ANTTI KETONEN KEHOTTAA HYPPÄÄMÄÄN RAKKAUDEN VUORISTORADAN KYYTIIN

Antti Ketonen julkaisi uuden singlen “Kerran vielä”

Yksi suomalaisen pop-iskelmätaivaan suosituimmista tähdistä, Antti Ketonen, on julkaissut uuden singlen Kerran vielä. Biisi on jatkoa tammikuussa saadulle singlelle Rakkauden arvoinen, joka on soinut kevään aikana mittavasti Suomen radioaalloilla. Mukaansatempaava biisi kehottaa unohtamaan pettymykset ja pelot, ja rakastumaan kerran vielä. Kappale on Jaakko KiurunKaisa Korhosenja Jonas Olssonin käsialaa, ja tuotannosta vastasi Jonas Olsson.

”Kerran vielä on rakkauden vuoristorata. Sen kyytiin pitää uskaltaa hypätä ja sit voi kohota pilviin kun vaan antaa mahdollisuuden!” sanoo Antti Ketonen.

Antti Ketonen tuli tunnetuksi Neljänsuora-yhtyeen solistina ja hän käynnisti soolouransa vuonna 2017 singlellä Olisitpa sylissäni, joka on streamannut tähän mennessä tuplaplatinaa. Se nousi vuonna 2018 radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi. Artisti on palkittu uransa aikana mm. Kullervo Linna – ja Vuoden iskelmä -palkinnoilla. Antti Ketonen esiintyy tänä iltana Mikkelissä ja kesäkeikat käynnistyvät 20.6. Salon iltatorilta. 

Antti Ketonen somessa:
Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Tuula Salminen / Univeral Music
tuula.salminen@umusic.com
p. 040 901 1266  

Takaisin uutisiin

Uutisia

BÄMÄ JA PILVI HÄMÄLÄINEN YHDISTIVÄT VOIMANSA

Lopputuloksena kesähitiltä kuulostava Anna rakas (raju hetki) -single, joka tuo Nisa Sorayan klassikon tähän päivään Viime vuonna läpimurron tehnyt BÄMÄ-yhtye…

KOTITEOLLISUUS SUSIRAJALLA

Kotiteollisuuden uusi single Susirajalla on ulkona, albumi saadaan syyskuun lopussa Suomirockin kovimpaan kärkeen kuuluva Kotiteollisuus on julkaissut uuden, ärhäkkään singlen Susirajalla.…

JUHANA HAUKKALALTA TREFFI-ILMOITUS KAPPALEEN MUODOSSA

Juhana Haukkalan uusi single on tanssittava juhannuskappale – Kuuntele viihdyttävä Norppa kivellä täältä! Viime keväänä Universalille kiinnitetty pohjanmaalaisartisti Juhana Haukkala julkaisi tänään tarttuvan…