SONIA POTKAISEE OVEN AUKI UUTEEN AIKAKAUTEEN

Vaihtoehtopopin nouseva nimi Sonia julkaisee tulevan albuminsa ensimmäisen singlen: uhmakas ja itsevarma Kontrollii potkaisee
ovet auki Sonia 2.0 -aikakauteen

Jyväskylän Kortepohjasta ponnistava 22-vuotias Sonia on ikonisen Johanna Kustannus -labelin rosterin uusin kiinnitys. Yhteistyön avaa tuore single Kontrollii.

”Tähän biisiin on tiivistetty mulle monta tärkeetä juttua. Tää kuvaa mun rumpaliutta, tekemisen tempoa ja sitä fiilistä mitä haluun ylläpitää: ei tarvii olla kukaan tai omistaa mitään, kamat voi kulkee mukana vaikka vanhassa IKEA-kassissa, kunhan on intohimo tekemiseen. Mä oon unelmoinu tästä uudesta aikakaudesta jo kauan, enkä malta oottaa et pääsen esittelee itestäni lisää puolia, joita ei oo aikasemmin nähty”, artisti hehkuttaa.

Sonia debytoi vuonna 2022 singlellään Kirjeitäsi. Artistin aikaisemmista julkaisuista kuunnelluimmaksi on noussut viime vuonna ilmestynyt Näätkö sen? -single, jolla vierailee Lauri Haav. Musiikin parissa kasvanut artisti tunnetaan myös rumpalina. Nyt soolouraan keskittyvä Sonia säveltää ja sanoittaa kappaleensa itse. Projektin vastaavana tuottajana toimii kotimaisen alternativemusiikin suunnannäyttäjä MiikkaKoivisto, joka on työskennellyt muun muassa Paperi T:n, iben, MELOn sekä Pariisin Kevät -yhtyeen kanssa. Koivisto tunnetaan myös Ruusut-kokoonpanosta.

Energinen ja karismallaan mukaansatempaava Sonia on nähty niin kotimaisten festivaalien kuin klubien lavoilla: viime kesänä artisti esiintyi muun muassa Flow Festivalilla, Ruisrockissa ja Provinssissa. Tulevan kesän ja syksyn aikana Sonia julkaisee tiheään tahtiin musiikkia ja työstää debyyttialbumiaan, joka ilmestyy loppuvuodesta 2024.

Sonia somessa:
Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelut:
Meri Timgren
meri.timgren@umusic.com
+358 50 5455770

Keikat:
Team Agency
bookings@team.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

BILLIE EILISH LYÖ KOVAA JA PEHMEÄSTI UUDELLA ALBUMILLAAN

Vuoden odotetuimpiin julkaisuihin lukeutuva HIT ME HARD AND SOFT -albumi kerää ylistystä medialta “Forget Taylor and Beyoncé, this is the…

LYYTI AVAA UUDEN ALBUMIKAAREN UNENOMAISELLA KESÄANTHEMILLA

Modernia ja lyyristä popmusiikkia tekevän Lyytin kaltaista ei ole toista. Johanna Kustannukselle vuonna 2022 kiinnitetty Lyyti on lyhyessä ajassa hurmannut niin yleisöt kuin kriitikot poikkeuksellisella pop-musiikillaan. Viime vuonna julkaistu…

SAMU HABERILTA UUSI ENGLANNINKIELINEN SOOLOSINGLE

Saksan Universal Musicille kiinnitetty Samu Haber julkaisee tulevan albuminsa kolmannen singlen Dancing With A Broken Heart Samu Haber jatkaa menestyksekkäästi kansainvälisillä markkinoilla.…