PATE MUSTAJÄRVI ANTAA PIRULLE TURPAAN

Pate Mustajärveltä uusi single ”Pirulle turpaan” tänään, albuminjulkaisukiertue käynnistyy yllätyskeikalla Karkkilasta

Pate Mustajärveltä on saatu tänään uusi single Pirulle turpaan. Artistin hienosti tulkitsema, menevä kappale kertoo haasteiden selättämisestä ja siitä, miten tärkeistä asioista tai ihmisistä ei pidä liian helpolla päästää irti. Pate Mustajärven omin sanoin: “Tämän biisin aihe on aina ajankohtainen ja koskee kaikkia ihmissuhteita. Olipa kyse puolisosta tai ystävyydestä. Välillä toinen ärsyttää, mutta helpolla ei kannata luovuttaa mistään itselleen tärkeästä.”

Legendaarisen Pate Mustajärven sooloura jatkuu vahvana. Hei äijä -single avasi pelin viime syksynä ja se sai jatkoa tammikuussa Päästä pahasta -biisin myötä. Pate Mustajärven katse on jo suunnattuna syksyyn, jolloin luvassa on täyspitkä albumi ja kiertue, joka vie artistin konserttisaleihin ja klubeille kautta Suomen. Sekä albumi että kiertue kantavat nimeä Pelkkää Patee. 16.8. julkaistavaa albumia juhlitaan 30.8. Karkkilan Pikkupässin pihalle rakennettavalla ulkolavalla. Silloin on luvassa railakas puolitoistatuntinen pelkkää Patee vuodesta 1983 tähän päivään saakka. Liput koko kiertueelle ovat myynnissä nyt.

Pate Mustajärvi somessa:
TikTok / Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Universal Music / Tuula Salminen
Puh. 040-9011266 / tuula.salminen@umusic.com

Keikkamyynti:
Live Nation Finland / Matti Kaunisvesi
matti.kaunisvesi@livenation.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

BÄMÄ JA PILVI HÄMÄLÄINEN YHDISTIVÄT VOIMANSA

Lopputuloksena kesähitiltä kuulostava Anna rakas (raju hetki) -single, joka tuo Nisa Sorayan klassikon tähän päivään Viime vuonna läpimurron tehnyt BÄMÄ-yhtye…

KOTITEOLLISUUS SUSIRAJALLA

Kotiteollisuuden uusi single Susirajalla on ulkona, albumi saadaan syyskuun lopussa Suomirockin kovimpaan kärkeen kuuluva Kotiteollisuus on julkaissut uuden, ärhäkkään singlen Susirajalla.…

JUHANA HAUKKALALTA TREFFI-ILMOITUS KAPPALEEN MUODOSSA

Juhana Haukkalan uusi single on tanssittava juhannuskappale – Kuuntele viihdyttävä Norppa kivellä täältä! Viime keväänä Universalille kiinnitetty pohjanmaalaisartisti Juhana Haukkala julkaisi tänään tarttuvan…