3 TOIVOMUSTA -PLATINAHITISTÄ TUTTU AXEL KALA JULKAISEE UUTTA MUSIIKKIA

Arvostetusta KPC-kollektiivista tuttu Axel Kala julkaisi tänään uuden singlen Annan sul vähän – Kuuntele kappale täältä!

Def Jam Recordings Finland -levymerkille kiinnitetty Axel Kala julkaisi tänään uutta soolomateriaalia sitten viime vuoden keväänä ulos tulleen, kultaa striimanneen Sademies-debyyttialbuminsa. Uusi single Annan sul vähän edustaa räppärille ominaista soundia, jossa oivaltavat lyriikat yhdistyvät tummanpuhuvaan ja moderniin hip hop -tuotantoon.

Annan sul vähän -kappale on artistin lisäksi hänen vakiotuottajansa Skywalkin käsialaa.

Kuluneen vuoden ajan Axel Kalan ääni on tullut entistä laajemmalle yleisölle tutuksi viime syksynä ulos tulleen 3 Toivomusta singlen myötä, jolla mukana on myös Pyrythekid. Platinarajan ylittänyt kappale pysytteli julkaisustaan asti kuukausia Suomen top50 -listalla, lisäksi single on saanut radiosoittoa YleX ja Suomiräp -radiokanavilta.

Parhaiten Axel Kala tunnetaan yli 7 miljoonaa striimanneesta Moni meist 
-singlestään sekä Gettomasan ja Pyrythekidin kanssa tehdystä yhteisjulkaisusta Epäkohtelias, joka on ylittänyt kuunteluillaan tuplaplatinarajan.

Def Jam Recordings Finlandin rosteriin kuuluvat tällä hetkellä Axel Kalan lisäksi muun muassa Suomen menestyneimpiin naisartisteihin lukeutuva Evelina, kotimaista hiphop-kenttää merkittävästi muovanneesta KPC-kollektiivista tuttu rap-artisti Lyttä sekä rap-tulokas Slani.

Axel Kala somessa:
Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelut:
Mari Hautamäki
mari.hautamaki@umusic.com
+358 400685701

Takaisin uutisiin

Uutisia

BÄMÄ JA PILVI HÄMÄLÄINEN YHDISTIVÄT VOIMANSA

Lopputuloksena kesähitiltä kuulostava Anna rakas (raju hetki) -single, joka tuo Nisa Sorayan klassikon tähän päivään Viime vuonna läpimurron tehnyt BÄMÄ-yhtye…

KOTITEOLLISUUS SUSIRAJALLA

Kotiteollisuuden uusi single Susirajalla on ulkona, albumi saadaan syyskuun lopussa Suomirockin kovimpaan kärkeen kuuluva Kotiteollisuus on julkaissut uuden, ärhäkkään singlen Susirajalla.…

JUHANA HAUKKALALTA TREFFI-ILMOITUS KAPPALEEN MUODOSSA

Juhana Haukkalan uusi single on tanssittava juhannuskappale – Kuuntele viihdyttävä Norppa kivellä täältä! Viime keväänä Universalille kiinnitetty pohjanmaalaisartisti Juhana Haukkala julkaisi tänään tarttuvan…