, mikä välittyy heidän lyriikoistaan, äänimaailman sävyistä ja soundin kehityksestä. Yhtyeen edellinen albumi When You See Yourself julkaistiin keväällä 2021.

Yli 20-vuotisen uran tehneen Kings of Leonin muodostavat yhdysvaltalaisveljekset Caleb Followill (laulu, kitara), Jared Followill (basso), Nathan Followill (rummut) sekä heidän serkkunsa Matthew Followill (kitara). Yhtye teki kansainvälisen läpimurtonsa neloslevyllään Only by the Night, joka sisälsi menestyshitit Sex On Fire ja Use Somebody. Kokonaisuus toi bändille sen ensimmäiset Grammy- ja BRIT Awards -palkinnot.

Can We Please Have Fun -kappalelista:

1. Ballerina Radio
2. Rainbow Ball
3. Nowhere To Run
4. Mustang
5. Actual Daydream
6. Split Screen
7. Don’t Stop The Bleeding
8. Nothing To Do
9. M Television
10. Hesitation Gen
11. Ease Me On
12. Seen

Kappaleen Nowhere To Run musiikkivideon voit katsoa täältä.

Kings Of Leon somessa:
Instagram / Facebook / X / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com

Yhtyeen viimeisimmät pressikuvat voi ladata tästä.

Takaisin uutisiin

Uutisia

BILLIE EILISH LYÖ KOVAA JA PEHMEÄSTI UUDELLA ALBUMILLAAN

Vuoden odotetuimpiin julkaisuihin lukeutuva HIT ME HARD AND SOFT -albumi kerää ylistystä medialta “Forget Taylor and Beyoncé, this is the…

LYYTI AVAA UUDEN ALBUMIKAAREN UNENOMAISELLA KESÄANTHEMILLA

Modernia ja lyyristä popmusiikkia tekevän Lyytin kaltaista ei ole toista. Johanna Kustannukselle vuonna 2022 kiinnitetty Lyyti on lyhyessä ajassa hurmannut niin yleisöt kuin kriitikot poikkeuksellisella pop-musiikillaan. Viime vuonna julkaistu…

SAMU HABERILTA UUSI ENGLANNINKIELINEN SOOLOSINGLE

Saksan Universal Musicille kiinnitetty Samu Haber julkaisee tulevan albuminsa kolmannen singlen Dancing With A Broken Heart Samu Haber jatkaa menestyksekkäästi kansainvälisillä markkinoilla.…